ja sam prvi komp dobio taman negdje po izlasku D2 i na neku foru sam dobio tu igru od frenda, to je bilo to :D
istu instalaciju (samo sam muvao foldere sa diska na disk) imam vec 20 godina.
D1 nisam nikad igrao solo, probao sam nakon nekog vremena negdje na pola sata i nisam bio zainteresiran posto je D2 bio na vrhuncu.
vjerojatno slican osjecaj ima ekipa koja nikad nije igrala D2 a navukla se na D3, njima je D3 i flash flash bang bang vrh.
al posto me unazad 2-3 godine lupa velika nostalgija za pre-XP igrama, u nedostatku icega unazad 10 godina sto je vrijedno grindanja, tako i D1 imam na listi za igranje, falit ce mi neke stvari iz D2 al uopce nemam problem zaigrat ju.
no da sam indoktriniran u D2(LOD), to svakako, ni sam ne znam kolko sam vremena proveo igrajuci ga u LANu po igraonama i kod frenda u garazi.
Uf, bit će ti teško igrat jedinicu, nakon toliko odigrane dvojke. Dosta ima razlika, najviše u skill tree, odnosno u jednici nema skilova, samo magije koje učiš i podižeš čitanjem knjiga koje nalaziš okolo. Tako da svaka klasa može imat sve skilove, smao je pitanje koliko magije imaš i možeš li uopće koristit neku od naučenih magija.
Ovaj Diablo 1 Belzebub je odličan mod, jer ima nekih detalja i iz D2 ubačenih, kao na primjer set armori, oni zeleni. Ja sam to prije koju godinu odigrao. Sorcerer sa mana shieldom i chain lightning. Klasika.