Britanci pokazali da čajevac može rasti na Mjesecu

poruka: 6
|
čitano: 1.790
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Britanci pokazali da čajevac može rasti na Mjesecu".
10 godina

Glavno da se čaj pije - drugo nije važno. 

1 0 hvala 0
6 godina

Bez čaja nema ni Brita na mjesecu..prioriteti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

I nema gljivica.

0 0 hvala 0
14 godina

a sad lozu

1 0 hvala 0
10 godina

Evo jedne zgode o čaju prema izravnom svjedočanstvu sudionika, RAF-ova pilota.

U toku borbe za Britaniju, neki se pilot htio svojim teško oštećenim lovcem prisilno spustiti, dok mu se ne zapali avion (avioni su se palili zato što im je iscurila rashladna voda u motoru, a ne zato što im je pogođen rezervoar za benzin - koji je bio zaštićem samozacjeljujućom gumom). Gledao je ima li kakvo ravno mjesto, a onda ugledao nekakav jedva 50 m velik vrt. Uletio je na njega, motorom i krilima usput uništio paradajze, no nije se mogao zaustaviti, a letio je ravno prema kući na kraju vrta. Na kraju se zaustavio tako da je krilom zagrebao zemlju te je stao samo nekoliko metara ispred  kuće. Tek što je izustio jedan velik "Uhhhh...." evo ti vlasnice kako izlazi iz kuće i pita: "Would you like a cup of tea?"

1 0 hvala 2
10 mjeseci
Re: Britanci pokazali da čajevac može rasti na Mje
Eh Englezi i čaj, ja sam pao na eng. propagandu Patricka Stuarta (kapetan Picard) 🤭
Pomalo "hot tea Earl Grey" , pa sad svakodnevno pijem neke mikseve zelenih čajeva iz Kuće zelenog čaja.
No potpuno ih razumijem kad si navučen moraš i u svemiru.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice