Offtopic ali opet ontopic.. I dalje mi nije jasno zasto u RH nemamo portal koji je posvecen zrakoplovstvu, poput Tango 6. Nije da nema entuzijasta i tema za pokrivanje.
Offtopic ali opet ontopic.. I dalje mi nije jasno zasto u RH nemamo portal koji je posvecen zrakoplovstvu, poput Tango 6. Nije da nema entuzijasta i tema za pokrivanje.
https://zamaaero.com/ najblize tome vjv
Eh, pa ti proizvodi nevidljive avione... Super sto ih neprijatelj ne vidi, al evo vraga kada te ni kolega ne vidi!
Nemamo mi puno toga kaj bi trebali imati, razloge znaš pokradena i prodana država nikoga nije briga+sve manje stanovnika itd.
Prije dosta godina, HRT je zaključio ili procjenio da ne treba posebnu "kvalitetnu emisiju koja bi pokrivala informatiku".
Dalje ne idem, jer moglo bi se napisati još koš apsurda u ipak maloj ili sitnoj Hrvatskoj.