Xiaomi 15 Ultra zadržava isti recept prethodnika,

poruka: 5
|
čitano: 4.893
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomi 15 Ultra zadržava isti recept prethodnika, ".
2 godine

Meni osobno izgleda predivno ova crno bijela retro kombinacija. To je kamera mob i mislim da su postigli cilj. Jedva čekam prve recenzije, globalni model i onda stiže u moj džep. Taman na vrijeme za sezonu festivala i koncerata. 

1 0 hvala 0
4 godine
suspendiran

Šteta kaj ovaj nazubljeni rub nemres okretati kao na objektivima za manualnu kontrolu fokusa, moram priznati dosta cesto koristim i manualni mod na mobu gdje opcenito af automatika zasteka u losim uvjetima ovo bi mi bilo idealno!

Intel i5 14600Kf@6.0Ghz Asrock Z790 Pro Rs Asus Rtx 4070 Ti Super 16gb @3ghz Thermalright Frozen Prism 360mm GskiLL 4x16GB DDR5 6400 cl30 Trident Z5 Samsung 28" LU28R55 4K
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2025 12:27 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
Re: Xiaomi 15 Ultra zadržava isti recept prethodni
Boris grozni kaže...

Šteta kaj ovaj nazubljeni rub nemres okretati kao na objektivima za manualnu kontrolu fokusa, moram priznati dosta cesto koristim i manualni mod na mobu gdje opcenito af automatika zasteka u losim uvjetima ovo bi mi bilo idealno!

photography kit može donekle tu pomoći u kombinaciji sa single-point AF, a i izgleda *ebeno. i dalje je nažalost AF, ali puno lakše je mijenjati ekspoziciju i poboljšati tako AF...

https://innogyan.in/2025/02/27/xiaomi-15-ultra-photography-kit-really-makes-a-difference/

13 godina

I opet Xiaomi 15 Pro samo za Kineze.

Ultra je skupa

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Xiaomi 15 Ultra zadržava isti recept prethodni
Maknuti varijabilnu blendu na telefonu kojem je kamera središnji feature ne čini mi se baš logičnim... Ili sam propustio nešto?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice