u zadnje vrijeme mi se pocelo događati da jako brzo potrosim paket od 10GB a skidam isto kao i prije...nabacio sam par testova i vidim da recimo ako skinem file od 180 MB skine mi ubiti oko 200 MB. nekad ostavim net upaljen kad odem van i kad se vratim za sat-dva pise da je skinuto 10-tinjak MB...neznam vise sto bih napravio. na routeru je firewall ukljucen, imam zonealarm i na maxadsl korisnickim stranicama ukljucio sam onu zastitu i nista ne pomaze. ako netko moze pomoc bio bih zahvalan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li je wireless? (Router)?
Predi na paket sa neogranicenim prometom i............ problem rijesen!
I ja sam isto imao problema sa prekomjernim, prekoračenim "prometom" na internetu. Navodno sam imao svojevremeno wireless router pred nekih godinu i stanoviti susjed mi se "pridružio" u surfanju, radio promete uploada i do nekih gigabyte dnevno! Skontao sam prekasno. Prošlo je mjesec dana i onda sam isključio wireless signal na router konfiguratoru sa 192.168.1.1 na web adresi u browseru... Probaj vidjeti ako imaš neki spyware na kompu. To se isto može desiti. Koji AV koristiš?
nemam wireless. koristim zonealarm internet security a komp je cist
to ti t-com krade uzim flat to ti je najbolje
Si pogledao da li ti neki programi u pozadini vrše update?
...nabacio sam par testova i vidim da recimo ako skinem file od 180 MB skine mi ubiti oko 200 MB.
...nabacio sam par testova i vidim da recimo ako skinem file od 180 MB skine mi ubiti oko 200 MB.
...nabacio sam par testova i vidim da recimo ako skinem file od 180 MB skine mi ubiti oko 200 MB
...nabacio sam par testova i vidim da recimo ako skinem file od 180 MB skine mi ubiti oko 200 MB
svakako preporuka za flat, ja recimo isto bio na 10gb paketu do prije dva mj. ... i nadgledao promet i sve to....eh...i skinuo par stvarcica preko torrenta....i dosao mi racun 600kn cca ....bio je to trenutak kad shvatis da moras na flat :-P....pazi da ne dozivis isto