Tuorial za ubrzavanje utorrenta

poruka: 4
|
čitano: 3.328
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo odlučia san napravit ovaj tutorial jer mislim da je jako dobar način za ubrzanje utorrenta

Ja iman pre dobre brzine, daleko veće od onih na defaultu.

1. Dakle prvo trebate imati port forwardan, i to ne bilo koji već isključivo 45682, ako neznate kako forwardati port pogledajte ovaj tutorial. U njemu će vam pisati da forwardate port između 60 000-10 000, ali nemojte nego 45682 isključivo jer ovo što ću vam sada pokazati radi samo s tim portom!
  2. Nakon što imate 45682 forwardan, krenimo sa sljedećim korakom: 

kliknite na preferences - advanced - bt.allow_same_ip postavite TRUE - dht.rate postavite 2 - rss.update_interval postavite 20

To bi bilo to, nadam se da sam pomoga!

Chuck Norris uspia prije nego je pokuša!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 12:04 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zasto bas taj port? Koliko vidim, postavke nemaju veze sa portom, ito bas sa tim portom.

I da sto mjenjati taj dht.rate? pa vec imas ogranicen max upload, njega stavis na 5 i to je to, kad ne skidas vratis na 0 da ti se ratio puni.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Tuorial za ubrzavanje utorrenta
goodye kaže...

Zasto bas taj port? Koliko vidim, postavke nemaju veze sa portom, ito bas sa tim portom.

I da sto mjenjati taj dht.rate? pa vec imas ogranicen max upload, njega stavis na 5 i to je to, kad ne skidas vratis na 0 da ti se ratio puni.

neznan, vidia san takav tutorial na youtube i puno mi je pomoglo pa san odlučia napravit ovaj tutorial

nekidan san to iša izvest s nekin drugin porton i nije uspilo

Chuck Norris uspia prije nego je pokuša!
17 godina

A jel ti taj drugi port otvoren? nego, ti stavi max upload kako sam ti rekao i ne boj se, i otvori port. I skidaj sa privatnih trackera, pa ces vidjeti brzine.

Pogledaj sliku u prilogu, nista nije namjestano, samo sam upload ogranicio na 30 i download ostavio neogranicen.

Download Download
It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 12:51 (goodye).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice