Jedva čekam...
Aplikacije i oglašivači dolazit će i na zaključani
- poruka: 15
- |
- čitano: 12.901
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma da, nisam znao što mi je u životu nedostajalo dok nisam ovo pročitao...
Postoji razlog zašto zaključavamo telefone, a to nije da gledamo još više u ekran.
Bacit mobitel u tri pičke materine i otić živjet u šumu.
...
Super će se prodavati oni koji neće imati taj shit
kako kome
Iskreno zavidim tim ljudima na idejama kako zaraditi i iskoristiti budale.
Prvi put nakon dugoooooo vremena sam proveo pola dana i cijelu noc s ljudima i zenama koji nisu pogledali u tom vremenskom razdoblju u mobitel osim jednog koji se morao cuti sa zenom i djetetom(razumljivo). Nije bilo tagiranja,story-a ni slikanja jednostavno smo se druzili. :)
Nadam se da će netko napraviti program, koji će poput Adblockera blokirati oglašivače, stvarno već ima previše reklama, tako da nam je ovo stvarno čisti višak. Počinje se ostavrivati sadržaj sf priče Reklamokracija.
Nadam se da će netko napraviti program, koji će poput Adblockera blokirati oglašivače, stvarno već ima previše reklama, tako da nam je ovo stvarno čisti višak. Počinje se ostavrivati sadržaj sf priče Reklamokracija.
AdGuard?!
Da, znam za adguard, ovo je bilo više onako retorički
On topic: nema šanse da mi to proguraju. Imam adblockere na svim uređajima i browserima jer se bez njih više ne može normalno živjeti.
Ovo postaje toliko intruzivno da bih najradije pobjegao u šumu bez struje i ikakve tehnologije.