WP Engine sudski traži pristup repozitoriju WordPr

poruka: 4
|
čitano: 3.617
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WP Engine sudski traži pristup repozitoriju WordPr".
12 godina

Zasto bi WP Engine trebao imati osiguran pristup nekom privatnom repou?

Jasno im je receno da imaju pravo forkati WP, otvorene pluginove i mogu sami brinuti o odrzavanju toga.... to ima svoju cijenu i to je to. Pravo na open source kod imaj, nitko im to ne brani i neka ne pizde i neka zacepe...

Tesko je odvojiti 8% svog profita da bi platio za koristenje open source SWa, bugfixanja, odrzavanja.... i njemu pricpadajucih servisa? de se nosite, govna....

i svaka cast Mullenwegu sto je pokazao muda i zagorcao zivot ovim govnarima, i na svim smicalicama koje im priredjuje....

a Theo i ostali hipsteri neka nesto u zivotu rade a ne da pricaju, doslovno, gluposti i lazu svoje pratitelje ne samo oko ove temenego i svih envandjelaistickih bljuvanja koje proljevaju....

1 1 hvala 0
15 godina
Re: WP Engine sudski traži pristup repozitoriju Wo
Žao mi je. Upscale-a si open source projek u biznis. Ono, miljuni korisnika koji ni ne posjete wordpress.org.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2024 23:48 (KIKI3ooo).

1 0 hvala 0
9 godina

Zovu se "WP Engine", a nisu donirali ni centa Wordpress organizaciji, a zarađuju milijarde na istoj.

Po meni legit potez "Smećarskog puta" (Mullenwega).

Nije baš open i fair usage, ali nisu ni oni, pa eto im.

https://techcrunch.com/2024/10/20/wordpress-vs-wp-engine-drama-explained/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Stvar je jasna: WordPress je pod GPLv2 licencom, moguće ga je koristiti u komercijalne svrhe (fork), ali source code mora ostati otvoren. U protivnom, potrebno je platiti licencu. Ista stvar sa QT framework, samo što oni imaju i LGPL verziju koja nema GPLv1-3 ograničenja.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice