Copy SMS Code - automatski će kopirati verifikacij

poruka: 3
|
čitano: 1.493
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Copy SMS Code - automatski će kopirati verifikacij".
9 mjeseci
Copy SMS Code - automatski će kopirati verifikacij

Ovo sam imao na svom Xiaomiju 14 samo ne znam je li ta opcija bila od Xiaomija ili Googlea

0 0 hvala 0
7 godina
Re: Copy SMS Code - automatski će kopirati verifik
Novice kaže...

Ovo sam imao na svom Xiaomiju 14 samo ne znam je li ta opcija bila od Xiaomija ili Googlea

Neznam ali moj Samsung S23+ to sam radi več od početka tako da mi nije jasan smisao ove aplikacije, osim da lovi 2FA za xy ekipu!

10 godina
Re: Copy SMS Code - automatski će kopirati verifik

Kaže da lovi 2FA iz svih notifikacija (što inače Android baš jako "tolerira" i "preporučuje" - hrpa upozorenja, sa razlogom!) - većina novijih ionako to radi po defaultu (iz SMSa i maila), na sys razini, a davati nekim trećim šalabajzerima pristup svim 2FA kodovima, neograničeno, mi se čini kao recept za novi članak na portalima "Ukralo nekoliko desetaka tisuća eura nevještom korisniku...."

Bug, nije vam ovo neka preporuka...

"Ali open source je!". Da, ok, koja točno verzija? Što smo skinuli sa Storea? Skinuli sa gita, buildali, instalirali (gdje je link? nema ga niti na play store...)? Notifikacije su koliko-toliko zaštićene, da li zločesta treća strana koja je u već u telefonu može iskoristiti da dođe do 2FA koda (jer ih baca u clipboard koji je dijeljen) lakše nego da se kači na same notifikacije i njihov API? Puno pitanja, malo odgovora, puno potencijalnih problema...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2025 21:58 (Nuclear_Phoenix).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice