U SAD-u pretvaraju nuklearne bojeve glave u gorivo zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.308
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U SAD-u pretvaraju nuklearne bojeve glave u gorivo".
14 godina
U SAD-u pretvaraju nuklearne bojeve glave u gorivo

S jedne strane gledano, možda bi amerima bilo bolje da restauriraju i osposobe stare nuklearne bombe, zlu ne trebalo, s druge strane drago mi je da se bombe pretvaraju u gorivo za elektrane, puno korisnije za ljude, s bombama ubijaš, sa energijom iz urana pokrećeš mnoge dobre stvari.

dolazim odmah - Godot
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2024 15:53 (učo).
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
Re: U SAD-u pretvaraju nuklearne bojeve glave u go
Svjestan si valjda da se nijedna nuklearna sila neće potpuno lišiti svog nuklearnog arsenala, mada bih ja to želio, ali tko mene išta pita. Ako bi Ameri razmontirali sve bombe i pretvorile ih u gorivo, to bi istovremeno morali napraviti svi oni koji imaju nuklearke. Misliš li da bi Putin to napravio ili bi zadovoljno protrljao ruke, stisnuo crveno dugme i ćao NATO i Amerika, a možda i Kina. I tako ispada da bar za sada ne možemo demontirati sve nuklearke i njihov uran iskoristiti kao pogonsko gorivo, koliko god bi to bilo dobro.
dolazim odmah - Godot
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2024 22:31 (učo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: U SAD-u pretvaraju nuklearne bojeve glave u go
učo kaže...
Svjestan si valjda da se nijedna nuklearna sila neće potpuno lišiti svog nuklearnog arsenala, mada bih ja to želio, ali tko mene išta pita. Ako bi Ameri razmontirali sve bombe i pretvorile ih u gorivo, to bi istovremeno morali napraviti svi oni koji imaju nuklearke. Misliš li da bi Putin to napravio ili bi zadovoljno protrljao ruke, stisnuo crveno dugme i ćao NATO i Amerika, a možda i Kina. I tako ispada da bar za sada ne možemo demontirati sve nuklearke i njihov uran iskoristiti kao pogonsko gorivo.

Ameri ne bu razmotirali sve bombe. Rusi ne bu razmontirali sve bombe čak i da to Ameri naprave. Nijedni drugi ne bu razmontirali sve bombe.

Nažalost beskorisna rasprava.

15 godina

Jel sad ov ide u onu kategoriju "rusi rastavljaju ves masine kako bi imali chipove za svoje rakete"?

Sad mi se cini da, prema ovom clanku, da ameri rastavljaju rakete kako bi imali struju.

Samo pitam, Ursula mi rekla

"The Russian military is taking chips from dishwashers and refrigerators to fix their military hardware, because there are no semiconductors anymore," she said. "Russia's industry is in tatters."

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.

2 2 hvala 0
15 godina

pa učo rezonira da je MAD (sigurno uzajamno uništenej) ono što drži svijet na okupu...

da samo jedna strana ima - odmah bi ga iskoristila - uostalom, nisu li SAD potegnuli 2 iako nije bilo nekog razloga, do pokazivanja mišića - kako neprijateljima, tako i "savezniocima"...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
6 2 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice