Novi Bug vam otkriva kako osjetno poboljšati kućni

poruka: 8
|
čitano: 4.680
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi Bug vam otkriva kako osjetno poboljšati kućni".
10 godina
neaktivan

dobra tema, eto vidiš to mi nikad nije palo na pamet da udjem opcije rutera i da se malo zezam ilitiga sjebem nešto pa poslije spašavaj guzicu kako bi ikako imo internet

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Spojis ziculp

Intel Core™ i7 Forever
Moj PC  
12 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

I sto ce o wifiju napisati? O samom ruteru moze samo pricat da se stavi dobra lozinka i wpa2 i ukljuci wps, stavis extender i amen, ali eto problema cim si ukljucio wps sto ce ti wpa2 kada wps moze probiti svako dijete. Lijepo je kada ovako unaprijed napisu sto ce biti u novom bugu, ali sve to napisano mozes saznati na netu za 5min i jos ti je puno bolje objasnjeno. Stvarno neznam tko vise kupuje bug, jedino znam 2 djeteta koja skidaju bug sa wareza besplatno da bi citali neke gluposti i izbrisali u roku minute.

0 13 hvala 0
16 godina
Re: Novi Bug vam otkriva kako osjetno poboljšati k
Evo ga jos jedan koji nije uspio dobaciti dalje od naslova.
Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
17 godina
GoogleHydrant kaže...

I sto ce o wifiju napisati? 

Napravis velike rupe u zidovima i stropu i imas stabilan wifi.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
15 godina
GoogleHydrant kaže...

I sto ce o wifiju napisati? O samom ruteru moze samo pricat da se stavi dobra lozinka i wpa2 i ukljuci wps, stavis extender i amen, ali eto problema cim si ukljucio wps sto ce ti wpa2 kada wps moze probiti svako dijete. Lijepo je kada ovako unaprijed napisu sto ce biti u novom bugu, ali sve to napisano mozes saznati na netu za 5min i jos ti je puno bolje objasnjeno. Stvarno neznam tko vise kupuje bug, jedino znam 2 djeteta koja skidaju bug sa wareza besplatno da bi citali neke gluposti i izbrisali u roku minute.

ta dva djeteta sasvim sigurno znaju o ovoj temi više nego ti.

6 godina
neaktivan
jozef kaže...
GoogleHydrant kaže...

ta dva djeteta sasvim sigurno znaju o ovoj temi više nego ti.

Siguran sam da znaju, a isto tako su i pametniji besplatno citati :)

7 godina
Tko je vama balkancima kriv kad su vam kuće rađene da budu bunkeri:)...Kod nas u Amerika.. susjed prdne...sruši se pola kvarta
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice