Pricanje preko web kamere

poruka: 8
|
čitano: 10.117
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pricanje preko web kamere

Bok ljudi znam da ima miljun tema vezano za ovo al nikako da nađem sto mi treba,znaci tija bi preko web kamere pricat sa sestrom koja je u njemackoj, web kamera je ugradena u laptop, preko kojeg programa,  kako to da izvedem pocetnik sam u ovome nemam pojma,pomagajte

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Pricanje preko web kamere

najbolji je skype

Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 10:49 (karakteran).
15 godina

Možeš preko svojeg browsera. Ti i sestra trebate napraviti (ako već nemate) račun na Googleu, instalirati ovaj plugin i to je to.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
protjeran

da ali kvaliteta slike i tona nije ni blizu skype a osim toga google plug in ima bug

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 10:54 (karakteran).
15 godina
karakteran kaže...
da ali kvaliteta slike i tona nije ni blizu skype a osim toga google plug in ima bug

Znam da je Skype najbolji, ali ovo je najjednostavnije (ne treba mu nikakav dodatni program). Uostalom, na njemu je da odabere.  Cool

Znam i za ovaj bug koji stvara datoteku prilikom otvaranja iGooglea, ali on može to koristiti iz GMaila pa neće biti nikakvih problema. Cool

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
protjeran
ja ne mogu. čim se plugin deinstalira ne radi google talk ni na gmailu. barem ne meni.
15 godina
neaktivan
karakteran kaže...

najbolji je skype

A može i preko bilo kojeg IM programa - većina ih danas ima i podršku za web kamerice... Npr. Live.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
17 godina
neaktivan

Skype je free i trenutno najbolji za vdeo pozive. Mogu i ostali IM programi ali njima je to sekundarna funkcija dok je skypeu primarna.

:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice