Trebas platit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Onda trebaš čekat pa platit.
Obavljen moj prvi shoping u Portiu. Jučer ujutro oko 9h sam im uplatio lovu,danas oko 13h je stigao u Buzet (Istra). Sve pohvale njima,mislim da ću i dalje kupovati kod njih.
imaju li oni ikakav broj telefona da ih se moze kontaktirati?
imaju li oni ikakav broj telefona da ih se moze kontaktirati?
Ne, samo mail
Onaj broj telefona koji se dobije na računu i kutiji čiji je ?
Mozda od Linksa ?
naručio napajanje od 850kn u četvrtak... u petak dobio mail da je naruđžba zaprimljena i obrađena te da će stić za oko 3-5 radnih dana... znači mogu očekivat artikl od sutra pa nadalje... ja se nadam da će do petka stići... vidjet ćemo... ovo je prvi put da naručujem preko Portia (neta općenito) i ako se pokaže pouzdanim.. .:) više nikada neću kročiti u taj naš Eurotrade u Rovinju jer ne samo da su cijene za trećinu+ više, nego im je i roba sje*ana a i osoblje mi se čini smotano... tako da ako se ovo pokaže kao dobitna kombinacija, sve ću kod njih naručivat... od kompletnih konfiguracija do sitnih CD-R-ova...
Nemoj se ogranicit na jedan ducan. Trazi akcije po raznim web shopovima. Sto se tice CD-a i slicno to kupuj u obicnim ducanima (osim ako uzimas 1000komada).
Nemoj se ogranicit na jedan ducan. Trazi akcije po raznim web shopovima. Sto se tice CD-a i slicno to kupuj u obicnim ducanima (osim ako uzimas 1000komada).
inače kada kupujem prazne medije onda kupujem pakiranja od 50 ili 100 kom da budem na miru duže vrijeme... kod nas u rovinju takva pakiranja se mogu naći samo u eurotradeu... verbatim dvd-r 50kom - 151kn dok u portiu isto pakiranje dođe 97kn... još plus to što se do eurotradea moram voziti jer je izvan grada... a portio mi donese ispred vrata ko'da pizzu naručujem :)
pošto sam tek napravio web karticu i tako reći prvi put se susrećem sa net trgovinom još moram da malo istražim ponude kod nas ali ipak mislim da zasada portio drži najniže cijene...
inače kada kupujem prazne medije onda kupujem pakiranja od 50 ili 100 kom da budem na miru duže vrijeme... kod nas u rovinju takva pakiranja se mogu naći samo u eurotradeu... verbatim dvd-r 50kom - 151kn dok u portiu isto pakiranje dođe 97kn... još plus to što se do eurotradea moram voziti jer je izvan grada... a portio mi donese ispred vrata ko'da pizzu naručujem :)
pošto sam tek napravio web karticu i tako reći prvi put se susrećem sa net trgovinom još moram da malo istražim ponude kod nas ali ipak mislim da zasada portio drži najniže cijene...
Ovdje imas usporedbe cijena u vecini nasih web shopova. http://www.nabava.net/
evo da javim da mi je napajanje stiglo sad prije sat vremena... Trebalo je 3 radna dana da stigne... kombi je došao ispred zgrade, nazvao me na broj koji sam im ostavio, isporučio artikl sa računom, naplatio po točnoj cijeni kako je i pisalo na portiu i to je to... napajanje nema nikakvih fizičkih oštećenja, došlo je u orginal kutiji sa kuvertom gdje je ispis računa na A4 papiru... odmah sam ga ugradio i sve uredno radi... ja sam zadovoljan... preporučujem ih svakome :)
(i to napajanje više nemaju u ponudi )
Naručio par komponenti i kućište od njih u ponedjeljak. Stiglo jucer, jer su tek u srijedu dobili jednu od komponenti. Savršeno upakirano. Pohvale.
Takodjer velike pohvale MagazinRS, u dva dana sve stiglo, ljubazno osoblje preko telefona.
Naručio MSi Cyclone HD6850, LC GP3 460 i 2 GB RAM-a, javim kad stigne.
ja sam u ponedjeljak naručio procesor,matičnu,ram,usb stick i jos par stvari za kućište i četvrtak su mi javili na mail da su poslali i u petak u 12 je došlo sve ok.
heheehe... sada će svi sa bug foruma počet naručivat kod njih.... ima da zaradeeeee
al neka... ak pružaju fer i kvalitetnu uslugu, neka i zarade :)
Eh...ja mislim da necu...iz razloga jer je prije nekih 2 mjeseca jedna meni , recimo bliska osoba iz ''sale'' napravila kod njih korisnicki racun , ... (ocito nemaju mail verifikaciju istog)
pa je u moje ime narucila neke stvacice koje btw ja ne bi ni u snu...i naravno... nisam za to ni saznao dok dostavljac nije donio paket na vrata...maaaan... racun nesto preko 1000 kn...naravno..morao sam odbiti .
Sad jednostavno ne znam bi li pravio ''svoj'' korisnicki...jer gledajuci cijene i citajuci ovdje komentare...isplati se .
evo ja sam u ponediljak prijatelju narucija maticnu i rame i bija sam ih kontaktira u cetvrtak priko maila kad bi moglo to doc i rekli su u petak al eto nije mi nista jos doslo meni je ovo presporo al imaju dobre cijene pa se amo rec i isplati pricekat koji dan vise
evo ja sam u ponediljak prijatelju narucija maticnu i rame i bija sam ih kontaktira u cetvrtak priko maila kad bi moglo to doc i rekli su u petak al eto nije mi nista jos doslo meni je ovo presporo al imaju dobre cijene pa se amo rec i isplati pricekat koji dan vise
Duže čekaš, ali dođe zapakovano da mi je 10 minuta trebalo da otvorin kutiju ;)
Vjerovatno bi i dobio to u petak, ali sad je ovaj veliki blagdan pa i pošiljke malo kasne.
To stoji, pakiraju vrhunski. Ja sam tresao kutiju u kojoj su bili hladnjak, ram, slušalice i DVD drajv i ni da čuješ ni šuš. Tu su bez premca, jedino ne volim što je kontakt samo e-mailom, ali kad sam im poslao upit, nakon sat vremenqa sam dobio odgovor.
Legit ili ne?
Legit ili ne?
je li mene pitaš ili općenito za Portio?
Općenito.
Naravno da je :P
Imaju li oni ponudu plaćanja pouzećem?
FAQ im je totalno prazan pa ne znam...
Imaju li oni ponudu plaćanja pouzećem?
FAQ im je totalno prazan pa ne znam...
Da.
Krasno, ali dostava mi 35kn..taman će me doći nekoliko kuna više nego da kupim to u Linksu
Šteta što nemaju pravi dućan.
kupi onda više komada ili više artikala :-D