Kemičar u kući (#27): sumpor u hrani ili zašto u t

poruka: 10
|
čitano: 3.630
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kemičar u kući (#27): sumpor u hrani ili zašto u t".
4 godine
neaktivan
offline
Kemičar u kući (#27): sumpor u hrani ili zašto u t

Kao i uvijek, odličan članak. Moram priznati da sam kao dijete uvijek volio tvrdo kuhana jaja pogotovo pisanice.

Nevezano za temu, gdje nam je Doc Berecki, otkako se cijepio ne javlja se više...

 
3 1 hvala 0
15 godina
offline
Re: Kemičar u kući (#27): sumpor u hrani ili zašto
lega iz Osijeka kaže...

Kao i uvijek, odličan članak. Moram priznati da sam kao dijete uvijek volio tvrdo kuhana jaja pogotovo pisanice.

Nevezano za temu, gdje nam je Doc Berecki, otkako se cijepio ne javlja se više...

 

16 godina
offline
Kemičar u kući (#27): sumpor u hrani ili zašto u t

Meni je, kao i kod komšije, po preporuci kuhara na guglu, 8 minuta neki optimum, obzirom na tvrdoću.

Kad smo već kod jaja - uočio sam da ova industrijska iz kaveznog uzgoja imaju tanju ljusku pa često pucaju prilikom kuhanja. S domaćima nema tih problema.

No, svakako je bolje koristiti jaja čija koka nije bila pod stresom, ne samo zbog kvalitete.

Svemir.
 
1 0 hvala 0
16 godina
offline
Kemičar u kući (#27): sumpor u hrani ili zašto u t

Domaca jaja, mlijeko, grah i piletina - na tome sam odrastao :)

Nikad mi se jaja nisu zgadila, kolko god da sam ih pojeo :D

Truth in engineering.
 
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
Kemičar u kući (#27): sumpor u hrani ili zašto u t

poslije ovoga si jaja promatram drugačijim očima. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2021 13:29 (Ajar).
Moj PC  
2 1 hvala 0
8 godina
offline
Re: Kemičar u kući (#27): sumpor u hrani ili zašto

Baš to: dok su plava - to je modra galica, a kad pozelene - sami sumpor 

(btw, ni slučajno ne guglajte blue balls i blue waffle)

 

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2021 13:47 (fer-de-lance).
4 godine
offline
Re: Kemičar u kući (#27): sumpor u hrani ili zašto
Super članak i svakodnevno korisan...
 
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Re: Kemičar u kući (#27): sumpor u hrani ili zašto
Ajar kaže...

poslije ovoga si jaja promatram drugačijim očima. 

 a gledaš si ti jaja redovno? :)

 

14 godina
neaktivan
offline
Re: Kemičar u kući (#27): sumpor u hrani ili zašto
Stavi jaje malo pod vrelu vodu iz pipe prije nego ga ubaciš na kuhanje, da se malo izjednači temperatura, tada ne pukne ljuska.
12 godina
offline
Re: Kemičar u kući (#27): sumpor u hrani ili zašto
lega iz Osijeka kaže...

Kao i uvijek, odličan članak. Moram priznati da sam kao dijete uvijek volio tvrdo kuhana jaja pogotovo pisanice.

Nevezano za temu, gdje nam je Doc Berecki, otkako se cijepio ne javlja se više...

 Vjerovatno je malo posramljen sa tim da je u stilu Cecija tvrdio da ne moze biti nista opasno u vaxu , pa ceka da se ,zaboravi.  Fino napisao i clanak kak sy budale svi koji misle da bi moglo biti nesto u netestiranom experimentalnom cijepivu. Tak da bar se nadam da je uzeo dobre pare da uziva na hawaijima,bar toliko vrijedi ljudski zivot .ha?

Ali ovi kemicni clanci su zabavni. Keep going! 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice