Novi Battlefield se na radost igrača vraća korak u

poruka: 17
|
čitano: 3.679
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi Battlefield se na radost igrača vraća korak u".
15 godina

Ok nema uzbuđivanja, nema preordera i čekamo relevantne recenzije.

WHITE STONES VARAŽDIN
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 mjeseci

Igrao sam sve lijepo do petice offline u story modu i onda dođe ovo sranje online. Multyplayer je dobar za klince jer imaju reflekse fajter pajlota, a nas starce, čiji su bliži onima krepane krave, k'o j.? Vratite nam story mode, a vi se klasirajte ili štogod vam drago do mile volje.

14 vratite local story mode!!!
2 starce u jame!!!
0 samo multy!!!
0 umjesto pucanja, uvesti orgije
0 ja sam svoj vlastiti djed!
3 ako nisi mlad, onda si star
0 taši, taši, tanana
0 Živio Franjo Tuđman!
2 boli me sfinkter
1 želim naučiti heklati
Mučko Đubre
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina

Eto, ja još tugujem što nisu Bad Company 3 izdali. Dvojka je bila legendarna sa destruction enginom, osjećajem u igri i samom zabavom u borbi.

12 0 hvala 1
14 godina

Jedino me raduje mogućnost singleplayer kampanje jer su kampanje stvarno bile odlicne. A multiplayer me stvarno ne zanima dalje do PUBG-a... bacit ću kao i uvjek kad pređem kampanju nekoliko dana TDM dok ne budem top 3 ali onda brišem igricu. Eto.

Btw, kad sam pročitao 128 igrača na mapi sjetio sam se jednog našeg cod4 servera, mislim da se zvao overclock ako se neko sjeća, bilo bi minimalno 60 ljudi nagurano u cod4 mapu haha. Šta im je to bilo zabavno ne znam 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2024 11:52 (KIKI3ooo).

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Novi Battlefield se na radost igrača vraća kor
Štrumpf Nazgul kaže...

Igrao sam sve lijepo do petice offline u story modu i onda dođe ovo sranje online. Multyplayer je dobar za klince jer imaju reflekse fajter pajlota, a nas starce, čiji su bliži onima krepane krave, k'o j.? Vratite nam story mode, a vi se klasirajte ili štogod vam drago do mile volje.

Ušao sam u ovaj stariji dom ekipe koja pamti nešto starije nastavke i moram priznati da sam uvijek uživao u SP modu, baš se dalo chilat uz PC i onaj ''filmski'' ugođaj destrukcije, zavrzlame u pričama itd. ali.. ALI nema mi do MP.

Kad se ekipa skupila u squad, pogotovo na domaćim serverima, pa priča i zajebancija, kombinacije i taktike..e to mi je bila milina.

Mislim da možda i nije toliki problem u novijim igrama nego činjenici da je u ''naše'' dane bilo i manje izbora i drugačija su bila vremena prije 10-12 godina pa smo to sve i drugačije doživljavali nego sad kad te uz tenk na MP gazi još 20 stvari iz stvarnog života..

WHITE STONES VARAŽDIN
10 godina
Štrumpf Nazgul kaže...

Koja je fora u story modu? Pređeš ga za 4 sata i šta onda a platio si 60 eura za igru ili po novome 80 eura. Ako ti je do story igara imaš ih koliko hoćeš, Battlefield je bio oduvijek mulitplayer shooter sa malim story modom koji naprave eto tek toliko :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2024 13:06 (BeLLicus).
16 godina
Thinker kaže...

Eto, ja još tugujem što nisu Bad Company 3 izdali. Dvojka je bila legendarna sa destruction enginom, osjećajem u igri i samom zabavom u borbi.

Zato ja igram the Finals, to je radila ekipa bivsih Dice developera. I isto ima destruction engine. Probijas zidove, rusis zgrade itd.

Nema tolko ljudi na mapi ko u battlefieldu al je super zabavno. 

KIKI3ooo kaže...

Jedino me raduje mogućnost singleplayer kampanje jer su kampanje stvarno bile odlicne. A multiplayer me stvarno ne zanima dalje do PUBG-a... bacit ću kao i uvjek kad pređem kampanju nekoliko dana TDM dok ne budem top 3 ali onda brišem igricu. Eto.

Btw, kad sam pročitao 128 igrača na mapi sjetio sam se jednog našeg cod4 servera, mislim da se zvao overclock ako se neko sjeća, bilo bi minimalno 60 ljudi nagurano u cod4 mapu haha. Šta im je to bilo zabavno ne znam 

Problem je sto COD nije prilagoden za puno ljudi jer su drasticno manje mape od Battelfielda pa se sve cini klaustrofobicno.

Osim ako nije bila neka custom mapa.

15 godina

Fali mi 2142 

Dirty dosen
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
BeLLicus kaže...
Štrumpf Nazgul kaže...

Koja je fora u story modu? Pređeš ga za 4 sata i šta onda a platio si 60 eura za igru ili po novome 80 eura. Ako ti je do story igara imaš ih koliko hoćeš, Battlefield je bio oduvijek mulitplayer shooter sa malim story modom koji naprave eto tek toliko :D

1. FPS singleplayer kampanje su vrhunsko iskustvo i garancija za dobru zabavu

2. Kome je napet samo SP neće kupovat odma po izlasku, a i bilo je po BF temi nekih caka za kupnju po jeftinijoj cijeni

Renesis kaže...
KIKI3ooo kaže...

Problem je sto COD nije prilagoden za puno ljudi jer su drasticno manje mape od Battelfielda pa se sve cini klaustrofobicno.

Osim ako nije bila neka custom mapa.

Baš standardne cod4 mape rotacija, i 60 ljudi na serveru, znači pucaš zatvorenih očiju pogađaš nekoga sigurno. Ma ljudima je u ono vrijeme bilo gušt šta ih je toliko online na istom serveru i gaze se :D

10 godina
Pislje kaže...

Fali mi 2142 

hahha i BUG demo server 

Battlenet - TheProdigy#2234
3 godine

Jedva čekam piratirati ako će biti moguće tak da im vratim za uvođenje anticheata namjerno micanje podrške Linuxu. :D

0 0 hvala 0
15 mjeseci
BeLLicus kaže...
Štrumpf Nazgul kaže...

Ja sve, pa tako i igre, uvijek kupujem na scontima pa ako mogu dati za kartu za kino 15ak eura za sat i pol, mogu i za igru od par sati dati max. 20ak, ili ju pak na Epicu dobiti gratis (evo, zadnje instalirao gratis dobiven Borderlands3, fora je). A za te brze akcije u MP stvarno nemam živaca ni volje jer me u pravilu ubiju čim se pojavim, a vježbat mi se neda jer mi je to relaksacija poslje posla kad želim nekog opušteno ubit, a ne mislit gdje nesmijem zaje. :-)

Mučko Đubre
15 mjeseci
Tincha kaže...
Štrumpf Nazgul kaže...

Ušao sam u ovaj stariji dom ekipe koja pamti nešto starije nastavke i moram priznati da sam uvijek uživao u SP modu, baš se dalo chilat uz PC i onaj ''filmski'' ugođaj destrukcije, zavrzlame u pričama itd. ali.. ALI nema mi do MP.

Kad se ekipa skupila u squad, pogotovo na domaćim serverima, pa priča i zajebancija, kombinacije i taktike..e to mi je bila milina.

Mislim da možda i nije toliki problem u novijim igrama nego činjenici da je u ''naše'' dane bilo i manje izbora i drugačija su bila vremena prije 10-12 godina pa smo to sve i drugačije doživljavali nego sad kad te uz tenk na MP gazi još 20 stvari iz stvarnog života..

Upravo tako! Zgazi me posao i onda se dođem doma lijepo i opušteno iživljavat na virtualnim protivnicima, a oni mi uvale prave pa k tome i mlađe, brže i izvježbanije pa na terenu ne izdržim ni 3 minute. Kako bilo, uvijek imam GTA5 ili RDR2 u offlajnu gdje mogu do mile volje maltratirat botove.

Mučko Đubre
15 godina

Ima nade za Battlefield,Vince Zampella je super.

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Psiho1389 spreman 😁
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Meni je isto Bad Company 2 bio zabavan, ali su tu zabavu uništili cheateri, kao uostalom i većinu online igara. Igraš godinu-dvije, nađeš ekipu i onda krenu cheateri i ubiju svaku zabavu...
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2024 12:52 (dd.inc).
3 godine
suspendiran

Vratiti Sp, staviti Co, Dm, Conquest i rush!
Klase kao sto su i bile s mogucnoscu koristenja svih oruzja eventualno ostaviti jedno do dva specijalna kod svake klase!
64 igraca je po meni oduvijek bilo previse o nebuloznih 128 da ne govorim jer prosjecni igrac na steamu ima rtx 3060 gpu i neki i3, eventualno da je taj max limit na Conquest mapama(64)! Ostalo sve debelo smanjiti na max 48/32!
Tenkovi da se unistavaju s 2xrpg i amen.
Atačmenta i perkova nadrobiti tonu, customizacija oruzja takoder nek budu lgbt ako treba tj ako si netko bas tako zeli, vratiti da mozes sam kreirati svoje skinove ljudi su to voljeli ali ne samo za oruzja vec i za odjela!
Ostalo prakticki ostaviti kako je bf koncept je super!
Mape od zgrada ne prevelikih nesto kao u bfbc2, kontenjera kao u kanalima do pravih šumetina nadrobiti i nakrcati da to zaista izgleda kao sto su doslovno sve mape bile u bf3 za ono doba!
Destrukcije mora biti kad se sjetim nekih mapa u bf3 na pocetku i na kraju partije pogotovo one po pustinjama to je izgledalo spektakl, nadrobiti prasine i pjeska, malo vatrice okolo za ambijent itd itd.
Definitivo uvesti mod kao search and destroy u bf ambijent!
Nije koplicirano samo su se ti programeri uljenilim2c

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2024 14:36 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice