Pričaš sebi u bradu i tutorial za minecraft stvarno nije potreban, bolje snimaj za novije igrice za koje nema previše tutoriala.
Vaš YouTube channel
- poruka: 2.011
- |
- čitano: 549.731
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
De kome treba tutorijal kako skinuti nesto, jbt moras stvarno bit extra retardiran ako to neznas.
De kome treba tutorijal kako skinuti nesto, jbt moras stvarno bit extra retardiran ako to neznas.
a sta si ti znao cim si dobio komp instalirat, kao nisi gledo kako npr. mountat image u daemon toolsu, vecina njih ima 10 god koji to gledaju ili neki koji se ne razumiju u kompove, ne mora znacit sto ne zna instalirat da je retardiran
Evo mog YT kanala
Slobodno recite šta mislite i što trebam popraviti.
Bio sam poslao zahtjev za partnerstvo Socialbladu i Fullscreenu (čekam odgovor)
a može li neki tut ili objašnjenje kako poslati zahtjev za partnerstvo nekome i kome?
Recimo, da se više bavim unboxingom i reviewom hardverskih proizvoda.
Imam 20+ video, oko pola milijuna pregleda i 36 subscribera.
Nemam nikakve strikove sa prekršajima na youtubeu.
E, ono baš vam hvala , pa htio sam pomoći onima koji to još neznaju.Nekuzim cemu to napadanja,no eto bar sad shvaćam da sam extra retardiran
Evo mog YT kanala
nemoj sa fullscreen zato jere je tvoj gaming channel znaci da igras igrice i ako postanes partner s fullscreenom isppast ce da ilegalno zaradjujes pare, a bolje da si posto sa rpm-om jer se svi zale na socialblade kako ne isplacuju po 3 mj. tak da ovo je moja preporuka
Evo mog YT kanala
nemoj sa fullscreen zato jere je tvoj gaming channel znaci da igras igrice i ako postanes partner s fullscreenom isppast ce da ilegalno zaradjujes pare, a bolje da si posto sa rpm-om jer se svi zale na socialblade kako ne isplacuju po 3 mj. tak da ovo je moja preporuka
Fullscreen me par puta odbio nisu mi rekli zašto.
Od ovog Socialblade sam dobio poruku na kojoj je pisalo Socialblade/RPM Networks i u potpisu isto to piše.
Ako uopće dobijem partnera nadam se da ću dobivati bar 5$ dnevno.
Evo mog YT kanala
Zašto bi bilo to ilegalno? Pa neka ljepo plati igricu i to je to.
Evo mog YT kanala
Zašto bi bilo to ilegalno? Pa neka ljepo plati igricu i to je to.
Imam jedan problem. Stavio sam novi video na yt i nema mi opcije za unovčavanje. Jel zna neko u cem je problem ?
Ili je to video za koji nemas prava, ili je jos na obradi. Imas negdje u postavkama informacije zasto neki video nije moguce monetizirati...
Imam prava na taj video :). Prije kad sam stavljao video uvijek bi mi pisalo da je u pregledu za unovačavanje, a sad nema ni onog znaka.
Super ti je video, možeš mi reči samo kako snimaš igru? Dali black ops 2 ima onako veliki FPS kao i predhodne igre pa snimaš demo i onda njega snimaš ili odmah dok igraš upališ fraps i namjestiš ga na 30-60 fps?
Pozdrav,moje ime je Reyzer i snimam na youtubu,trenutno snimam Tomb Raider i Minecraft,koga zanima neko provjeri a ako mu se svidi neka ostavi sub,ako mu se ne svidi neka napiše u PM,komentar ili ovdje na forumu što pa ću ja to ispraviti u budućim videima :)
Uživajte!
Evo ako vas sto zanima?
https://www.youtube.com/user/TechITcom/videos
Pozz ljudi.
Dajte mi nekakav naziv kako da nazovem svoj tehnološki kanal.
Radit ce se o gameplayevima, tutorijalima i ostalo vezano tehnologija i informatike.
Pozz ljudi.
Radit ce se o gameplayevima, tutorijalima i ostalo vezano tehnologija i informatike.
Stavi svoje ime i onda "TechTips" npr "IMCKTechTips"
Pozz ljudi.
Stavi svoje ime i onda "TechTips" npr "IMCKTechTips"
Da stavim
ToniTechTips
ili
Toni'sTechTips
ili
Tonis TechTips
Meni naj bolje izgleda ToniTechTips
Meni najbolje izgleda ToniTechTips
Hvala
https://www.youtube.com/user/gamereportcroatia
Evo ga i moj. Pogledajte ovaj zadnji jer je on jedini sa commentaryem , sad renderujem još jedan. Ako vam nije teško kliknite na subscribe.
Pa ono, prvo odigram i onda ako sam napravio nesto dobro na mapi podem u onaj cod tv i recent videos i izaberem mapu na kojoj sam bio i upalim fraps i snimim i snimam s 30fps jer na 60fps mi padne u igri pa je uopce ne gledivo ali bolje je u 60
Napravit cu si YouTube account na kojem ce se nalaziti gameplayi...neznam koji username da stavim. Imate kakve preporuke?