Vrijednost bitcoina postiže nove rekorde u dolarim

poruka: 9
|
čitano: 2.310
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vrijednost bitcoina postiže nove rekorde u dolarim".
17 godina

Ma nijeeeeeee

sada ce na nulu, evo samo što nije...

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
3 6 hvala 1
12 godina
Re: Vrijednost bitcoina postiže nove rekorde u dol
Hoće. Prije ili kasnije. Pitanje je samo koliko budala će ostati bez svega kad se to desi.
Moj PC  
5 3 hvala 0
15 godina

ma vjerojatno nece jer ni zlato ne opravdava svoju vrijednost pa je opet zadrzava, tako ce i ovo imat neku fiktivnu vrijednost

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

2 1 hvala 0
16 godina

Zlato ima funkciju u industriji.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
forumaš kaže...

Zlato ima funkciju u industriji.

Zato sam i napisao da ne opravdava cijenu. Funkciju ima ali ta funkcija ne opravdava cijenu po kojoj se krece trenutno

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
12 godina

Zlato ima jako ograničenu upotrebu.

Doslovno se koristi za 3 stvari:

1. 1 Vrlo ograničena upotreba u high tech industriji
  2. 2 Kao očuvanje vrijednosti ulaganja što je debelo zastarjela koncepcija što se tiče zlata i zbilja mi nije jasno zašto itko normalan u to ulaže. Naime zlato ne proizvodi ništa, ne služi ničemu niti nosi ikakav prinos. Njegova vrijednost se isključivo zasniva na tome je li osoba A spreman dati više za to nego osoba B (slično ako i kripto samo kripto nije opipljiv i najveća je prijevara u povijesti)
  3. 3 I treća stvar za koju se zlato koristi je nakit i ukrasi. Mislim da ne treba puno pisati koliko je to beskorisno.

Zlato i kripto. Vrlo rizična i glupa ulaganja.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Meni je bitno da dolar tone. Kad dolar tone, a euro ga guzi, meni je zivot odmah ljepsi, lakse se dise, trosi, milina. Jaca valuta, bolja valuta, a nisam primjetio da je zivot svicarcima patio zbog toga. A na kraju dana mi je svejedno gdje se proizvodi srot koji kupujem, kina, amerika, koga briga, do sad to nikog nije smetalo.

A bitcoin ide gore? Trump. Opet "tarife" i carine, a pingvini vec dobili rat 

Linux, Arch Linux.

2 0 hvala 0
8 godina

-

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2025 0:21 (Kivan).

0 0 hvala 0
8 mjeseci
Bitkonj to je woke ulaganje 😜
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice