Čini se da YouTube počinje blokirati članove obite

poruka: 33
|
čitano: 5.253
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Čini se da YouTube počinje blokirati članove obite".
15 godina

Cini se da YT sve vise lici na tiktok i da je kvaliteta sadrzaja drasticno opala pa je s toga izbrisan sa mog moba

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

10 0 hvala 0
16 godina
Re: Čini se da YouTube počinje blokirati članove o
Plik plok, je od prvog dana smece, a joubitou mu je za petama.
Brkoni
17 godina

Znaći, obitelj je samo ona koja živi na istoj adresi. Kul!

Ma propast će i oni, kad tad će doći novi igrači. A do tada, neka se yebe i on i njihove reklame, nisu normalni  

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Brk kaže...

Ne baš, Tik tok je skoro isključivo samo izdrkavanje mularije sa glupostima, dok na YT je ogromno dobrih i poučnih kanala. Ne kažem da nema sranja i na YT, ima, ali bez problema možeš naći ogromno kvalitetnog sadržaja, dok na Tik Toku nema boga da nađeš išta pametno. Plus to u Premium imaš uključen i YT Music koji je već sam vrijedan te cijene, ali koliko je sve to nekome vrijedno nek sam za sebe odluči.

Ja imam Premium preko Indije i za tu cijenu mi nije problem plačat, ali našu cijenu neznam....

14 godina

To je tako kad u milijarderskoj firmi jedan kvartal bude deset tisuća eura manjka.

6 0 hvala 0
9 godina

Ooooo, djonom cemo? Kopacka? 

1 0 hvala 0
4 tjedna

Kao i za SVE do sada uskoro ce se pojaviti veca konkurencija za YouTube koja ce nuditi sve isto i vise za manje "nerviranja i stresiranja".

One Man Games

0 0 hvala 0
5 godina
nikonja kaže...
Brk kaže...

Ne baš, Tik tok je skoro isključivo samo izdrkavanje mularije sa glupostima, dok na YT je ogromno dobrih i poučnih kanala. Ne kažem da nema sranja i na YT, ima, ali bez problema možeš naći ogromno kvalitetnog sadržaja, dok na Tik Toku nema boga da nađeš išta pametno. Plus to u Premium imaš uključen i YT Music koji je već sam vrijedan te cijene, ali koliko je sve to nekome vrijedno nek sam za sebe odluči.

Ja imam Premium preko Indije i za tu cijenu mi nije problem plačat, ali našu cijenu neznam....

To su vec krenuli šamarat, ubrzo ce ti ukinut. Meni su pred 2-3 mj

17 godina
Ako to budu gledali, onda je to definitivno kap koja je prelila čašu. Prelazim u ilegalu sigurno. E pa dokle više razbojnici.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Izgleda da sam ja kriv... napisao da stave kameru za prepoznavanje pretplatnika i oni me poslušali
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sve velike kompanije nikako da skuze da za naplatu moras imat inovacije. Inovacija nije koje ti je boje play button ove godine. Svi su se uzivili u ovsj trend da pod must moraju svake godine vise zaradivat, ali zasto? Imate stabilan prihod i vjerne korisnike i odbor kaze ne ne ne nase brojke nisu u dvoznamenkastom plusu ove godine ajmo mi sve to razjebat
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2025 16:07 (stirko55).

5 0 hvala 0
10 godina
stirko55 kaže...
Sve velike kompanije nikako da skuze da za naplatu moras imat inovacije. Inovacija nije koje ti je boje play button ove godine. Svi su se uzivili u ovsj trend da pod must moraju svake godine vise zaradivat, ali zasto? Imate stabilan prihod i vjerne korisnike i odbor kaze ne ne ne nase brojke nisu u dvoznamenkastom plusu ove godine ajmo mi sve to razjebat

Meni ne trebaju nikakve inovacije. Video je isti vec 100 godina od kad su dodali na njega zvuk i ne treba nist drugo.
Treba mi platforma gdje kliknem play i video se pokrene. 

U mom slucaju alternative nema jer takvog sadrzaja kojeg ja gledam nema nigdje drugdje.

Najblize tome je bio vimeo.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina
Mozda moja poruka nije bila jasna. Ono sto sam zelio reci je da bi se alphabet sa prihodima od YT trebao okrenuti ulaganjima u neka od svojih drugih poslovanja s obzirom da ovdje vise ne mogu biti inovativni a samim time onda ne zasluzuju vece cijene i ogranicenja
12 godina
Kreatore podrzavam direkt ako je moguce, a yt samo adblockeri i revanced da nebi gamad dobila centa.

3 0 hvala 1
4 godine
suspendiran

Neznam kaj je s tim youtubeom vec duze vrijeme, izbacuje mi stvari koje niti ne pratim, pa mi stavlja videe od prije 15 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

9.50 je i dalje, rekao bi ovalnouredski vođa.. PREKRASNA cijena.

Da nije mjuzika u tom paketu, ne bi bila toliko prekrasna.

Osobno ga uključim po 2-3 mj pa isključim na mjesec-dva. U konačnici, famozni Brave preglednik sve to prekrasno prožvače.

I kada sam sa uključenom prekrasnom pretplatom, i tada gledam kroz Brave jer ima kanala gdje se rafalno previše melje stručnom terminologijom i odgovara mi generirani prijevod.

Njihov servis, njihova pravila.

Više me uznemiravaju ovi lokalni smradovi što svake godine poskupe maslinovo ulje za 2€. Sada je start prekrasnih 20€.

5 dcl maslinovog ili YT na 30 dana. 

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tragična činjenica svega je da firme i proizvodi zbog inherento faličnog sustava kapitalizma prije ili kasnije postanu smeće.
Na tržištu svega je prisutan enormni enshitification već godinama jer firme ganjaju nedostižan cilj i misle da mogu rasti i povećavati profit neograničeno, a žrtva svega je kvaliteta i publika.
Baš će biti zanimljivo gledati rasplet situacije sad sa ovim Ai generiranim sadržajem i Ai publikom.

1 0 hvala 0
10 godina
stirko55 kaže...
Mozda moja poruka nije bila jasna. Ono sto sam zelio reci je da bi se alphabet sa prihodima od YT trebao okrenuti ulaganjima u neka od svojih drugih poslovanja s obzirom da ovdje vise ne mogu biti inovativni a samim time onda ne zasluzuju vece cijene i ogranicenja

Pohlepa je neogranicena. Vidjeli su da je netflix to napravio i ispalo im je dobro pa si misle zasto nebi i mi to napravili.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
19 mjeseci

Bombardirali su nas i silovali reklamama, krenuli su u jako agresivnu politiku tjeranja korisnika na premium pretplatu i u mom slučaju su uspjeli. Uzeo sam obiteljsku pretplatu, a onda su mi poslali poruku da će podići cijenu pretplate za 5 eura. Ajde, i to ću prožvakati, ali samo mi je još trebalo da mi počnu blokirati članove. Nitko me nije tako iživcirao kao oni, a kupovao sam sve i svašta. YouTubeu želim brzu i bolnu smrt. 

3 0 hvala 0
13 godina

Kao što sam već jednom rekao, vidim da se te pretplate svode na to da je pitanje vremena kad će netko povući granicu i reći - dosta je.

Moja će biti na ovome, mogu im ja i ne plaćati 19€ ako baš toliko žele. Kakvi su to likovi, čudo jedno.

Dobri su mi ovi koji glume moraliste pa govore - pa da, platite uslugu koju koristite. Ja sam za to da se njima poskupi usluga koju najviše vole i koriste.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
nemam ni reklama ni pretplate :)
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina

Koliko vidim, bolje je biti free user nego još trpit njihova s*anja za svoje novce.

Nek se napuše garave k*re, od mene neće dobiti ništa osim jednog šta prek 2 visi.

Tigar Krezumica
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Sequel kaže...

Bombardirali su nas i silovali reklamama, krenuli su u jako agresivnu politiku tjeranja korisnika na premium pretplatu i u mom slučaju su uspjeli. Uzeo sam obiteljsku pretplatu, a onda su mi poslali poruku da će podići cijenu pretplate za 5 eura. Ajde, i to ću prožvakati, ali samo mi je još trebalo da mi počnu blokirati članove. Nitko me nije tako iživcirao kao oni, a kupovao sam sve i svašta. YouTubeu želim brzu i bolnu smrt. 

Ista situacija i kod mene, placam obiteljsku pretplatu vec duze vremena i placat cu i dalje jer ne mogu si zamislit prekide zbog reklama i sl.

Naravno tu je ukljucen i YT Music pa kad oduzem pretplatu na Spotify koju sam ukinuo, tada ispada sve ok, jedino me nervira opci trend dizanja cijena

svugdje pa i digitalnih usluga.

Ako pogledamo situaciju s cijenama  u hrvatskim trgovinama u zadnje tri godine, onda ovo povecanje i nije tak strasno.

4 godine
suspendiran

Eto ga, veli covjek nije strašno i gurnu mu ga opet

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Ima par kanala vezanih uz mjuzu koje cijenim, tipa Rick Beato. Ili vezanih za HW, poneki PoV iz nekog automobila. Volim pogledati koncerte ili rijetke live verzije starih pjesama.
Ali generalno je previše proljev contenta. Onaj shorts je sve češće search result. Dok bude išlo free bez reklama, ok. Kad ne, adio. Sve ima svoj kraj.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Prodajem maslinovo ulje....30E za litru
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
3 0 hvala 0
4 godine
suspendiran
HCMAA kaže...

slab si ide to bez problema i za 35€

10 godina
HCMAA kaže...

možel zamjena za dvije litre rabljenog ulja iz kosilice?

15 godina
OMG_Studio kaže...

Kao i za SVE do sada uskoro ce se pojaviti veca konkurencija za YouTube koja ce nuditi sve isto i vise za manje "nerviranja i stresiranja".

Interesantne navike dns. Mjenjas servis, ne zbog featura nego zbog politike poslovanja - ili samo zbog cijene, koja opet moze bit rezultat politike poslovanja. Isto kako i online/cloud usluge mogu lako "otegnit papke", tako i mi mozemo lako promjenit servis. 

Ali jbg, za neke stvari treba infrastruktura, i nema zaobilaznice. Ima 100 puta bolj od YT-a - ali nema usera (i tako ekosustava). I jebat ga. Zamjeni mi google maps npr. Ako i uspijes imat tocne i azurne karte, i da napravis geolokacijaki servise/api itd. nece ti dava bazu poslovnih subjekata - svijeta. Nemas bazu podataka koja neophodna da budes konkurentant. Pored apple maps i svih drugih servisa ti MORAS koristit google maps - samo zbog google my business baze podataka. Jer ti mozes napisat naziv poslovnog subjekta i dobit rezultat a ne adresu (ili koordinate), a vecinom se zato i sluzi, koji su to istrazivaci i avanturisti pisu adrese (ili koordinate). Mozes imat 100 puta bolje ali ovaj ima bazu podataka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2025 21:04 (KIKI3ooo).
19 mjeseci

Što se to događa s YouTube sučeljem? Zadnjih par sati izgleda katastrofalno, kao da ga je junior sam radio, a zvuk ne ide iznad 80%. Izgleda da im nije dovoljno 20 eura mjesečno od nas. 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice