Trackmania Nations Forever BUG.HR Clan

poruka: 1.003
|
čitano: 134.314
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Jel se može promijenit password od account-a?

I HATE TROLLZ.......................IN GAME: IWEK91
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Trackmania Nations Forever BUG.HR Clan
Krešo91 kaže...

Jel se može promijenit password od account-a?

Može.

Profile => klikneš na one zvjezdice (password) i mjenjaš..

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
16 godina
neaktivan

evo i mene,skida se,šta treba za klan (da ne čitam cijelu temu)?

oće li raditi na laptopu (P8400,4GB,HD3650)? hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pod009 kaže...

evo i mene,skida se,šta treba za klan (da ne čitam cijelu temu)?

oće li raditi na laptopu (P8400,4GB,HD3650)? hvala

Igra će ti radit ko podmazana getriba....ali klan je zatvoren valjda...pitaj 4ucker-a on je šef

16 godina
neaktivan

Evo ovako, nakon što završi clan war protiv OFBa bacamo se na kvalifikacije... ali... ja neću moći igrati jer ću biti od ponedjeljka u Slavonskom Brodu kod tetke na otprilike tjedan i po' (RAČUNAJTE I DA NEĆU NI VOZITI CW).

Za to vrijeme MORATE SLUŠATI DOMHAGEA I KANTU! Oni će predvoditi klan bez mene te nadam se pametno odlučiti kada će biti kvalifikacije...

...to pametno kažem jer valjda znaju da je većina na ljetovanju.

DOMHAGE, pobrini se za staze, kanta vodi red klana i nemojte mi raditi probleme dok me nema. :P

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 14:06 (4ucker).
Moj PC  
8 0 hvala 2
15 godina
protjeran
4ucker kaže...

Evo ovako, nakon što završi clan war protiv OFBa bacamo se na kvalifikacije... ali... ja neću moći igrati jer ću biti od ponedjeljka u Slavonskom Brodu kod tetke na otprilike tjedan i po' (RAČUNAJTE I DA NEĆU NI VOZITI CW).

Za to vrijeme MORATE SLUŠATI DOMHAGEA I KANTU! Oni će predvoditi klan bez mene te nadam se pametno odlučiti kada će biti clan war...

DOMHAGE, pobrini se za staze, kanta vodi red klana i nemojte mi raditi probleme dok me nema. :P

no problem boss.... Smijeh

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
16 godina
kanta kaže...
4ucker kaže...

Za to vrijeme MORATE SLUŠATI DOMHAGEA I KANTU! Oni će predvoditi klan bez mene te nadam se pametno odlučiti kada će biti clan war...

no problem boss.... Smijeh

e kanta,

jel igraš na našem (bug hr) serveru,

ja ga nemrem nać

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/ Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
15 godina
protjeran

izgleda da još nije online

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kanta kaže...

ma ima neki klan vs. bug.hr trening server ali je zakljjučan

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/ Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
15 godina
protjeran
Mitch kaže...
kanta kaže...

ma ima neki klan vs. bug.hr trening server ali je zakljjučan

lozinka je MANITU...na tom će se vozit cw odnosno na tim stazama pa  se tu vježba

15 godina
neaktivan

kako mogu nesto napisat na tablicu formule il tako nesto?

Kip Kay is Gods son and God is Enver Idrizi ( http://www.net.hr/sport/page/2010/04/19/0523006.html ) - ne shvacajte ovo za ozbiljno :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Za to vrijeme MORATE SLUŠATI DOMHAGEA I KANTU! Oni će predvoditi klan bez mene te nadam se pametno odlučiti kada će biti kvalifikacije...

Budem se pobrinuo, skoro pa je dirt gotov, fullspeed je, a inače morat ćeš mi poslat treću mapu prije nego što ideš da je vidim...

Dompa
15 godina
protjeran
Dompa kaže...

Budem se pobrinuo, skoro pa je dirt gotov, fullspeed je, a inače morat ćeš mi poslat treću mapu prije nego što ideš da je vidim...

e majstore ajd ih uploadaj pa daj link da ih vidim....zanima me šta si složio

15 godina
neaktivan
Dr.Tom kaže...

kako mogu nesto napisat na tablicu formule il tako nesto?

Odeš na bojanje auta iliti paint with air brush odabereš onaj prozor s desne strane gdje piše "Your text here" (ili tak nešt) i upišeš neki tekst ali ima ograničen broj znamenki...odabereš boju i klikneš na onaj "gumb" kraj tog teksta i samo naneseš na dio auta možeš ga smanjit i rotirat ali nanesi barem tri puta sloj jer se nevidi tako dobro sa jednim slojem

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 15:56 (Krešo91).
16 godina
neaktivan

Kako da upadnem u Bug klan?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pod009 kaže...

Kako da upadnem u Bug klan?

Trenutno neprimamo ćlanove al prati malo tamu pa ćeš vidjet kad će bit iduće kvalifikacije....dođeš i ak budeš dobar upadaš

15 godina
neaktivan

kako da u svoju stazu ubacim loopove ili recimo wall ride? radim svoju prvu stazu tako daa.. :P

Kip Kay is Gods son and God is Enver Idrizi ( http://www.net.hr/sport/page/2010/04/19/0523006.html ) - ne shvacajte ovo za ozbiljno :P

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dr.Tom kaže...

kako da u svoju stazu ubacim loopove ili recimo wall ride? radim svoju prvu stazu tako daa.. :P

uđi u editor u advanced naćinu jer onda imaš više alata i mogućnosti....dolje u tražiš što ti treba i sastavljaš......brzo ćeš se snać

15 godina
neaktivan

aham, ja sam isao na ovaj drugi nacin.. hvala kantić :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dns ću ujutro ili popodne ubacit link za sve tri mape od koje su 2 moje i 1 od 4uckera ( ali dorađena od moje strane ), znači biti će Fullspeed, Dirt i Tech mapa...

Dompa
16 godina
Dompa kaže...

Dns ću ujutro ili popodne ubacit link za sve tri mape od koje su 2 moje i 1 od 4uckera ( ali dorađena od moje strane ), znači biti će Fullspeed, Dirt i Tech mapa...

na koj server ?

ja ga nemrem nać 

15 godina
neaktivan

evo i ja napravio stazu, 30 sekundi, mozemo rec da je tech ali nisam siguran pod sta bi to islo.. gdje da uploadam?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i da, zna netko program da ja sam napravim neki auto? :P

0 0 hvala 0
16 godina
Dr.Tom kaže...

i da, zna netko program da ja sam napravim neki auto? :P

Evo ti tut : http://www.trackmania-carpark.com/forum/viewforum.php?f=14

15 godina
neaktivan

Ja se ispričavam kaj nisam mogao prije doć, ovako sutra će na Zaycovom ( našem serveru ) biti ubačene cw mape , znači imamo 10 dana da ih dobro provježbamo ( mislim da je to dovoljno ), a što se tiče passworda sutra će bit sve rečeno...

Dompa
15 godina
protjeran
Dompa kaže...

Ja se ispričavam kaj nisam mogao prije doć, ovako sutra će na Zaycovom ( našem serveru ) biti ubačene cw mape , znači imamo 10 dana da ih dobro provježbamo ( mislim da je to dovoljno ), a što se tiče passworda sutra će bit sve rečeno...

ekipa s plavim oznakama što ćešće sudjelovat na serveru jer moram izabrat 6 za cw....3 koja voze i 3 za zamjenu....

16 godina

Jel to samo ja nevidim bug server,ili "nas" ima još?

moj e-republik profil/ http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/3358359/ ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Marsel007 kaže...

Jel to samo ja nevidim bug server,ili "nas" ima još?

ja tjedan dana igrao na njemu niti ga vidio...

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
16 godina
kanta kaže...
Dompa kaže...

ekipa s plavim oznakama što ćešće sudjelovat na serveru jer moram izabrat 6 za cw....3 koja voze i 3 za zamjenu....

Šmrc..ja danas i sutra ne mogu igrat...

Tek prekosutra.

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
15 godina
neaktivan
ja tek od 25. mogu igrat
hmda
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice