ajd dobro, niti grmi, nit se pjeni, nit curi išta ispod nje, dapače, radi ko urica i pere podjednako dobro kao i duplo skuplja kakvu je bivša žena uzela
e sad, koliko netko zapravo ima koristi od duplo ili triput skuplje perilice, ne znam, ubaciš veš, deterdžent i omekšivač, klikneš i zatvoriš vrata od kupaone
sutradan ujutro izvadim veš i objesim ga na sušenje... za nekakve prednosti koje ne vidim niti osjetim davat 20-30% love više možda bi i dao, ali davat triput više za pranje veša?
doduše i moj susjed se križa kad čuje kolko sam love dao za grafičku, a on se igra s prastarom rx580 i kaže - sve je to isti kujac
EDIT
ja sam uzeo gorenje na preporuku susjeda koji je nedavno otišao u mirovinu, a radio je cijeli život kao serviser
kaže - danas to je sve to isti kujac, sve te điđe su papilova, uzmeš gorenje jer su dijelovi jeftini i jer je svaki serviser zna popravit ako što i crkne
zato sam i uzeo gorenje jeftinjaru i iz iskustva ovih dvije godine - serviser je bio u pravu, barem po mojem mišljenju
To što sam nešto ne možeš priuštiti ili ne vidiš istome korist, ne znači da drugi isto spadaju u isti kalup.
Ok, tebi za par sto eura opere mašina i ti si s time sretan. Super za tebe. Međutim ne aplicira se na sve.
Također je tu jako subjektivan dojam pere dobro. Međutim koliko program traje, koliko struje/vode potroši, kako uzima deterdžent...
Puno je to više od "kako mašina pere".
Ako hoćeš bolje razumjeti, tu je vječito ona paralela s autima.
I Golf 2 40 godina star i neki novi u rangu od 50k € će te u principu dovesti od točke a do točke b.
I tu prestaje usporedba.