Cini se da YT sve vise lici na tiktok i da je kvaliteta sadrzaja drasticno opala pa je s toga izbrisan sa mog moba

Cini se da YT sve vise lici na tiktok i da je kvaliteta sadrzaja drasticno opala pa je s toga izbrisan sa mog moba
Znaći, obitelj je samo ona koja živi na istoj adresi. Kul!
Ma propast će i oni, kad tad će doći novi igrači. A do tada, neka se yebe i on i njihove reklame, nisu normalni
Ne baš, Tik tok je skoro isključivo samo izdrkavanje mularije sa glupostima, dok na YT je ogromno dobrih i poučnih kanala. Ne kažem da nema sranja i na YT, ima, ali bez problema možeš naći ogromno kvalitetnog sadržaja, dok na Tik Toku nema boga da nađeš išta pametno. Plus to u Premium imaš uključen i YT Music koji je već sam vrijedan te cijene, ali koliko je sve to nekome vrijedno nek sam za sebe odluči.
Ja imam Premium preko Indije i za tu cijenu mi nije problem plačat, ali našu cijenu neznam....
To je tako kad u milijarderskoj firmi jedan kvartal bude deset tisuća eura manjka.
Ooooo, djonom cemo? Kopacka?
Kao i za SVE do sada uskoro ce se pojaviti veca konkurencija za YouTube koja ce nuditi sve isto i vise za manje "nerviranja i stresiranja".
Ne baš, Tik tok je skoro isključivo samo izdrkavanje mularije sa glupostima, dok na YT je ogromno dobrih i poučnih kanala. Ne kažem da nema sranja i na YT, ima, ali bez problema možeš naći ogromno kvalitetnog sadržaja, dok na Tik Toku nema boga da nađeš išta pametno. Plus to u Premium imaš uključen i YT Music koji je već sam vrijedan te cijene, ali koliko je sve to nekome vrijedno nek sam za sebe odluči.
Ja imam Premium preko Indije i za tu cijenu mi nije problem plačat, ali našu cijenu neznam....
To su vec krenuli šamarat, ubrzo ce ti ukinut. Meni su pred 2-3 mj
Meni ne trebaju nikakve inovacije. Video je isti vec 100 godina od kad su dodali na njega zvuk i ne treba nist drugo.
Treba mi platforma gdje kliknem play i video se pokrene.
U mom slucaju alternative nema jer takvog sadrzaja kojeg ja gledam nema nigdje drugdje.
Najblize tome je bio vimeo.
Neznam kaj je s tim youtubeom vec duze vrijeme, izbacuje mi stvari koje niti ne pratim, pa mi stavlja videe od prije 15 godina
9.50 je i dalje, rekao bi ovalnouredski vođa.. PREKRASNA cijena.
Da nije mjuzika u tom paketu, ne bi bila toliko prekrasna.
Osobno ga uključim po 2-3 mj pa isključim na mjesec-dva. U konačnici, famozni Brave preglednik sve to prekrasno prožvače.
I kada sam sa uključenom prekrasnom pretplatom, i tada gledam kroz Brave jer ima kanala gdje se rafalno previše melje stručnom terminologijom i odgovara mi generirani prijevod.
Njihov servis, njihova pravila.
Više me uznemiravaju ovi lokalni smradovi što svake godine poskupe maslinovo ulje za 2€. Sada je start prekrasnih 20€.
5 dcl maslinovog ili YT na 30 dana.
Pohlepa je neogranicena. Vidjeli su da je netflix to napravio i ispalo im je dobro pa si misle zasto nebi i mi to napravili.
Bombardirali su nas i silovali reklamama, krenuli su u jako agresivnu politiku tjeranja korisnika na premium pretplatu i u mom slučaju su uspjeli. Uzeo sam obiteljsku pretplatu, a onda su mi poslali poruku da će podići cijenu pretplate za 5 eura. Ajde, i to ću prožvakati, ali samo mi je još trebalo da mi počnu blokirati članove. Nitko me nije tako iživcirao kao oni, a kupovao sam sve i svašta. YouTubeu želim brzu i bolnu smrt.
Kao što sam već jednom rekao, vidim da se te pretplate svode na to da je pitanje vremena kad će netko povući granicu i reći - dosta je.
Moja će biti na ovome, mogu im ja i ne plaćati 19€ ako baš toliko žele. Kakvi su to likovi, čudo jedno.
Dobri su mi ovi koji glume moraliste pa govore - pa da, platite uslugu koju koristite. Ja sam za to da se njima poskupi usluga koju najviše vole i koriste.
Koliko vidim, bolje je biti free user nego još trpit njihova s*anja za svoje novce.
Nek se napuše garave k*re, od mene neće dobiti ništa osim jednog šta prek 2 visi.
Bombardirali su nas i silovali reklamama, krenuli su u jako agresivnu politiku tjeranja korisnika na premium pretplatu i u mom slučaju su uspjeli. Uzeo sam obiteljsku pretplatu, a onda su mi poslali poruku da će podići cijenu pretplate za 5 eura. Ajde, i to ću prožvakati, ali samo mi je još trebalo da mi počnu blokirati članove. Nitko me nije tako iživcirao kao oni, a kupovao sam sve i svašta. YouTubeu želim brzu i bolnu smrt.
Ista situacija i kod mene, placam obiteljsku pretplatu vec duze vremena i placat cu i dalje jer ne mogu si zamislit prekide zbog reklama i sl.
Naravno tu je ukljucen i YT Music pa kad oduzem pretplatu na Spotify koju sam ukinuo, tada ispada sve ok, jedino me nervira opci trend dizanja cijena
svugdje pa i digitalnih usluga.
Ako pogledamo situaciju s cijenama u hrvatskim trgovinama u zadnje tri godine, onda ovo povecanje i nije tak strasno.
Eto ga, veli covjek nije strašno i gurnu mu ga opet
Ima par kanala vezanih uz mjuzu koje cijenim, tipa Rick Beato. Ili vezanih za HW, poneki PoV iz nekog automobila. Volim pogledati koncerte ili rijetke live verzije starih pjesama.
Ali generalno je previše proljev contenta. Onaj shorts je sve češće search result. Dok bude išlo free bez reklama, ok. Kad ne, adio. Sve ima svoj kraj.
slab si ide to bez problema i za 35€
možel zamjena za dvije litre rabljenog ulja iz kosilice?
Kao i za SVE do sada uskoro ce se pojaviti veca konkurencija za YouTube koja ce nuditi sve isto i vise za manje "nerviranja i stresiranja".
Interesantne navike dns. Mjenjas servis, ne zbog featura nego zbog politike poslovanja - ili samo zbog cijene, koja opet moze bit rezultat politike poslovanja. Isto kako i online/cloud usluge mogu lako "otegnit papke", tako i mi mozemo lako promjenit servis.
Ali jbg, za neke stvari treba infrastruktura, i nema zaobilaznice. Ima 100 puta bolj od YT-a - ali nema usera (i tako ekosustava). I jebat ga. Zamjeni mi google maps npr. Ako i uspijes imat tocne i azurne karte, i da napravis geolokacijaki servise/api itd. nece ti dava bazu poslovnih subjekata - svijeta. Nemas bazu podataka koja neophodna da budes konkurentant. Pored apple maps i svih drugih servisa ti MORAS koristit google maps - samo zbog google my business baze podataka. Jer ti mozes napisat naziv poslovnog subjekta i dobit rezultat a ne adresu (ili koordinate), a vecinom se zato i sluzi, koji su to istrazivaci i avanturisti pisu adrese (ili koordinate). Mozes imat 100 puta bolje ali ovaj ima bazu podataka.
Što se to događa s YouTube sučeljem? Zadnjih par sati izgleda katastrofalno, kao da ga je junior sam radio, a zvuk ne ide iznad 80%. Izgleda da im nije dovoljno 20 eura mjesečno od nas.