i onda ce i oni rec, kinezi su krivi kad budu pred propadanjem
Jaguarov neobičan redizajn brenda nastavlja se kon
- poruka: 15
- |
- čitano: 3.941
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao da se namjerno idu pokopati. Ovaj koncept neće vidjeti prototip, a kamoli konačni auto
Kakva kanta... 🤦🏻♂️
Budimo iskreni, ovo je design novog Type E modela, maybe Type G, o9bzirom je slovo F upotrijebljeno!
Ako je to budućnost automobila, radije uzimam bicikl.
Woke box
Interijer nije luksuzan, vec osiromasen do boli. Bit ce kupaca, ali po meni cisti promasaj. Kupovanje drugog Jaguara nece ni imati smisla, jer osim drugacijeg vanjskog oblika, nece vjerojatno nuditi nista drugacije. Luksuz je kad u autu imas sto si drugi auti ne mogu prisutiti, no s ovakvim dizajnom mi se cini da idu jedino na to da auto bude uocljiv na cesti, pa da kupac ima osjecaj vaznosti (dok se kupcu prijatelji ne pocnu smijati sto je kupio).
JEA! Bar ima ralicu za razgrtanje kamenja! Malo otesana cigla.
Povraća mi se od ovog, a baš sam fino ručao.. Ćevapi, luk i čaša coca cole.
Povraća mi se od ovog, a baš sam fino ručao.. Ćevapi, luk i čaša coca cole.
'es chevape bez piva!
Svetogrdje.
Zelimo klasicne fizicke komande-sve manje i manje ih imamo
Zelimo klasicne ICE diesel motore-sve msnje i manje ih proizvode..ubiti ukidaju ih
Ne zelim mala sranja od 1000 kubika i 3 cilindra-sve vise i vise auta dolazi s istim
Zelimo da Gladijator ostane samo onaj iz 2000 dobijemo Gladijator 2 gdje mlađariha kaze da je dobar..zato me i nebi cudilo da ovo sranje od Jogurta bude napravljeno i prodavano .
Ovim potezom Jaguara, Aston Martin nije nikada dobio bolju reklamu.
"copy nothing" i onda doslovno iskopiraju svaku modernu agendu današnjih kompanija koje su davno prije njih otišle ovim korakom. Teški mozgovi u odjelu marketinga.