Pljačka svih pljački: La Casa de Papel
- poruka: 21
- |
- čitano: 16.603
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Duh serije sačinjava ta zanimljiva kombinacija očito bezizgledne situacije i El Profesorove iznenađujuće spremnosti i snalažljivosti.
El Profesor nije ništa pametniji od te ekipe diletanata i imbecila koju je poveo u "pljačku svih pljački". Rijetko glupa serija, koja se nekako uspjela prodati za pametnu.
Prve dvi sezone aj, aj, kako tako. Nakon toga sranje.
Ma serija je super.. Prve dvije sezone.. Od treče sam pogledal 5 epki i stao... Lova je lova..
Pljačka svih pljački: La Casa de Sanader
Ali nemam nikakvog interesa gledati dalje. Očekivao sam da se neki vrag riješi u prvoj sezoni kad ono...
Izdržao sam dvije sezone. Malo je nedostajalo da iz pljačke svi izađu kao oženjeni/udati i s dvoje djece koje se rodilo za vrijeme pljačke. Serija počinje OK, ali vrlo brzo postaje teška uvreda za inteligenciju i postaje jasan razlog njene široke popularnosti - to je zapravo čistokrvna sapunica, koja u pozadini ima storyline pljačke.
Do kraja druge sezone ima toliko rupa u priči da ih je nemoguće sve pokrpati, pa se scenaristi više ni ne trude nego buše još veću rupu da bi sakrili staru. Na kraju, kad sam shvatio da nas u trećoj sezoni vraćaju na početak i planiranje pljačke uz niz flashbacka (koje i inače mrzim kao način pričanja priče), pozdravio sam se sa serijom.
Za gledanje bez mozga, kao što sapunice i inače jesu.
Odgledao do kraja samo jer mi je Tokyo strašno jebozovna. Prve dvije sezone, prolazna ocjena, nakon toga sranje.
Koji clickbait thumbnail članka na naslovnoj portala.
prije bi rekao La Televisa Presenta
Vidim guz, kliknem guz
Ja sam klinkuo radi guzova i da vidim što to BUG preporučuje, ali dok sam čitao opis već mi je zvučalo kao sapunica.
Ja sam klinkuo radi guzova i da vidim što to BUG preporučuje, ali dok sam čitao opis već mi je zvučalo kao sapunica.
Nije serija losa. Barem prva pljacka....
Drugi put nek El Profesore uzme Josipu kraljicu Knina za mentora
aj fala k da ju još neko hejta, ja mislio lud
svakom epizodom koju sam pogledao sam bio sve živčaniji, prvo na retardirane likove, onda na sebe što još dalje gledam
nisam ni drugu sezonu uspio pogledati
@manzi
Ljepota i istina su u oku promatrača a ne u kapljici vode koje promatrači promatraju. Ti kažeš floskula, a netko će reći preslika današnje situacije. Inače, zloupotrebe i kršenja prava su još i blago prikazana u toj seriji.