Bogovi su pali na tjeme...
Misteriozni metalni prsten od pola tone pao s neba
- poruka: 31
- |
- čitano: 7.951
- |
- moderatori:
vincimus
Jab' to prvo testisao Geigerom. Cisto da ne bude iznenadjenja.
Ako ne krci onda da se deca igraju dijelovima. Danas nikad ne znas.
Očito je da je Putin svoje imperijalističke težnje odlučio zadovoljiti ničim isprovociranim napadom na demokratsku i savezničku Keniju!
Iz pi.zde materine je došao, sigurno nije iz svemira.
To je bezel sa nekog velikog Seiko sata od dobrog diva Vedia!!!!
Novinari su neuk narod....
U tekstu se koriste dva izraza (prsten, obruč, prstenu, obruč)... i onda za kraj "Prema njima, ovaj ring možda je dio...". Toliko se žuri objaviti izvanrednu vijest ili se translator umorio na kraju?
Ovo nije američkog prijekla, jer ne bi bilo teško pola tone nego bi iznos bio zaokružen na funte.
Ima i 2 reda po 5 zakovica, (10) što je baza metričkog sustava brojeva.
donnie darko
Kenijska SVEMIRSKA AGENCIJA !
Dakle, i oni imaju svemirsku agenciju, u Africi.
Bitno da je da i Hrvatistan ima svoju svemirsku agenciju.... istina... U LIKVIDACIJI :)
https://www.poslovna.hr/lite/hsa/435884/subjekti.aspx?lang=en&AspxAutoDetectCookieSupport=1
Pa stvarno smo DNO DNA.
ili sam u krivu ?
Kenijska SVEMIRSKA AGENCIJA !
Dakle, i oni imaju svemirsku agenciju, u Africi.
Bitno da je da i Hrvatistan ima svoju svemirsku agenciju.... istina... U LIKVIDACIJI :)
https://www.poslovna.hr/lite/hsa/435884/subjekti.aspx?lang=en&AspxAutoDetectCookieSupport=1
Pa stvarno smo DNO DNA.
ili sam u krivu ?
Ima smisla da Kenija ima svemirsku agenciju zato jer ekvator prolazi kroz Keniju.
Čak su i lansirali satelite u orbitu sa svojeg teritorija, čime se može pohvalit možda manje od 10 zemalja.
Inače postoje samo 3 svemirske sile, a agencije može otvorit bilo tko bilo kad.
Da, Tehnogradnja d.o.o
Bitno da je da i Hrvatistan ima svoju svemirsku agenciju
Pa stvarno smo DNO DNA.
ili sam u krivu ?
Nisi u krivu.
Ako se ti osjećaš da si dno dna, lijepo se spakiraš i odeš iz tog tebi mrskog "Hrvatistana".
Samo 3 države na svijetu su svemirske sile,
(to podrazumijeva da mogu samostalno lansirati raketu i teret u orbitu, proizvesti raketu, raketne motore, raketno gorivo, i sl.)
Drugi se šlepaju na njihovoj tehnologiji.
Svemirska agencija ne čini te svemirskom silom.
Svemirske sile imaju domaći svemirski program i sile su u svemiru. 7 ih ima vlastiti svemirski program, 5 ih je demonstriralo silu, 3 su sile.
Znači li to onda da od ovih pet što sam nabrojao, Japan i EU ne proizvode samostalno nešto od tih kriterija?
Obje su u svemiru godinama , em šalju svoje satealite, em sonde u duboki svemir, čak i vraćaju uzorke. I Indija je blizu, poslali su uspješno sondu na mjesec.
Po tvome samo Kina , Rusija i SAD su sile u svemiru? Ili ni Kina nije sila zato što njihov program je kopija ruskog , onda je valjda EU sila ?
Svemirske sile imaju domaći svemirski program i sile su u svemiru. 7 ih ima vlastiti svemirski program, 5 ih je demonstriralo silu, 3 su sile.
Sive lubanje silom....ja imam moć!!!!!!!!
Znači li to onda da od ovih pet što sam nabrojao, Japan i EU ne proizvode samostalno nešto od tih kriterija?
Obje su u svemiru godinama , em šalju svoje satealite, em sonde u duboki svemir, čak i vraćaju uzorke. I Indija je blizu, poslali su uspješno sondu na mjesec.
Po tvome samo Kina , Rusija i SAD su sile u svemiru? Ili ni Kina nije sila zato što njihov program je kopija ruskog , onda je valjda EU sila ?
znači, EU nije država. A japan nije sila. tako da ne spadaju u 3 države koje su svemirske sile.
Ako Japan nije , evo članak star pet godina https://thediplomat.com/2020/01/to-infinity-and-beyond-japans-rise-as-a-space-power/
A EU kažeš nije zato što nije država , onda zato nije ni svjetska sila, niti regionalna sila zato što nije država . A zapravo smatramo ju nekom silom.
Zar ne možeš neki članak zalijepiti da pojasni pravila?
Garant dio flanđe od zahoda.
Da je to palo kod nas vidjelice bi opisale Isusa
Ako Japan nije , evo članak star pet godina https://thediplomat.com/2020/01/to-infinity-and-beyond-japans-rise-as-a-space-power/
A EU kažeš nije zato što nije država , onda zato nije ni svjetska sila, niti regionalna sila zato što nije država . A zapravo smatramo ju nekom silom.
Zar ne možeš neki članak zalijepiti da pojasni pravila?
Uzmi sve kriterije koje ti padnu na pamet, Rusija , SAD i Kina zadovoljavaju ih sve
- Svemirsko oružje
- Čovjek u svemiru s vlastitim raketama
- Izrada raketa, goriva, motora.
- Vlastiti sateliti
- teret u svemiru preko 1 tone.
- vraćanje tereta iz orbite
- ...
pih, amateri, kod nas padaju objekti od 6 tona i 15m duzine, sta je ovo, zakovica?
Da padne kod nas digli bi se neki i utvrdili da nas namjerno gađaju i da je u tom prstenu bilo pola tone exploziva.
Uzmi sve kriterije koje ti padnu na pamet, Rusija , SAD i Kina zadovoljavaju ih sve
- Svemirsko oružje
- Vlastiti sateliti
- ...
Btw. SAD je savez 50 država tako da isto bi onda po meni spadao u istu kategoriju kao EU koja je isto savez država, tako da onda ni SAD nije sila
- Svemirsko oružje
- Vlastiti sateliti
- ...
Btw. SAD je savez 50 država tako da isto bi onda po meni spadao u istu kategoriju kao EU koja je isto savez država, tako da onda ni SAD nije sila
A Ruska Federacija isto nije država? O čem mi laprdamo.
Mene više zanima a niste se dotaknuli, ako je ovo mjesto gdje je taj komad otpada "pao", kako je moguće da nije ostavio krater?
Ova lokacija izgleda kao da je tu već godinama.
I čuj Kenijska Svemirska Agencija. To je uvjerljivo kao da ti kod nas agencija za sprečavanje korupcije i kriminala kaže da je u HDZ-u sve po zakonu i legalno.
To nisu kenijci, to su cigani iz lasovca