..da, to je ono što današnim filmovima (i serijama fali)
Neka netko javi kreatorima Backrooms-a (ocjena korisnika - 60% na Steamu)

..da, to je ono što današnim filmovima (i serijama fali)
Neka netko javi kreatorima Backrooms-a (ocjena korisnika - 60% na Steamu)
Mislim da je uvodenje ovoga vec pocelo jer su mi upravo zbog ove funkcije filmovi negledljivi, a plot mi nije toliko zanimljiv svakako da bi se trudija nac iskljucit ovo u settingsima
Samo čekam sad uvođenje chromatic abberationa i vignettinga pa da retro doživljaj bude čista ekstaza.
Kakva hrpa gluposti.
Kada te lopov prevari i onda uvieri da si na dobitku.
Neka oni samo vrate stari meni, jer ovaj novi je blaga katastrofa. Trom, nepregledan, ružan...
Ta se informacija potom šalje kao "recept" uz komprimirani video bez zrna, a vaš uređaj je koristi kako bi u stvarnom vremenu ponovno stvorio efekt zrnatosti.
A onda jos pise kako FGS značajno smanjuje potrebnu propusnost.
Ne kuzim kako treba manje propusnosti za komprimirani video bez zrna + zrna u odnosu na komprimirani video bez zrna?
Ta se informacija potom šalje kao "recept" uz komprimirani video bez zrna, a vaš uređaj je koristi kako bi u stvarnom vremenu ponovno stvorio efekt zrnatosti.
A onda jos pise kako FGS značajno smanjuje potrebnu propusnost.
Ne kuzim kako treba manje propusnosti za komprimirani video bez zrna + zrna u odnosu na komprimirani video bez zrna?
Vjerojatno bi zrnati video mogao biti manje komprimiran nego što je metadata velika.
Ono kad kupiš novi 4K TV da bi uživao u što više sadržaja kao na starom CRT-u, neprocjenjivo.