Povrat novca Roblox zlouporaba.

poruka: 44
|
čitano: 10.644
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Povrat novca Roblox zlouporaba.
robogo kaže...

Ali pokreće zanimljivu raspravu. 

Kako je došlo do situacije da je dijete potrošilo toliku hrpu novaca, zašto nije naučilo značenje novca, disciplinska mjera... sve redom zanimljive teme. 

Meni se desila slična situacija... kad sam kupio novi mob, dao stari junioru a nisam deaktivirao g-pay. Sreća pa nije bila neka značajna cifra. Ali eto... desi se (u mom slučaju krivim isključivo sebe).

8 godina

Kad se sjetim kad sam bio klinjo prije 20 godina, stari imao neki Sony Ericsson na tipke i bile one demo igre na njemu, a ja kupio tenkiće za 10ak kuna. Ufff

Mogu priznati da smo se tih tenkića na tom mobitelu kasnije naigrali i ja, a i stari

Već godinama tražim taj mobitel i ne mogu ga naći. Ne mogu ni naći tu igru nigdje na netu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2026 0:32 (Juksi).
14 godina

Jedini tenkići koje sam ja igrao je doslovce Battle City koji mozes i na android skinuti ili igrati online https://www.retrogames.cz/play_014-NES.php

A doslovce i mobitela je puno njuškalo..... T610, K300i.....

Eto, spasio te još par godina traženja....

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2026 7:34 (FakeDeath).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Punti kaže...
unky kaže...

A ništa napiši sve kako su ti rekli, ne košta ništa svima nama koji imamo djecu neka ovo bude lekcija.

Mene zanima kakvu je lekciju dobio dotični desetogodišnjak.

Oduzimanje moba do daljnjeg,zabrana spominjanja ROBLOXa u blizini kuce cca 100m, necu da cujem tu riječ u blizini,puno razgovora objašnjava,malo kaiša. Ako ima išta pozitivno u tome je da sam makao taj roblox iz kuce bio je baš navučen. Mislio sam uzeti i njegovu ušteđevinu nije se ni bunio ali je to ostalo u zraku. Nisam pametan šta raditi po pitanju odgoja sad vidim gleda kad uhvati neki odron od Sirius ganga neke jutubere sa pola mozga,kako drugi igraju igrice. Nemam Pc da može pokrenuti ikakvu igru ni Ps5.
I baš mi ga je žao, sam sam njegovih godina igrao sve živo i ps2 i PC.

Ali jednostavno znam kad bi mu to dao da bi postao ovisnik o tome teško je zadati ograničenja i držati ih se. Možda do mog ne autoriteta više me doživljavaju kao prijatelja nego ozbiljnog oca :))))

Vjerujem da ima masu primjera gdje su roditelji ozbiljniji,strogi, principijelni itd pa tako i djeca

17 godina

Roditeljstvo je konstantan rad na djetetu i sebi.Nažalost na tvojoj lekciji mi ostali smo naučili nešto.Nekima je lekcija skuplja nekima jeftinija.

Samo u toj cijeloj priči nije mi jasno kako nikakave obavijesti nisi dobio?Jesi imao registriranu karticu na google walletu?

14 godina

Da nadam se da je lekcija naučena,jadan je i taj roblox koji je vidio da je rječ o zloupotrebi kartice čak i sam priznaje ali odbija refund. Toliku zaradu ima i sve ali nebi ni primijetili da naprave polovni refund.

Nije mi bilo uključeno da dolaze obavjesti na pbz tek sam sad uključio tu opciju nemam Google wallet.

14 godina
kaw_liga kaže...
Punti kaže...
unky kaže...

A ništa napiši sve kako su ti rekli, ne košta ništa svima nama koji imamo djecu neka ovo bude lekcija.

Mene zanima kakvu je lekciju dobio dotični desetogodišnjak.

Oduzimanje moba do daljnjeg,zabrana spominjanja ROBLOXa u blizini kuce cca 100m, necu da cujem tu riječ u blizini,puno razgovora objašnjava,malo kaiša. Ako ima išta pozitivno u tome je da sam makao taj roblox iz kuce bio je baš navučen. Mislio sam uzeti i njegovu ušteđevinu nije se ni bunio ali je to ostalo u zraku. Nisam pametan šta raditi po pitanju odgoja sad vidim gleda kad uhvati neki odron od Sirius ganga neke jutubere sa pola mozga,kako drugi igraju igrice. Nemam Pc da može pokrenuti ikakvu igru ni Ps5.
I baš mi ga je žao, sam sam njegovih godina igrao sve živo i ps2 i PC.

Ali jednostavno znam kad bi mu to dao da bi postao ovisnik o tome teško je zadati ograničenja i držati ih se. Možda do mog ne autoriteta više me doživljavaju kao prijatelja nego ozbiljnog oca :))))

Vjerujem da ima masu primjera gdje su roditelji ozbiljniji,strogi, principijelni itd pa tako i djeca

Zivilo razdoblje kad si klepio cd u malog sivog, zatvorio i stisnuo onu tipku. Niti brige ni pameti oko storea, kartica i ostalih gluposti kaj su postale igre. Zato je nama bilo lakse.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
14 godina

Desilo se nešto zanimljivo neočekivano ali i smješno.

Nakon što su odbili sve zahtjeve za povrat i usmjerili me ka banci dolazi poruka da su mi vratili jednu transakciju i to najmanju od 6eur !

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Pravda je spora, ali dostižna.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Na kraju su mi vratili sav iznos!!!

Prosto ne mogu vjerovati. Nije mi jasno kad su odgovorili da je slučaj zaključen i odbijeno sve kako obrat ovoliki?

Nez dal je do banke i jesu li uopće oni pokrenuli proces.

Nitko ništa je javlja samo vidim da su mi sjeli novci nazad na račun.

Moj PC  
6 0 hvala 0
2 godine
kaw_liga kaže...

Da nadam se da je lekcija naučena,jadan je i taj roblox koji je vidio da je rječ o zloupotrebi kartice čak i sam priznaje ali odbija refund. Toliku zaradu ima i sve ali nebi ni primijetili da naprave polovni refund.

Nije mi bilo uključeno da dolaze obavjesti na pbz tek sam sad uključio tu opciju nemam Google wallet.

moraš računati da Roblox nema samo tvog klinca kao klijenta već na stotine tisuća takvih klinaca i kada bi svi krenuli tražiti povrate... zatim bez obzira što Roblox ima cca i do 2mlrd.$ prihoda to je firma koja i dalje ne stvara profit i posluje s gubitcima. Niti jedan kvartal u zadnje 2 godine nisu ostvarili dobit.

i na kraju ovdje je ipak preko 90% greške na tebi, napravio si previše propusta što po pitanju klinca što po pitanju online sigurnosti.

kaw_liga kaže...

Desilo se nešto zanimljivo neočekivano ali i smješno.

Nakon što su odbili sve zahtjeve za povrat i usmjerili me ka banci dolazi poruka da su mi vratili jednu transakciju i to najmanju od 6eur !

kako se radilo o puno transakcija tako će ti vjerojatno i storno istih dolaziti pojedinačno.

kaw_liga kaže...

Na kraju su mi vratili sav iznos!!!

Prosto ne mogu vjerovati. Nije mi jasno kad su odgovorili da je slučaj zaključen i odbijeno sve kako obrat ovoliki?

Nez dal je do banke i jesu li uopće oni pokrenuli proces.

Nitko ništa je javlja samo vidim da su mi sjeli novci nazad na račun.

eto, sad u biti možeš reći kako je Roblox fer i poštena firma jer mislim da bi ti malo koja firma to napravila. čisto sumnjam da je banka tu nešto doprinijela.

14 godina

Ne jasno mi je to njihovo upravljanje kao da su dva odvojena tjela. Prvo mi kaže da sam odbijen i da se obratim banci(što na kraju i uradim iako nisam planirao dok sa njima sve ne rješim) a drugo mi pak isplati sve što sam tražio.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Ma super stvar, ajde vratila se lova to je najbitnije.

Eto to je lekcija svima nama da budemo oprezni.

8 godina
kaw_liga kaže...

Ne jasno mi je to njihovo upravljanje kao da su dva odvojena tjela. Prvo mi kaže da sam odbijen i da se obratim banci(što na kraju i uradim iako nisam planirao dok sa njima sve ne rješim) a drugo mi pak isplati sve što sam tražio.

Nisu ti bili dužni vratiti baš ništa. Za potrošnju si kriv samo i jedino ti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice