poštovani.surfam internetom i odjedanput vidim kursor od nečijeg miša,miče mi stranicu.kada kliknem na njega nestane ali se opet vrati.gledam i ne razumijem.nemam time wiewer,deinstaliran je.molim pomoć.kursor je okrugao,sivo prozirni
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
poštovani.surfam internetom i odjedanput vidim kursor od nečijeg miša,miče mi stranicu.kada kliknem na njega nestane ali se opet vrati.gledam i ne razumijem.nemam time wiewer,deinstaliran je.molim pomoć.kursor je okrugao,sivo prozirni
Na svim stranicama ili?
pa većinom.nisam primjetio da nije google apps ma sve
pa većinom.nisam primjetio da nije google apps ma sve
Korists mozda kojim slucajem chrome i imas instaliranih pun k onih programa na chromeu a naravno sve od njih si dobro provjerio jesu li pouzdani?
Btw. poskeniraj to s nekim antivirusima ....
mozilla imam i crome i ie sve instalirano
ne podržavam niti potičem besplatno ilegalno skidanje nego ovaj video pokazuje tog miša pri samom kraju se vidi kako to izgleda.hvala
edit: jel to na 3:03 ,na sredini, kad se scrolla stranica?
de malo pojasni u kojoj sekundi se pojavi i gdje da trebamo gledati.npr u donji desni kut?
A za filmove imas i torrente
je na 3.03 u sredini.okrugli kursor
je na 3.03 u sredini.okrugli kursor
Hahaha ,taj kursor ti sluzi za skrolanje stranica povlacenjem misa dole/gore... Nezz tocno kak se ukljucuje/iskljucuje jer ne koristim winze,ali mislim da sa pritiskom na skrol tipku na misu...
Btw http://windows.microsoft.com/en-us/windows-xp/help/turn-off-smooth-scrolling
Ovo je definitivno epic fail ! Sokiran sam, ne znam kako bi se uopce izrazio....