500 milijuna iPhonea

poruka: 19
|
čitano: 3.657
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "500 milijuna iPhonea".
13 godina
protjeran
500 milijuna iPhonea

Ak pogledas svaka druga "butra" u tramvaju fura neki ajfon jbte, a posto omjer zena naspram muskaraca ne raste tako da nevjerujem da ce i njihova prodaja znatno rasti{#}lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
6 12 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
3 3 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: 500 milijuna iPhonea

A ne bi te ubilo da napišeš 2-3 riječi uz link da znamo dal da uopče otvaramo, il ne.

Crkva je zlo 21. stoljeća
13 godina

Svakom dobronamjernom je savrseno jasno da je Google s Androidom isao kopirat BB, a da se tek onda prebacio na iPhone.

11 godina
protjeran
Ti si vidim svoje misaone procese sveo na frustraciju tuđim mobitelima?

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
500 milijuna iPhonea

nisam glup, a ni povodljiv, koristim iphone i vremenom sam sve nabavio od applea i radi savršeno. da pače, povećala mi se produktivnost dok sjedim pred iMacom u odnosu na PC.

Krećem se dosta u poslovnom svijetu i na žalost nekih koji to osporavaju, NE-iOS uređaji su sve veća rijetkost i sa čuđenjem se ljudi pitaju kako da ti pošaljem vcf ako nemaš "plave porukice" jer je to najlakše i najučinkovitije.

10 3 hvala 0
17 godina
500 milijuna iPhonea

Kod mobitela, kao i kod svih uređaja, mi je najvažnija stabilnost, a iphone je 10 puta stabilniji od mog lg androida, instaliraš par aplikacija i uspori drama...

http://www.iskoristi-poticaje.com
Moj PC  
7 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
sirka666 kaže...
Deawood kaže...

Postoji još jedan problem, retardirani "SWAG" klinci koji "moraju" imati iPhone i Beats slušalice, ali dobro ajde, mora biti i glupih ljudi na ovome svijetu.

Ljudi su glupi jer imaju dobar mobitel?

Kad neznaš što pametno reći onda šuti.

Moj post je o tome da "SWAG frajeri" sa spuštenim hlačama imaju jedan "zakon" da kupuju iPhone i Beats slušalice, te dvije stvari su im kao holy grail. Nije da hejtam sam proizvod, nego određenu skupinu ljudi koji ga kupuje.

lebo1 kaže...

Kod mobitela, kao i kod svih uređaja, mi je najvažnija stabilnost, a iphone je 10 puta stabilniji od mog lg androida, instaliraš par aplikacija i uspori drama...

Sony Xperia Z mi se srušila nekoliko puta (još dok je mob bio na 4.1.2), a iPad 4 (na 7.0.6) se srušio (statistički) po danu nekoliko puta. Nije tako svima, ali meni se to poprilično često događa i koliko vidim nisam jedini.

11 godina
protjeran
500 milijuna iPhonea

decki vi koji koristite IOS - vi ste jako napredni i nalazite se u 90 im godinama kad je nokia i ostala ekipa imala na mobiteli svoj softver i niste ga mogli mjenjati.Pa se kupovalo svako malo mobac zato sto je ovaj mobitel npr. nokia imao ikonice ovakve lg onakve samsung onakve motorola takve itd.A da apple je u tim godinama bio u Samsungovim jajcekima dok ga nije izflaksao i svrsio u 2007 god he he he a sad je 2014 a iphoneov softver se jos nije promjenio sto je nokia imala 1995 god.he he he he Apple jako napredna firma IOS za napredne decke iz 90- ih god.sa djecijim zabranama sta se djeco smije a sta ne he he he he dajte vise vi apple ljupci odrastite i postanite muskarci.

Iphone5 hardver  je na nivou kineza od 1000 kn i to vam je premijum he he he he.

0 6 hvala 0
15 godina
500 milijuna iPhonea

Davno je prestalo biti oko hardwarea, stvar je u ekosistemu, operativnom sustavu...

Swedish latin super funk.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
500 milijuna iPhonea

Vječito rasprave oko tog Ajfona i androida.

Pa hebemu sve kupujte što želite i ostavite druge nek kupuju što žele, bez da ih pljujete jer ste eto, baš vi najpametniji i znate ko kakav mobitel mora imati.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
diablo2211 kaže...

nisam glup, a ni povodljiv, koristim iphone i vremenom sam sve nabavio od applea i radi savršeno. da pače, povećala mi se produktivnost dok sjedim pred iMacom u odnosu na PC.

Krećem se dosta u poslovnom svijetu i na žalost nekih koji to osporavaju, NE-iOS uređaji su sve veća rijetkost i sa čuđenjem se ljudi pitaju kako da ti pošaljem vcf ako nemaš "plave porukice" jer je to najlakše i najučinkovitije.

Ja naprotiv znam neke ljude u "višem poslovnom svijetu" koji su prešli s iPhonea na One, S ili Note. Pošto mi brat ima Note 3 mogu reći i da je taj uređaj nemjerljivo produktivniji od ikojeg drugog uključujući moj Note 1, iP5S, Galaxy S5 ili bilo što drugo.

Također, s obzirom na odnos PC/Mac kod ljudi barem je meni lakše imati PC. Danas je zanimljivo da i velika baza Mac korisnika u dizajnu i filmu prelazi na PC iako ostaju na iPhoneima. Filmaši umjesto MacProa (divan stroj btw) uzmu HPov Z800 novi (najjači komp za kupit na svijetu recimo) i to zbog lošeg Appleovog softvera, također danas umjesto iPada ti ljudi mogu uzeti i Surface ili Note Pro seriju koji su objektivno produktivniji. Ali zašto se Apple drži kod onih kojima nije životno nužno preći na drugi uređaj? Zbog branda, usprkos cijeni.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
15 godina
neaktivan

Sony Xperia Z mi se srušila nekoliko puta (još dok je mob bio na 4.1.2), a iPad 4 (na 7.0.6) se srušio (statistički) po danu nekoliko puta. Nije tako svima, ali meni se to poprilično često događa i koliko vidim nisam jedini.

imam iPhone 4 star dvije i pol godine, pazim na uređaj maksimalno (iako sam ponekad imao poviše aplikacija) te mi se mobitel od kad ga imam (neko vrijeme je bio i jailbreakan) srušio ravno nula puta.

15 godina
neaktivan
stevoevo kaže...

decki vi koji koristite IOS - vi ste jako napredni i nalazite se u 90 im godinama kad je nokia i ostala ekipa imala na mobiteli svoj softver i niste ga mogli mjenjati.Pa se kupovalo svako malo mobac zato sto je ovaj mobitel npr. nokia imao ikonice ovakve lg onakve samsung onakve motorola takve itd.A da apple je u tim godinama bio u Samsungovim jajcekima dok ga nije izflaksao i svrsio u 2007 god he he he a sad je 2014 a iphoneov softver se jos nije promjenio sto je nokia imala 1995 god.he he he he Apple jako napredna firma IOS za napredne decke iz 90- ih god.sa djecijim zabranama sta se djeco smije a sta ne he he he he dajte vise vi apple ljupci odrastite i postanite muskarci.

Iphone5 hardver  je na nivou kineza od 1000 kn i to vam je premijum he he he he.

kakvi kompleksi tebe peru? :D

14 godina
odjavljen
500 milijuna iPhonea

Kažem, nije tako svima. Ali vidim na netu da nisam jedini kome se iPad freeza. 

Krivo sam prije napisao, nije se srušio nego zamrznuo, isto tako i sa XZ. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 5:25 (Deawood).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Kažem, nije tako svima. Ali vidim na netu da nisam jedini kome se iPad freeza. 

Krivo sam prije napisao, nije se srušio nego zamrznuo, isto tako i sa XZ. 

Ja sam prije rijetko vidio iPhone i iPad se smrznu, laggaju i ostalo. Ali otkad je iOSa 7 mogu reći da su modeli stariji od 4S postali ko S2 na ICSu (znamo kako to izgleda), a i noviji nisu ništa bolji od Android top modela istog godišta. Da ne govorim da se svi koje znam žale da sa svakim novim updateom iOS7 se baterija sve brže prazni. Tako da vidimo u čemu je problem.

16 godina
500 milijuna iPhonea

Svi vi fanboyevi koji usporedjujete iOS sa " nekim lg Androidom" i sl, uspoređujte mobitele u ISTOM ili bar SLICNOM cjenovnom rangu; inace rasprava nema smisla

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
passat kaže...

Svi vi fanboyevi koji usporedjujete iOS sa " nekim lg Androidom" i sl, uspoređujte mobitele u ISTOM ili bar SLICNOM cjenovnom rangu; inace rasprava nema smisla

iPad 4 vs Sony Xperia Z. 

Ne vidim problem...

13 godina
neaktivan
500 milijuna iPhonea
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice