Game.co.uk - pitanja i odgovori
- poruka: 1.295
- |
- čitano: 365.167
- |
- moderatori:
vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Stvarno, ovo mi je prvi i posljednji put da kupujem nešto na game.co.uk, naručio sam Black Ops 26.10.2010, još nije stigao! Poslao sam im poruku i sve objasnio, opet nisam nišš dobio, evo ovo je drugi put da ima šaljem poruku, sada samo čekam!!!
Šteta :(
Nažalost, oni funkcioniraju tako da ako ti pošiljka ne dođe unutar 28 (radnih?) dana, onda trebaš unutar 45 dana od datuma narudžbe poslati prigovor.
Mislim da ovako nećeš dobiti ništa :(
Žao mi je.
Slao sam im poruku i unutar 28 radnih dana, i unutar 45, ali mi nisu odgovarali! Ovo je 3-4 put da se javljam! Ako ne dobijem, stvarno nešto nije uredu, a ja sam im se javljao i ranije, ali ništa nisu odgovarali !
Gdje šalješ mail? Jesi dobio potvrdu o primitku upita?
Danas sam ipak uzeo Dragon Age 2 Signature Edition na game.co.uk. E sad, posto sam htio da mi se preloada, da ga igram odmah na release day, a i ne volim kutije, i ne vjerujem posti, posebno u BiH, uzeo sam download.
I nikako mi nije jasna ova politika cijena u ovoj trgovini. Dakle box kosta oko 25GBP, a download oko 35. To mi nikako nije jasno, kako moze kutija, sa slanjem i svim biti 10 funti jeftinija od digitalne distribucije???
Moguli ja nekako od njih tražit barem aktivacijski cod, da barem aktiviram igricu na steam-u ak nišš drugo?
Odgovori Danyu na koji si mail slao poruke jer si možda fulao mail.
Definitivno nekako stupi u kontakt s njima i objasni im situaciju pa ćeš vidjeti što ti je dalje činiti :))
Slao sam ono na contact, preko sajta!
Ne znam u čemu je problem. Meni se uvijek javljaju relativno brzo, osim sada kad sam ih zadnji put kontaktirao, al su objasnili da im je ogromna gužva i ispričali se. U svakom slučaju javili su se.
Ne znam šta da ti kažem, probaj još jednom, maksimalno detaljno.
Još jedno pitanje, kako stojiš s engleskim? Možda ne odgovaraju ako je loše napisano... Nikad ne znaš.
Snalazim se :)
Riječnik, internet, vlastito znanje i tako.
Ako već ništa ne mogu, nek mi barem vrate novce, ipak je njima tih 37 funti ništa, za razliku od toga da prodaju sve i svašta, pa tako da je to samo još jedna trunka za njih :) Samo mi je krivo, još mi ne odgovaraju!
Evo ovo sam danas u 12:30h dobio na e-mail
Hi Boy
Thank you for your email.
I am sorry to hear that you have not received your order. As the required waiting period is over it is now considered lost in transit and I am in a position to offer you a refund or a replacement, subject to product availability. Please could you confirm which you would prefer.
I apologise for any inconvenience.
Koliko vidim, ovdje piše da su spremni vratiti novac, ili poslati drugu :)
Tako da sam im odgovorio da mi pošalju drugu igricu ( naravno ) na drugu adresu.
Pošto i oni sami vide koliko je prošlo, znači da se izgubila u tranzitu, pa su spremni vratiti novcac, ili poslati drugu igricu!
Znači nema veze tih 28 dana... hehehe.
Samo neka dodje, ništa drugo nije važno :)
Sorry zbog tri posta, samo želim da kažem da su mi poslali e-mail, rekli su mi da su zatražili besplatnu zamjenu za mene, i da će u najmanjem mogućem roku mi poslati novi order number na kojem ću moći pratiti kad će mi poslati novu igricu itd...
EDIT:17.01 su mi poslali order number i poslali su mi igricu, to se može vidjeti i ovdje
17.01 mi poslali, jutros stigla...pa oni su AWESOME!!! Hvala vam i hvala njima, vidimo se u Black Ops-u ;)
( ispričavam se na ovoliko postova )
Vjeruj mi kupovina preko neta ti je sigurnija nego kod nas u prodavnici :D Za svaku kupovinu preko neta imam samo rjeci hvale dok kod nas u prodavnicama i ne bas XD
Vjeruj mi kupovina preko neta ti je sigurnija nego kod nas u prodavnici :D Za svaku kupovinu preko neta imam samo rjeci hvale dok kod nas u prodavnicama i ne bas XD
A ja sad kad sam dobio igricu, pošto su mi poslali drugu, besplatnu, piše na onome papiru gdje je narudžba, piše: ''Call of Duty: Black Ops 0.00GBP''
Ja sam davno narucivao sa game.co.uk Episodes From Liberty City stigla je za 5 radnih dana u BiH (Sarajevo) i nisam placao carinu. Ev sam prije 4 dana narucio preorder Test Drive Unlimited 2 sad bi trebala stici kao za dan izlaska igre ali sumnjam. Nego me interesuje jesu li vec oni skinuli pare sa kartice ??
24/01/2011 Your order is currently held as a Preorder Ovo pise u statusu znaci nisu jo nista naplatili !?
EDIT: ev sam bas sad nasao u help oko preordera da tek kad posalju naplate.
Pošto vidim na stranici da su stvarno povoljne cijene , recite mi jel se može koristit Dinners kartice za kupovinu (:?, meni roditelji imaju visu običnu i dinners kao kreditnu jel može išta od toga? :O
Zna li iko kako da izaberem specijalnu dostavu ako je moguce izvan engleske, kad kupujem proizvod nema nigdje to da pise samo za UE 3 do 5 radnih dana ...... a specijalne dostave ni na mapi LOL
Zna li iko kako da izaberem specijalnu dostavu ako je moguce izvan engleske, kad kupujem proizvod nema nigdje to da pise samo za UE 3 do 5 radnih dana ...... a specijalne dostave ni na mapi LOL
Specjalne dostave su samo za UK i one se odnose na to da ti paket dodje za jedan dan ili maksimalno dva. Ako ti uspijes dostaviti paket iz UK bilo gdje vani onda ce biti i specjalne dostave i za druge zemlje :D Nece avion samo zbog tvoje posilje ka polece :D
Specjalne dostave su samo za UK i one se odnose na to da ti paket dodje za jedan dan ili maksimalno dva. Ako ti uspijes dostaviti paket iz UK bilo gdje vani onda ce biti i specjalne dostave i za druge zemlje :D Nece avion samo zbog tvoje posilje ka polece :D
Aha hvala ma ima raketom da mi dostave :)
Je li moguce ponistiti download sa game.co.uk nema nigdje ta opcija kao sto ima kad uzimma obicno igricu . Hvala
Kako ide to s preorderima?!Da li ih salju na relase date ili prije?!
Kakva je ono neka rewards kartica?!Sta se s njom dobije?!

ima li tko kakvo iskustvo glede kupovine preko online game shopa zavvi?
želio bi jednu igru naručiti i zanima dal je sve ok s njima...
ima li tko kakvo iskustvo glede kupovine preko online game shopa zavvi?
želio bi jednu igru naručiti i zanima dal je sve ok s njima...
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/iskustva-trgovinom-zavvi/86048.aspx
Evo sad htio napraviti preorder ali koji vrag je Friendly name?!
BTW da oznacim posiljku kao gift da lakse prodje kroz carinu i da li ima tko iskustva jesu li igre dosad carinili?!
Carina ide kao i za sve drugo. Carini se iznad 160 kn. Hoće li ili neće to ti ne može nitko reći.
Meni osobno nisu ni jednu do sada, nekima s druge strane jesu.