Zagreb dobio prvo "pametno raskrižje" koje prepozn

poruka: 5
|
čitano: 2.661
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zagreb dobio prvo "pametno raskrižje" koje prepozn".
9 godina

Prolazim tim putem svaki dan. Omogućavanje skretanja desno iz krajnje lijeve trake da bi nakon 50 metara svi morali ući u jednu traku neće riješiti ništa. A ovakva dijagonalna biciklistička traka je recept za katastrofu. Ne samo da su biciklisti uglavnom nemarni i jure bezglavo, nego su i vozači uglavnom nekoncentrirani (bulje u mobitele). Na sve to stavi ovakvo dijagonalno križanje i bojim se ishoda.

Strepim.

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina

Kaj nema sad parkinga u Slovenskoj? 

Što se tiće biciklista, puna mi ih je kapa...pridržavanje propisa velika '0', pogotovo prema pješacima.

Pješak je danas još više ugrožena vrsta uz sva ta prometala oko sebe...

0 0 hvala 0
9 godina
Re: Zagreb dobio prvo "pametno raskrižje" koje pre
coldGT kaže...

Kaj nema sad parkinga u Slovenskoj? 

Što se tiće biciklista, puna mi ih je kapa...pridržavanje propisa velika '0', pogotovo prema pješacima.

Pješak je danas još više ugrožena vrsta uz sva ta prometala oko sebe...

I pješake bez mobitela u rukama može se također brojati na prste jedne ruke...

12 godina
Re: Zagreb dobio prvo "pametno raskrižje" koje pre
RIP early adopteri :(

1 0 hvala 0
16 godina

-konkretan dokaz (ili činjenica) da ai nema baš nikakve veze s inteligencijom.. ili gdadskim odlukama koje imaju razne kriterije, porive-želje-razloge.. npr politički.

-ali sladak detalj je i tokut biciklu pred mini pješački-zebru .. :) dok sve zajedno nalikuje na put u oz, dodati likove kao slamnatog (bez mozga) i crvene cipelice uz muzičko-plesnu točku i .. imamo grad i prometnu regulaciju ili zabavni park za frustrirane vlasti i obećanja koja moraju ispuniti .. kad već ostalo važnije nisu...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice