Vaš YouTube channel izdvojena tema

poruka: 2.011
|
čitano: 549.871
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Oprosti, ali prva rečenica u prvom komentaru je bila totalno nejasna tako da me nemoj kriviti :)

Edit: upravo sam probao reinstalaciju, nije pomoglo.

Clueless gamers shouldn't judge
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2015 16:12 (csgoplayer).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Vaš Youtube channel

Jasna je jasna rečenica da radi u IE11 a ne radi eto u Chromeu.

Ništa onda ili vrati stariju verziju kroma ili privremeno koristi IE, Firefox, Operu.... Za YT jer na njima YT radi na kromu očito ne. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Yeee. Danas sam dobio mail od Damnlaga i partner sam. :) 90% meni, no-lock-in. Za mene savršeno.

1 0 hvala 1
10 godina
odjavljen
Vaš Youtube channel

Koliko traje što će tiče računa koj ne ispunjava uvjete jer nema dobru reputaciju na YT? Negdje sam vidio da traje mjesec dana.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Meni je trajalo cca 2 i pol' - 3 tjedna.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: Vaš Youtube channel
Premeseagry kaže...

Meni je trajalo cca 2 i pol' - 3 tjedna.

I onda istekne, ponovno ima dobru reputaciju, zar ne?

16 godina
Vaš Youtube channel

Nemaš dobru reputaciju zbog strike-a? Ako je zbog strike-a traje 6 mjeseci u kojima ne smiješ pobrati još dva strike-a jer ti banaju kanal. 

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Oldy kaže...

Nemaš dobru reputaciju zbog strike-a? Ako je zbog strike-a traje 6 mjeseci u kojima ne smiješ pobrati još dva strike-a jer ti banaju kanal. 

Dogodilo mi se to zato jer kada sam stavio video, pisalo mi je da sam  snimio od neke stranice, a uopće nisam jer sam snimio svoj vlastiti video, to se dogodilo zbog istog imena te stranice.

11 godina
Oldy kaže...

ako je strike ja sam cekao godinu dana zavisi kada ce oni maknuti koji su te "tuzili"

10 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Vi o strikeu. *zbunjola*

Htio sam reći, trebalo im je cca 3 tjedna da procesuiraju moju prijavu za YT partnership. Dakle, čekao sam 3 tjedna da znam dal' sam primljen. Vjerojatno si to slažu po prioritetima, moj kanal je relativno mali pa im je zato trebalo tolko. Ali dobro, moj network zbilja prima svakoga, dok god stavljate videe i rastete.

Ako snimate videe na engleskom, dobar je network jer ima razna natjecanja i ima dobro kategorizirane videe, tj možete na forumu naći nekog za suranju, promovirati kanal i slično.

Više infoa na:

http://damnlag.com/forum/index.php

0 0 hvala 0
16 godina
toma20 kaže...
Oldy kaže...

ako je strike ja sam cekao godinu dana zavisi kada ce oni maknuti koji su te "tuzili"

Ja sam dobio na 6 mjeseci onda zavisi tko ti udari strike. Ne znam ali znam da ih 3 ne smiješ tada pobrati jer ode kanal i sve na njemu. 

13 godina
Vaš Youtube channel

Nešto staro

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Vaš Youtube channel

Nešto novo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vaš Youtube channel

Zanima me dali je potrebno maknuti video ili je ovo samo upozorenje da se video ne moze unovciti ?

Unaprijed hvala na odg :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vaš Youtube channel

Ako se slažeš da video ne možeš unovčiti dalje više ništa ne moraš napraviti. 

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Vaš Youtube channel

Trenuto mi je ovako sada izgleda kod unovčavanja, u kojem nema ništa, prikazano na slici,  a prije je bila crvena točka:

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Molim sve za pomoc oko mog youtube kanala!

Prije 4 mjeseca poceo sam da radim sa youtub-om otvorio sam kanal i sve je islo super. Imao sam stari adsense racun koji duzi period nisam koristio (1-2 godine). Povezao sam adsense racun sa youtube kanalom i onda je sve krenulo nizbrdo. Proslo je dva mijeseca od povezivanja a na adsens analizi nisam vidjeo ni jedan euro dok na youtube kanalu u kategoriji analize zaradio sam 19 eura! Mislio sam da ce se pare pokazati kada zaradim 70 eura ali nista se nije pokazalo na adsensu. Sad mi se na youtube kanalu u kategoriji (status i znacajke) na Plaćenom sadržaju pojavio smedji krugic a bio je zeleni i u analizi nevidim vise nikakvu zaradu a zaradio sam do sad 30 eura!!! Bas me ovo sve nervira i dodje mi da im jeb.. mamu!! A redovno sam provjeravao status youtube kanala da nebi slucajno prekrsio neko pravilo.

Molim Vas pomozite mi ako se razumijete i ako ste imali slicnih problema, jer jednostavno neznam vise sta da radim!!!

Evo moj youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCfafo_SDXaKO4pWQ91b-Ybg

Evo pregled mog youtube kanala i adsense racuna prije: https://www.youtube.com/watch?v=iSC16Y_soJ4 

0 0 hvala 0
16 godina
Vaš Youtube channel

Ti na adsense nemaš nikakvih transakcija. 

Na yt se ažurira gotovo svakodnevno a na adsense jednom mjesečno oko desetog-dvanaestog u mjesecu, kako i piše na adsense u tom žutom na vrhu prije petnaestog u mjesecu za predhodni mjesec. 

Ali opet se svodi da na adsense nemaš ništa pod transakcijama. Sad da li si ti dobro povezao yt sa tim adsense ja ne znam a iskreno više se niti ne sjećam postupka.

A može biti da su ti svi klikovi nevažeći zbog nečega jer naravno da od tog prvog u mjesecu pa do tog desetog-dvanaestog u mjesecu rade provjere. 

Hajde za provjeru klikni na adsense gore 4 tab Performance reports pa skroz desno odaberi vremenski prošli mjesec travanj dakle Apr 1, 2015 - Apr 30, 2015.

Sada skroz lijevo imaš Common reports pa klikni Products pa klikni ovo plavo na slici Adsense za sadržaj s hostom.

U koloni gdje je na slici procjenjena zarada 0,00 eura skroz sa desne strane ti treba pisati ukupna zarada. Što ti piše pod ukupna zarada?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Nista mi nepise...

No data available

Znaci nema nikakvog izvjestaja...

16 godina
Vaš Youtube channel

Meni tu gdje sam ti napisao pod ukupna zarada piše iznos za prošli mjesec.

Tebi na videima ne idu reklame ili ih ja ne vidim?

Btw plaćeni sadržaj nema veze sa reklamama.

Što je to pročitaj ovdje:

https://support.google.com/youtube/answer/3249165?hl=hr

Znači ti si vjerovatno po zemlji kanala imao to omogućeno ali nemaš tisuću ili više pretplatnika pa ionako ništa od toga. 

Edit: Kakav ti je status iznad tog plaćeni sadržaj pod Smjernice zajednice i pod autorska prava? Mora biti zeleno i da li je uključena monetizacija trenutno?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 10:01 (Oldy).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
10 godina
odjavljen
Vaš Youtube channel

Što će tiče unovčavanja, kako se novci se zarađuju ili po broju preplatnika ili po broju prikaza?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Po broju prikaza videa...

Mislim da cu izbrisati ovaj kanal sa adsensom i krenuti sve ispocetka. Da li neko zna da kada izgasim stari youtube kanal da li mogu iste video klipove  koristiti na novom kanalu i da me adsense nezeza?

14 godina

Nije po broju prikaza, već po duljini trajanja gledanosti. Neki klip od 10 sekundi sa milijun pregleda neće ništa zaraditi (osim reklama), dok video od 2 sata sa prosječnim gledanjem od 20 minuta će generirati puuuno veću zaradu :)

10 godina
neaktivan
deflagrated kaže...

Nije po broju prikaza, već po duljini trajanja gledanosti. Neki klip od 10 sekundi sa milijun pregleda neće ništa zaraditi (osim reklama), dok video od 2 sata sa prosječnim gledanjem od 20 minuta će generirati puuuno veću zaradu :)

Pomozi mi oko mog problema...

10 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

_____________________________________________________________________________________________

Ima li iko kompetentan za ovaj moj problem.

- Znaci Otvorio sam youtube kanal

- Povezao ga sa starim adsense racunom:

( racun od adsensa je star negdje oko 2 godine mozda i vise, na njemu nikad nisam zaradjivao pare a i samim tim nisam dobio pin kod!)

Kad sam ga povezao sa youtube kanalom adsense je postao hosted acount,

- imam Publisher ID: 

- status je uvijek dobar: You have no policy violations on record. Thank you!

Account status/ Open /cancel account

Third party access: http://www.youtube.com Enabled

Sve je izgledalo super, ali kad sam poceo zaradjivati na youtubu u adsens-u nisam vidjeo nikakve promjene, samo 0,00!

Kontao sam ajde nakon sto na youtube kanalu zaradim 10 eura mozda se i u adsensu  prikaze, ali nista.

Proslo je skoro 4 mjeseca i ja sam na yutube kanalu zaradio preko 30 eura, nikakve promjene nije bilo na adsens racunu, samo nule.

Sada na youtube kanalu u kategoriji analize nemam opciju da vidim moj zaradjeni novac!

Jednostavno je nestalo, samo mogu da vidim broj prikaza uspjesnost i analizu pregleda!  

Pomozite molim vas !!!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

1. Zašto poštom ne dobivaš PIN kod? - Da bi poštom dobio PIN kod , zarada na AdSensu ti mora doseći 10 eura.

2.Zašto ti AdSense ne prikazuje zaradu? - Mora proći mjesec dana da bi ti AdSense prikazao zaradu , dok ti YouTube to prikazuje na dnevnoj bazi.

3.Zbog čega više ne možeš vidjeti zaradu na YouTubu? - Može biti više razloga. Moguće je da na YouTubu i AdSensu ne vidiš zaradu ako ti je AdSense račun bio dugo neaktivan. Ako ništa na AdSensu nisi zaradio u dvije godine , možda su ga privremeno onemogućili zbog neaktivnosti. Naravno , može biti problem u web-pregledniku pa ti zbog nečega ne može učitati podatke o zaradi. Tako je bilo kod mene , stalno mi je se blokirao preglednik i kad sam na drugom pregledniku probao učitati stranicu sa zaradom , uspješno ju je učitalo i vidio sam rezultate sa zaradom. Postoji još jedna mogućnost - može biti da ti je YouTube isključio zaradu ako si na kanal stavljao copyright video i često puta si ga probao unovčiti , pa su ti trajno onemogućili zaradu na tom kanalu. Može biti još jedna stvar - ako nisi dugo koristio AdSense ili možda na njemu nisi ništa zaradio godinu-dvije , možda je zbog toga AdSense onemogućen za zaradu , pa je s tim u skladu onemogućena zarada i na YouTubu jer si na YouTube spojio onemogućen AdSense račun.

Za svaki slučaj , opet u AdSensu provjeri imaš li dobar status , ako si zadnju provjeru obavio prije nekoliko mjeseci. Ako bude pisalo "You have no policy violations on record. Thank you!" , onda ti je AdSense siguran i nije blokiran. Svakako provjeri taj status. Također provjeri u YouTubu jesu li ti možda isključili mogućnost zarade.

Eto , napisao sam ti sve što sam najbolje znao , pa sada probaj naći rješenje na osnovu ovoga što sam ti napisao.

Nadam se da ćeš nekako moći riješiti taj problem.

Sony DSC-F828
13 godina
Vaš Youtube channel

novi uradak... prsti su mi još čitavi :)

naravno ako vam se sviđa glazba nabacite subscribe mada ja to radim više iz ljubavi ali lijepo je vidjeti da netko cijeni vaš trud :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2015 3:12 (sylar951).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Vaš Youtube channel

ispravan link

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

hmm..zanivljiva tema evo mog kanala https://www.youtube.com/channel/UCo3lgqlwTgm0ouCwygGC3gQ

Jos jedan tech freak,gosp.Znanje za vas :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice