Netflix novom tehnologijom vraća autentični izgled

poruka: 9
|
čitano: 3.143
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Netflix novom tehnologijom vraća autentični izgled".
3 godine

..da, to je ono što današnim filmovima (i serijama fali) 

Neka netko javi kreatorima Backrooms-a (ocjena korisnika - 60% na Steamu) 

Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect - Mark Twain

2 0 hvala 0
15 godina

Mislim da je uvodenje ovoga vec pocelo jer su mi upravo zbog ove funkcije filmovi negledljivi, a plot mi nije toliko zanimljiv svakako da bi se trudija nac iskljucit ovo u settingsima

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 0 hvala 0
16 godina

Samo čekam sad uvođenje chromatic abberationa i vignettinga pa da retro doživljaj bude čista ekstaza.

Kakva hrpa gluposti.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
4 0 hvala 0
7 godina
Re: Netflix novom tehnologijom vraća autentični iz
Onako kako je snimljen prvi King Kong
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
4 godine

Kada te lopov prevari i onda uvieri da si na dobitku.

合気道 五段
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Neka oni samo vrate stari meni, jer ovaj novi je blaga katastrofa. Trom, nepregledan, ružan...

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Ta se informacija potom šalje kao "recept" uz komprimirani video bez zrna, a vaš uređaj je koristi kako bi u stvarnom vremenu ponovno stvorio efekt zrnatosti.

A onda jos pise kako FGS značajno smanjuje potrebnu propusnost.

Ne kuzim kako treba manje propusnosti za komprimirani video bez zrna + zrna u odnosu na komprimirani video bez zrna? 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Netflix novom tehnologijom vraća autentični iz
trolaslavonska kaže...

Ta se informacija potom šalje kao "recept" uz komprimirani video bez zrna, a vaš uređaj je koristi kako bi u stvarnom vremenu ponovno stvorio efekt zrnatosti.

A onda jos pise kako FGS značajno smanjuje potrebnu propusnost.

Ne kuzim kako treba manje propusnosti za komprimirani video bez zrna + zrna u odnosu na komprimirani video bez zrna? 

Vjerojatno bi zrnati video mogao biti manje komprimiran nego što je metadata velika.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina

Ono kad kupiš novi 4K TV da bi uživao u što više sadržaja kao na starom CRT-u, neprocjenjivo.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Moj PC  
3 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice