Ma bit će kako ne samo trebam sredit servere, trebalo je bit još prošli tjedan ali onda problem i sad ništa dok ne rješim problem, ugl. bit će turnira.
Prijave su ON!!
Ma bit će kako ne samo trebam sredit servere, trebalo je bit još prošli tjedan ali onda problem i sad ništa dok ne rješim problem, ugl. bit će turnira.
Prijave su ON!!
Oće bit išta od ovoga?
Oće bit išta od ovoga?
Bit će.
kad?
kad?
Čim rješim problem sa serverima... uskoro.
Ajmo na server..
Oće bit išta od ovoga?
Bit će.
Kojom bi ste ocjenom ocjenili organizaciju turnira i općenito turnir? :D
1 | 5 |
---|---|
0 | 4 |
0 | 3 |
0 | 2 |
23 | 1 |
Moj prijedlog je da se ja uhvatim organizacije turnira, a plan je sljedeći.
1. Za turnir bi se plaćala kotizacija (jer sponzora nema) kako bi se osigurala ozbiljnost prijava i kako bi se mogle podijeliti nagrade. Turnir bez nagrada nema smisla. Ovisno o broju prijavljenih kotizacija po osobi bi iznosila od 10-50 kuna, plaćalo bi se putem paypala, a detalji cijelog postupka bi se naknadno pojasnili.
2. Igrala bi se 3 odvojena turnira prema skillu igrača kako bi svi imali motiva za sudjelovanjem i priliku za osvajanjem nagrada. Ta vještina bi se procijenila prije održavanja turnira, ali sad neću ulaziti u detalje kako.
3. Pravila turnira bi se napisala i objavila prije njegovog početka kako bi svi znali što se smije, a što ne smije, odnosno kakve žalbe se neće uvažavati te što će dovesti do diskvalifikacije.
Ovo je samo nacrt, ali to su one stvari bez kojih turnira ne bi bilo. O svemu ostalom se može razgovarati pa vas molim da se javite s komentarima....
Dakle otvara se novi turnir u CoD 4 i sve prijave se primaju na mail take2play@gmail.com jer je sajt od sponzora trenutno down odnosno u redizajnu je.
Igrati ce se na cracked serverima posto zelim da igraju vecinom bugovci ali nemaju svi original key
Svi prijavljeni moraju imati UAC3
Prima se 8 klanova, 5 igraca za prvu postavu te 2 rezerve (neobavezno)
Sve se prati pod budnim okom UAC-a stoga ako se netko uhvati, klan je diskvalificiran.
Eto ovo je zasad od mene, ako imate nekakvo pitanje, slobodno pitajte
@
haha a jadan ti, njemu ko konj se mucis objasniti a ja to organiziram..pro
Neznam što mene citiraš s glasanjem?
Ja vać barem mjesec dana nemam ništa s turnirom, "organizator" je FicoO koji očito nije sposoban nešto počet i završit do kraja kako treba.
Moj prijedlog je da se ja uhvatim organizacije turnira, a plan je sljedeći.
1. Za turnir bi se plaćala kotizacija (jer sponzora nema) kako bi se osigurala ozbiljnost prijava i kako bi se mogle podijeliti nagrade. Turnir bez nagrada nema smisla. Ovisno o broju prijavljenih kotizacija po osobi bi iznosila od 10-50 kuna, plaćalo bi se putem paypala, a detalji cijelog postupka bi se naknadno pojasnili.
2. Igrala bi se 3 odvojena turnira prema skillu igrača kako bi svi imali motiva za sudjelovanjem i priliku za osvajanjem nagrada. Ta vještina bi se procijenila prije održavanja turnira, ali sad neću ulaziti u detalje kako.
3. Pravila turnira bi se napisala i objavila prije njegovog početka kako bi svi znali što se smije, a što ne smije, odnosno kakve žalbe se neće uvažavati te što će dovesti do diskvalifikacije.
Ovo je samo nacrt, ali to su one stvari bez kojih turnira ne bi bilo. O svemu ostalom se može razgovarati pa vas molim da se javite s komentarima....
Odmah odustani.
Ma preko kojeg maila OMG??
Aj ljudi i ja sam organzator i možete se prijavljivat u ovoj temi.
Napište ime klana, username admina na xfire-u, 5 glavnih igrača i par zamjena, neki skill i napišite da li imate org.
evo izvoli :D
Ostavite se vi djeco propalih turnira i primite se knjige!
Ma preko kojeg maila OMG??
Aj ljudi i ja sam organzator i možete se prijavljivat u ovoj temi.
Napište ime klana, username admina na xfire-u, 5 glavnih igrača i par zamjena, neki skill i napišite da li imate org.
evo izvoli :D
To je bilo onda :) I sam je rekao da sam pomoćnik.
??? Ti si organizirao ja sam ti pomogao, ko tebe optuzuje? Sry brainu..