Zatvoriti Monitor.hr i Forum.hr

poruka: 8
|
čitano: 7.067
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Sramotno je kako vlasnici monitor.hr i forum.hr, praktički godinama ne rješavaju sigurnosne i ostale probleme u svojim zastarjelim i očito neodržavanim web platformama.

Dok lovica kapa njih očito nije briga da li će netko pokupiti trojanca preko njih.

Mislim da bi se trebao naći način da se tim ljudima zabrani rad.

Treba ih definitivno bojkotirati. Ja osobno više tamo ne zalazim, ali čujem stalno da se ljudi žale...

2 2 hvala 0
15 godina

Ako se žale neka otiđu na neki drugi forum, ima ih hrpa.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nisam nikada imao problema sa forum.hr i sad kad upišem e-mail i lozinku uđem na forum i ne mogu ništa pisati jel dobijem ovaj tekst, u čemu je problem?

you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?

If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Zatvoriti Monitor.hr i Forum.hr
REAKTOR kaže...

Nisam nikada imao problema sa forum.hr i sad kad upišem e-mail i lozinku uđem na forum i ne mogu ništa pisati jel dobijem ovaj tekst, u čemu je problem?

you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?

If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Ako si tek nedavno registriran trebaš aktivirati račun. A ako si već duže vrijeme tamo i prije si mogao pisati neki administrator je deaktivirao tvoj račun. Probaj kontaktirati njihov support.

http://www.Hedonist385.com
11 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu.Dugo sam bio na forumu fiatisti i danas sam trebao otiči na taj forum i dobio sam ovo..

HOSTING ACCOUNT EXPIRED The hosting account for www.fiatisti.hr expired.

If you are the account owner, please contact your web host to reactivate it.
U čemu je problem sa tim forumom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
REAKTOR kaže...

Da ne otvaram novu temu.Dugo sam bio na forumu fiatisti i danas sam trebao otiči na taj forum i dobio sam ovo..

HOSTING ACCOUNT EXPIRED The hosting account for www.fiatisti.hr expired.

If you are the account owner, please contact your web host to reactivate it.
U čemu je problem sa tim forumom.

hosting(pohrana podataka)na serveru nije uplaćen za tekući mjesec/godinu i vlasnici hosta odbili su pristup serveru,ako se ne plati do ultimatuma podaci sa servera će se obrisati.Sad pitanje je jesu li fiatisti napravili backup.

Ne očajavaj još imaš fb stranicu.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
11 godina
neaktivan

Hvala za odgovor.

11 godina
neaktivan

Definitivno se slazem za Monitor.hr ali za Forum.hr bas i ne jer mi se i dalje cini da jos obavljaju posao uredno, no nisam tocno siguran u to jer provedem svega 5min na dan na tom forumu...

Steam GameShop by ivanmangta PM mene za vise informacija
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice