=NMB= BFBC2 CRO klan

poruka: 17
|
čitano: 2.823
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
=NMB= BF: BC2 CRO klan

Pozdrav svima,

Prije nekoliko tjedana sastala se RL ekipa i nastao je =NMB= No Man Behind klan.
Klan je u početnoj fazi, dignut je sajt, TS3 i BC2 server. Orijentirani smo na CRO ekipu te smo otvorili regrutacije. Sve pojedinosti možete pronaći na našem forumu klana.
Na serveru (16 slot) se trenutno vrti SQDM 150 kills, dok ne prikupimo dovoljno ekipe za Rush i Conquest.
Ovom prilikom vas pozivam na naš server i ako ste bez klana u klan. Vidimo se ili na istoj strani ili preko nišana :)

TAG: =NMB=
IME: No Man Behind
WEB: http://www.nmb-klan.com
GAMETRACKER: http://www.gametracker.com/server_info/213.191.137.252:19567/

Pozdrav BF-ovci.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 10:47 (Mazrul).

2 0 hvala 1
15 godina
=NMB= BFBC2 CRO klan

evo mogu li ja u klan

moj steam profil:http://steamcommunity.com/id/76561198011071624x
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
=NMB= BFBC2 CRO klan

Možeš se prijaviti. Klikni na link stranice klana, nakon što dođeš na site, gore-desno klikneš na forum i dalje pročitaj upute na forumu.

Ako imaš kakvih dodatnih pitanja slobodno me kontaktiraš na PM.

Pozdrav.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
=NMB= BFBC2 CRO klan

Ispričavam se ako je negdje napisano, ali nigdje nisam vidio da ste napisali neka klanska pravila i pravila servera?

Da li član ima obvezu ispuniti nekakvu kvotu igranja, da li imate neka pravila na serveru, tipa da nema base rejpanja, pojedinih oružja itd.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
=NMB= BFBC2 CRO klan

koji je ip TS3?

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: =NMB= BFBC2 CRO klan

Pozdrav Vash,

Hvala ti na pitanju. Kao što sam bio napomenuo, trenutno sređujemo interne stvari u klanu, pošto smo novi klan, dovršavamo sajt i popunjavamo forum sa dodatnim informacijama. Svakako da postoje pravila klana i pravila servera, moraju postojati.
Trenutno vrtimo SQDM dok ne prikupimo dovoljan broj igrača za Rush i Conquest. Trenutna pravila u SQDM-u su standardna; Nema tenkova, cheatanja itd. Kroz nekoliko dana ćemo dovršiti pravila klana (ništa do sada neviđeno) i pravila servera po određenim modovima te će biti dostupna na Public forumu.

Pozdrav Malada,

TS3 je trenutno isključivo za ljude koji su u klanu ili su se prijavili za pristup klanu te su na testnom periodu. Nažalost je za sada tako pošto smo ovaj mjesec ograničeni sa slotovima na TS3, već sljedećeg mjeseca bi se to trebalo popraviti. Ako će biti potrebno (ovisno o zanimanju gamera) svakako ćemo slotove povećati te će biti dostupan i široj masi igrača na serveru.

Pozdrav svima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 11:43 (Mazrul).
15 godina
neaktivan
=NMB= BFBC2 CRO klan

Mazrul nemoj mi zamjerit, ali mislim da si sa ovim pravilima na serveru radite medvjeđu uslugu.

Ako ćete igrati samo na svom serveru i samo prema tim pravilima ok. Ali kada zaigrate na nekom drugom serveru, kao klan, ginut ćete na veliko.

Oružja u igri su tu da se koriste do maksimuma, sva oružja. Koliko god cg on infantry bio iritantan (mene osobno izluđuje neostead), treba se naučiti boriti i protiv toga.

Isto tako čišćenje baze i sprečavanje base rejpanja je dio igre. Dobar tim neće imati problema sa sprečavanjem base rejpa.

Ne želim da misliš da vam pametujem (serem), ali bojim se da ste si sa ovim pravilima stvorili zaštičenu okolinu, zbog koje ćete plaćati danak na drugim serverima.

Ovo su samo moje dobronamjerne opaske.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozz Vash,
Ne zamjeram ti ni najmanje. Razumijem o čemu pričaš i znam da to što pričaš stoji na mjestu. Uzeli smo server kako bismo prije svega prikupili ekipu u klanu i samim time nakon nekog vremena nešto stvorili od svega toga. Ne mislimo ići ogromnim koracima naprijed, već lagano. Pravila su postavljena onako kako odgovara večini (možda ovog trena više casual gamerima) te su svakako podložna izmjenama u svakom trenutku, server je naš i možemo ga vrtjeti kako želimo, na bilo kakav način u bilo kojem trenutku, no to će sve ovisiti o brzini regrutiranja u klanu itd. Kako će klan rasti tako ćemo i stvari koje si napomenuo primjenjivati lagano i na našem serveru, uostalom, vrijeme će biti najbolji pokazatelj. Thanks na opaskama.

15 godina
neaktivan
=NMB= BFBC2 CRO klan

Smijem u klan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bok Bera,

Molio bih te, kao i sve ostale koji žele pristupiti klanu, da ispunite prijavu na našem forumu klana. Svi detalji su dostupni na forumu, samo slijedi upute. Vidimo se :)

15 godina
=NMB= BFBC2 CRO klan

nemojte u taj klan pregrozan je nesmijes stavit ime  klana dok te neprime na testni period.kako glupo.pa onda su prestrogi ja sam imao njihov tag name i samo me upozoravaju da ga maknem.i nakraju su me odbili.

fino fino

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

Marino,

pravila su gotovo identična kao i u svim drugim klanovima, tako da ne vidim smisao ovakvih komentara. Da si ih pročitao prije prijave u klan ne bi došlo do takve situacije, no to nije razlog zašto ti je pristupnica odbijena, svejedno sretno u daljnjem igranju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 15:54 (Mazrul).
15 godina
neaktivan
marino708 kaže...

nemojte u taj klan pregrozan je nesmijes stavit ime  klana dok te neprime na testni period.kako glupo.pa onda su prestrogi ja sam imao njihov tag name i samo me upozoravaju da ga maknem.i nakraju su me odbili.

fino fino

Slazem se s tobom Marino, toliko forcate taj klan a samo vam par igrača na serveru, ciao

15 godina
neaktivan
=NMB= BFBC2 CRO klan

@Bera i Marino

Lijepo su vam u pravilima klana sve napisali.

Ne shvaćam zašto je toliki problem slijediti jednostavne upute.

Klan tag stavljaš nakon primanja na testni period, a ni tada klan tag nije =NMB= nego je -NMB-što označava da nisi još punopravni član i da si na testu.

Najnormalnija pravila kakva ima i svaki drugi klan.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 12:52 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mazrul kaže...

Marino,

pravila su gotovo identična kao i u svim drugim klanovima, tako da ne vidim smisao ovakvih komentara. Da si ih pročitao prije prijave u klan ne bi došlo do takve situacije, no to nije razlog zašto ti je pristupnica odbijena, svejedno sretno u daljnjem igranju.

a sta ste me sad banali sa foruma kad vam nis nisam napravio.

14 godina
neaktivan
Marino ne izmisljaj molim te. Čemu sad to?
15 godina
=NMB= BFBC2 CRO klan

nisam se mogao jucer prijavit pisal je da taj account nepostoji pa sam ga trazio u member list ni tamo ga nije bilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice