Pomoć oko Facebook stranice

poruka: 19
|
čitano: 18.156
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kako se može napravit stranica koja ima poseban tab u kojem je objašnjeno šta treba napravit da se dođe do sadržaja te stranice?

npr

1. kliknite SVIĐA MI SE

2. predložite ovu stranicu svim prijateljima

3. nakon toga pojavit će vam se link bla bla bla itd

znate na šta mislim? kako da to napravim?

Atomska bubamara

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko Facebook stranice
jel zna tko ovo? pliz. vazno je...
Atomska bubamara
15 godina
odjavljen

Imaš dolje na dnu grupe pod rubrikom "fotografije" i tu klik na uredi stranicu i onda bi tu trebalo biti sve....

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
znam gdje je to "uredi stranicu", ali ne može se to tamo napraviti...
Atomska bubamara
16 godina
neaktivan

vidio sam da se to radi pomoću aplikacije Static FBML, al nažalost ja nisam web programer pa baš i ne znam radit s time :)

Atomska bubamara

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Pomoć oko Facebook stranice - "skriveni sadržaj"

evo ja malo skontao kako se radi sa onom aplikacijom, ali sad trebam vašu pomoć http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif

sklepao sam ja nešto, sad samo još trebam pomoć oko zadnjeg i najvažnijeg dijela. napravio sam tab u kojem se nalazi neki tekst, nebitno koji, e sad kako da napravim da se taj tekst vidi tek nakon što osoba klikne "sviđa mi se"? samo to mi treba. pa ako neko zna, bio bih zahvalan http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-smile.gif

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Lijep pozdrav svima!

Otvorio sam FB stranicu - Community page. Imam 2 problema koji mi se pojavljuju.

1. Javlja mi se problem da kao Admin stranice ne mogu stranicu predložiti prijateljima. Postoji ta Opcija ali klikom na nju, ništa se ne događa.

2. Isto tako kada objavim neku objavu, nitko od ovih koji su kliknuli da im se Stranica sviđa, ne vidi to u svojim novostima, na Naslovnici. Da li se još nešto posebno podešava, da bi svi ostali mogli vidjeti nove objave, na svojim Naslovnicama?

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Boki26 kaže...

Lijep pozdrav svima!

Otvorio sam FB stranicu - Community page. Imam 2 problema koji mi se pojavljuju.

1. Javlja mi se problem da kao Admin stranice ne mogu stranicu predložiti prijateljima. Postoji ta Opcija ali klikom na nju, ništa se ne događa.

2. Isto tako kada objavim neku objavu, nitko od ovih koji su kliknuli da im se Stranica sviđa, ne vidi to u svojim novostima, na Naslovnici. Da li se još nešto posebno podešava, da bi svi ostali mogli vidjeti nove objave, na svojim Naslovnicama?

Hvala unaprijed

Uopće nije istina da to oni ne vide na naslovnici. Ja sam evo sad probo i radi

perodigitron
14 godina
neaktivan

Ne kužim, kako si probao ako ti ja nisam dao nikakav link?

A i ja sam pokušavao s više FB profila, onih koji su rekli da im se stranica sviđa, pa ne vide ništa.

14 godina
neaktivan

U međuvremenu sam skužio u čemu je problem, no imam jedno pitanje.

Kako mogu podesiti postavke facebook stranice, da ju vide samo oni koji su kliknuli na "Sviđa mi se"?

Trenutno je vidljiva svima, pa čak i neregistriranim facebook korisnicima, a to ne želim.

Htio bih namjestiti samo da ju vide oni koji su je "like-ali", a ne svi.

Hvala

15 godina
neaktivan
Boki26 kaže...

U međuvremenu sam skužio u čemu je problem, no imam jedno pitanje.

Kako mogu podesiti postavke facebook stranice, da ju vide samo oni koji su kliknuli na "Sviđa mi se"?

Trenutno je vidljiva svima, pa čak i neregistriranim facebook korisnicima, a to ne želim.

Htio bih namjestiti samo da ju vide oni koji su je "like-ali", a ne svi.

Hvala

A kako će ju "lajkat" ako ju ne mogu vidjet?

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
14 godina
neaktivan

Moje isprike, krivo sam se izrazio, postoji li način da sakrijem sadržaj od onih koji ne "lajkaju" stranicu?

Dakle, da se vidi naziv stranice, ali bez vidljivih poruka sa zida, dok se ne "lajka".

Nadam se da je sada jasnije pitanje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Boki26 kaže...

Moje isprike, krivo sam se izrazio, postoji li način da sakrijem sadržaj od onih koji ne "lajkaju" stranicu?

Dakle, da se vidi naziv stranice, ali bez vidljivih poruka sa zida, dok se ne "lajka".

Mislim da se to ne moze, al nisam siguran. {#}

barem ne vidim tu opciju na svojoj stranici.. {#}

15 godina
neaktivan
Boki26 kaže...

90‰ sam siguran da se to nemože.

Osim toga ne likeaju svi stranicu samo zato što im se sviđa njezin naslov.

Pogledaj nešto o izradi stranica na you tubeu, i googlu možda ti se posreći pa nešto saznaš.

perodigitron
14 godina
neaktivan

zna li tko koji je besplatni broj facebook pomoći cuo od prijatelja ali on nezna unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ne, ne može se to. Može se jedino sakriti sadržaj dodatnih tabova, tj. aplikacija koje su ručno kreirane.
[url=http://www.facebook-hrvatska.com/]Facebook HR[/url]
14 godina
neaktivan

Stvaranje kartice Dobrodošlice

Vjerojatno ste primijetili da neke stranice nisu iste kao i dr. generički izgled većine stranica je (npr.: Let’s go). Prednost Fan stranice je karticama ili tabovimaj, a cijela stvar je vrlo jednostavna te omogućuje profesionalan pristup fanovima kroz fotografije, video i tekst, nego li dosadan zid. Nove posjetitelje prilikom dolaska na vađu stranicu dočekajte s zanimljivim sadržajem i općenito novim izgledom vaše facebook fan stranice. Na ovaj način ćete ostaviti upećatljiv, jedinstven, i zapanjujući dojam, te sigurno dobit više fanova.

Za izradu vlastite kartice za dobrodošlicu na svojoj Facebook fan stranici, morati ćete koristiti jednu aplikaciju koja će vam pri tome pomoći. Postoji hrpa aplikacija, ali jedna od najjednostavnijih (da ne spominjem besplatna je) za korištenje usluge se zove Pagemodo. Prijavite se i slijedite upute, nakon odabira ćete imati svoju vlastitu karticu dobrodošlce koja će biti prikazana novim posjetiteljima na vašoj Facebook stranici.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zanima me kako namjestiti da ti nitko nemože poslati poruku osim tvojih prijatelja na fejsbuku? Hitno je! Hvala! :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko Facebook stranice
bass8 kaže...

Zanima me kako namjestiti da ti nitko nemože poslati poruku osim tvojih prijatelja na fejsbuku? Hitno je! Hvala! :)

mislim da je u zadnjim promjenam fb izbacio tu opciju, jednio sto se mozes napraviti pod other - edit preferences - ukljucit Strict Filtering link

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 12:49 (mikymaus).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice