baš sam malo gledao na youtube filmice od strategija koje si napisao. sve to meni vuce na rizik! strategiju na poteze
jedino u bf2 mozete viditi sto je pravi teamwork a ne bc2,black ops i ostala nova da ne kazem sra**
baš sam malo gledao na youtube filmice od strategija koje si napisao. sve to meni vuce na rizik! strategiju na poteze
Ne to su rts-ovi.
E to je puno više od toga(ovisi na koju misliš,ali ja ću uzeti kao da ti misliš o supreme ruleru).Moram se brinuti o 1)diplomaciji,ako napadnem ijednu državu bez ikakvog povoda napasti će me netko drugi,a najčešće netko iz susjedstva.Ako u tom trenutnku nemam ogramnu vojsku i sve domaće probleme riješene vjerojatno ću izgubit.
2)ekonomija,bez toga niti ne pomišljati o napadu.Prije rata moram osigurati da mi moja domaća ekonomij može sama osigurati sve resurse,uključujući minerale kojih ima samo na točno određenim mjestima,a većini država fale barem 2-3 minerala na teritoriju.svaka zgrada i jedinica ma koliko bezvezna bila ako postoji troši neki resurs.3)supply-jedinice moraju dobivati svoje potrepštine,municiju,naftu inače će samo stati i čekati dok to ne dobe.Da ne velim da nesmijem ni razmišljati o napadu na recimo saharu ili sibir bez zgrada po imenu ''supply center'' na granici,isto tako moram paziti da ne napredujem prebrzo u osvajanju jer teritorij koji osvojim automatski ima 0% supply-a(šta se sa vremenom ali jako polako diže).4)Vojnici rezervisti,nemožeš bez njih kao ni bez ičega kaj sam prije spomenuo.Bez njih nemožeš aktivirati vojne zgrade koje si sagradio,bez njih nemožeš graditi nove jedinice(znači nove vojnike rezerviste)...5) kada napadaš neprijateljski grad u 90% slučajeva će se u tom gradu stvoriti ''garrison'' jedinice koje do sada nisu postojalei osvajanje gradova je obično najtvrđi orah,a oni su jako potrebni za prisiljavanje neprijatelja na predaju i za supply.Da ne velim da pop*zdim ako Rusiji uzmem Moskvu a oni se ne predaju nego glavni grad presele u Novosibirsk(u sredini rusije),oni to obično naprave tek ako se ne žele predati a osvojio sam im lenjingrad .I još na n-tu takvih stvari...
po opisu cini mi se ok igrica. vrijedi probati. bas cu ti javiti sta mislim o njoj.
Jel zna tko kako riješit problem: "PnkBstrB.exe heart beats stopped" i kika me sa servera. Nigdje nisam mogao naći rješenje za ovaj problem. Nikoje rješenje mi ne radi. Kika me sa servera nakon pola minute igranja... -.-
Ja sam decki narucio Battlefield 2142 Deluxe sa Ebay-a, pa ako netko želi igrati neka se javi u ovu temu. :D