Navodno griješi za 20-tak metara?! Kinezi tvrde da će nadogradnjom softvera poboljšati preciznost ali ipak...?
Kina kompletirala svoj sustav globalne satelitske
- poruka: 10
- |
- čitano: 5.128
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S obzirom da je prošlo skoro 1800 godina od lansiranja prvog...dobro da i radi uopće:)

Navodno griješi za 20-tak metara?! Kinezi tvrde da će nadogradnjom softvera poboljšati preciznost ali ipak...?
Wikipedija kaže da je preciznost BeiDou 3.6 metara za javnost (2.6 metara za Aziju i Pacifik), te 10 cm šifrirano.
S druge strane, Galileo ima preciznost od 1 metra za javnost, a 1 cm šifrirano.
Navodno besmislica.
U članku se još navodi da će se BeiDou sad pridružiti Galileu i ostalim sustavima što nije točno. Galileo još godinama neće dostići FOC jer im fali još nekoliko satelita u orbiti.
Navodno besmislica.
U članku se još navodi da će se BeiDou sad pridružiti Galileu i ostalim sustavima što nije točno. Galileo još godinama neće dostići FOC jer im fali još nekoliko satelita u orbiti.
Fali ili ne evo u ovom trenutku mi mobitel koristi 6 Galileo satelita za poziciju
CGI, zavjera, gluma, nisu oni ništa lansirali od kupole
Joj, moram prestat pratit grupu Ravna Zemlja, utječe mi na komentare
Daj link. To mora da je urnebesno za citati ;)
Daj link. To mora da je urnebesno za citati ;)
Zapravo sam član grupe "Ravna Zemlja ili koliko čovjek može biti glup", gdje se ljudi koji su izbačeni iz grupe Ravna Zemlja, zbog toga što su iznosili objektivne dokaze za suprotno, sprdaju s ovima i postaju šaljive postove i njihove bisere:
https://www.facebook.com/groups/191994891680120/
Za krepat je od smijeha. Ta grupa i još i ona za Čipiranje i 5G.
Kompletirala?
Zar ti stvarno, O Vrbanuse, ne pada ni jedna naša, hrvatska riječ na pamet koja bi mogla poslužiti?
Ova nova moda izmišljanja tople vode sa daškom anglizma mi stvarno ne ide u glavu.
To ono možda kad nemaš dovoljno bogat vokabular pa da se bar nekako iskažeš?
Ne znam..