Otkriveni novi detalji o „Far Cryu 7”

poruka: 12
|
čitano: 7.769
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otkriveni novi detalji o „Far Cryu 7”".
14 godina

Dogurao negdje do FarCry 3 i dalje ni makac. Od ovoga što sam igrao, nekako mi je najbolje sjela jedinica, ostalo mi je bilo nekako prerazvučeno. Morati ću malo odigrati i ove koje sam preskočio, kao uvod za sedmicu. Nisam više nabrijan na igrice kao prije, godine čine svoje...

dolazim odmah - Godot
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
Re: Otkriveni novi detalji o „Far Cryu 7”
učo kaže...

Dogurao negdje do FarCry 3 i dalje ni makac. Od ovoga što sam igrao, nekako mi je najbolje sjela jedinica, ostalo mi je bilo nekako prerazvučeno. Morati ću malo odigrati i ove koje sam preskočio, kao uvod za sedmicu. Nisam više nabrijan na igrice kao prije, godine čine svoje...

Jooj kad se sjetim grafike na FC1, tamo negdje 2005 kad sam ju igrao na 9600Pro Radeonu... Vrhunski!

3 godine
neaktivan

Zadnji Far Cry koji sam igrao je Far Cry 4, ovi "novi" nastavci su ko sapunice i sve se vrti oko zadovoljavanja pojedinih "skupina", a ne igrača.

2 0 hvala 0
15 godina

Odigrao ih sve. Šestica bolja od petice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Jedinica i dvojka najbolje.

1 0 hvala 0
14 godina

Jedinicu odigrao sat vremena, nikad shvatio hype.

Dvojke je imala odličan setting i fire physics je bila genijalna. Samo sam palio travu.

Trojka je u top 10 FPS svih vremena. Toga sam se naigrao ko blesav. Stealth takedowni i luk i strijela. Savršenstvo od gameplaya.

A nakon nje sam uglavnom površno igrao ostale nastavke, ali ništa nije bilo blizu. Ko i sa AssCreed Ubisoft jednostavno ne zna kad stati. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

"far cry" nije nikakav plač (a nije ni dalek), već idiomatski izričaj koji hoće reći "dijametralno suprotno", što bi mi dometnuli, iliti "promašen ceo fudbal"/"ni'đe veze", što bi oni dometnuli, iliti 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Far cry 1 , release date 2004, ajme. Ko da je jučer bilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Meni svako dio je dobar, trica najbolja, a 5 mi se isto svidila.

0 0 hvala 0
13 godina

Po meni je svako razglabanje o kvaliteti Ubisoftovih igara nepotrebno. Ubisoft je postao fast food igračke industrije, dobiješ puno sadržaja za malo love i ok je za stavit mozak na pašu. Isto kako nitko od McDonaldsa ne očekuje vrhunsku hranu, ja od Ubisofta ne očekujem vrhunske igre. Bitno mi je samo da rade, ostalo je sve u drugom planu. Sad baš opet igram FC5 i super mi je, mozak na pašu i trčkaram okolo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

pa cijene su im ogromne, ne kuzim gdje si izvukao za malu lovu 60-130 eura traze, ovisno o verziji i uz to jos mikrotransakcije i razne kerefeke. sve su samo ne jeftini.

Linux, Arch Linux.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2024 11:53 (Ante).
13 godina

Tko te tjera da igu kupiš odmah po izlasku i da plaćaš mikrotransakcije? Ubisoftovi naslovi užasno gube na vrijednosti, godinu dana nakon izlaska budu na 60% popusta za sve platforme. Tak da za cca. 25€ dobiješ naslov koji traje 25+ sati. Ak 1€ po satu igranja nije jeftino onda ne znam kaj bi bilo jeftino?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice