Sony gasi Concord nakon samo deset dana "života"

poruka: 11
|
čitano: 4.377
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony gasi Concord nakon samo deset dana "života"".
15 godina

Izgleda da "moderna publika" baš toliko i ne igra igre kao što izdavači misle.

Moj PC  
8 0 hvala 1
7 godina

Igra, ali u ovom slučaju besplatne igre poput Fortnite i Apexa. Nisu ni ljudi baš toliko glupi da idu davati 60 eura pored besplatnih igara sa većom igračkom bazom i više sadržaja. 

4 0 hvala 0
14 godina

Nitko više ne koristi provjeru kvalitete?!

gramatika bljak
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Sony gasi Concord nakon samo deset dana "život

https://www.bug.hr/biznis/val-otpustanja-zahvatio-i-rocksteady-43267

Koristi, kao prve na udaru:

"Naime, kako prenosi Insider Gaming, Rocksteady Studios je u proteklih mjesec dana otpustio više od polovice zaposlenika QA odjela (17 od 33), a ako je vjerovati društvenim mrežama, otkaza također nisu bili pošteđeni ni zaposlenici drugih odjela."

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
15 godina
UkradenNick kaže...

Nitko više ne koristi provjeru kvalitete?!

A šta kad ti provjera kvalitete kaže da je igra dobra?

19 mjeseci

Onda odeš na jubito i pogledaš gameplay video i pročitaš koji komentar ispod... Moje novo pravilo kod novih igara je da pričekam mjesec dva od izlaska novih igara. U slučaj Concorda to nije moguće jer igra je ugašena nakon dva tjedna

Čekao sam na Homeworld 3 godinama ali sam se stripio, pogledao gameplay i recenzije što igrača što "kritičara" i odustao od kupovine a razmišljao sam da preorderam igru... Od sad pa nadalje i ubuduće mi je to politika...

2 0 hvala 1
11 godina
Mozda bi bilo jasnije zbog cega losi rezultati da se spomenula naglasena ideoloska podloga igre,

https://www.zerohedge.com/political/woke-apocolypse-sony-humiliated-after-200-million-diversity-video-game-disaster

2 0 hvala 0
13 godina
Ali je pitanje koliko je utjecalo to, a koliko činjenica da je igra sasvim prosječan shooter. A trebala je u teoriji barem biti Sonyev Fortnite, Overwatch, Apex itd.

Da je ta igra ispala nešto genijalno po pitanju gameplaya misliš da bi opet ovako fejlala samo zato jer su likovi "moderni"?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Dobro pitanje, npr neki sugeriraju da igracima nisu zanimljivi ponudjeni likovi. Jos zanimljivija je reakcija sonija koji je nakon bacenih godina i para, sve po kratkom postupku otpisao.
Mozda zato jer nisu uzimali feedback od svojih igraca, pa im je i samima jasno da tu nema nicega sto bi se dalo spasiti?
13 godina
Reakcija Sonya mi je skroz zbunjujuća. Očekivao sam da igru čim prije stave barem na PS+ ili najdrastičnije free to play. Ali odmah otkazati... Jer bila je beta prije toga koju nitko nije igrao. Ne znam na temelju čega su očekivali da će nakon release biti hit
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Nisu ali mi se vidi da su ga morali pustiti, kao da nisu imali izbora. Bilokoja druga situacija i ne bi pustili takvu igru van ni u ludilu.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice