Otvaranje novog mail-a

poruka: 9
|
čitano: 2.973
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Otvaranje novog mail-a

Zbog čega mi izbacuje ovaj error: Your registration could not be processed at the moment. Please try again later.

I to ne trenutno nego već duže vrijeme.

Usuditi se: To je cijena napretka.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Otvaranje novog mail-a

Jel se to pokušavaš registrirati na GMX mail?

Koliko sam čitao na jednoj web stranici to je kod njih česti problem. Za riješenje problema ih moraš kontaktirati jer je moguće "da je tvoj IP na blacklisti" ili kada se napravi nekoliko računa na GMX mailu sa iste IP adrese.

Ako hoćeš kvalitetan mail servis, preporučujem ti Outlook.com

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 10:10 (Marko :D).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Otvaranje novog mail-a

da gmx je u pitanju,hvala za preporuku

Usuditi se: To je cijena napretka.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Otvaranje novog mail-a
Marko :D kaže...

Ako hoćeš kvalitetan mail servis, preporučujem ti Outlook.com

U pravu si, Outlook je najbolji izbor, ja ga koristim već duže vrijeme, radi savršeno.

12 godina
protjeran
Otvaranje novog mail-a

Ovdje sam novi.Tako da nisam znao gdje da ovo napišem. Nemogu se prijaviti na Outlook mail na Operi i Comode Dragon pregledniku. Probao sam i preko Avanta i Expolera. Na njima mi svake 2-3 sekunde izbaci poruku "sigurnosni cerifikat nije provjeren" avant i "microsft je blokirao itd ... " expoler . A na OPERI i Comodeu mi dođe samo do prijave o dalje neće.  

Prije reinstalcije sam imao ove preglednike Opera Comode Dragon i Firefox i na svima sam Outlook normalno otvarao.
Sada kako sam napisao na OPERI i Comodeu D . nemogu doć dalje od prijave. Čak više na Comode mi gore u adresnoj traci onaj lokot o sigurnosti stranice bude crn sa crvenim X . Tako da se nemogu ni prijaviti.  
Kada pokušam preko EXpolera otvorit Outlook mogu al mi kakosam napisao malo malo izbaci poruki kako je expoler radi moje sigurnosti blokirao sadržaj itd ... 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Otvaranje novog mail-a

Avant Browser je napravljen na bazi Internet Explorera, a Comodo Dragon je na bazi Chromiuma. Jesi li pokušao sa Google Chromeom i Firefoxom?

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Marko :D kaže...

Avant Browser je napravljen na bazi Internet Explorera, a Comodo Dragon je na bazi Chromiuma. Jesi li pokušao sa Google Chromeom i Firefoxom?

NAPISAO sam da sam prije reinstalacije vraćanja sustava imao Operu Comode I frierfox i da sam outlook normalno otvarao na sva tri preglednika. Znaći i na OPERI i na Comodeu. A ako je Comodo Dragon na bazi chromiuma šta će mi chrome koji je na istoj bazi?! Još mi chrome mnogo puta neće otvorti ni fb , gmail i još mnoge stranice ili ih otvara jako sporo. Dok  na chromeu otvorim jednu stranicu na Operi 2-3 . Isto tako i na Comodeu . Možda je chromeova alternativa al je meni bolji.Brže mi otvara stranice . Jedini mi problem sa Outlookm. 
Al sa otvranjem Outlooka imam problema i na Expoleru.   

15 godina
neznamja99X kaže...

Ovdje sam novi.Tako da nisam znao gdje da ovo napišem. Nemogu se prijaviti na Outlook mail na Operi i Comode Dragon pregledniku. Probao sam i preko Avanta i Expolera. Na njima mi svake 2-3 sekunde izbaci poruku "sigurnosni cerifikat nije provjeren" avant i "microsft je blokirao itd ... " expoler . A na OPERI i Comodeu mi dođe samo do prijave o dalje neće.  

Prije reinstalcije sam imao ove preglednike Opera Comode Dragon i Firefox i na svima sam Outlook normalno otvarao.
Sada kako sam napisao na OPERI i Comodeu D . nemogu doć dalje od prijave. Čak više na Comode mi gore u adresnoj traci onaj lokot o sigurnosti stranice bude crn sa crvenim X . Tako da se nemogu ni prijaviti.  
Kada pokušam preko EXpolera otvorit Outlook mogu al mi kakosam napisao malo malo izbaci poruki kako je expoler radi moje sigurnosti blokirao sadržaj itd ... 

Ako me sjećanje ne vara, ovakav tip pitanja je već mnogo puta postavljen. Prije nego postaviš pitanje, pretraži forum. Najčešći odgovori na ovo pitanje bili su:
- Provjeri datum i vrijeme.
- Skeniraj komp na viruse i malware.
- Updejtaj Windowse.
- Imaš li najnoviju verziju internet preglednika?

- Da možda koji plugin ne blokira pristup?

- Izbriši "smeće".

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 0:01 (D1001).
12 godina
protjeran
D1001 kaže...
neznamja99X kaže...

Ako me sjećanje ne vara, ovakav tip pitanja je već mnogo puta postavljen. Prije nego postaviš pitanje, pretraži forum. Najčešći odgovori na ovo pitanje bili su:
- Provjeri datum i vrijeme.
- Skeniraj komp na viruse i malware.
- Updejtaj Windowse.
- Imaš li najnoviju verziju internet preglednika?

- Da možda koji plugin ne blokira pristup?

- Izbriši "smeće". 

SVE SREĐENO !

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 3:54 (neznamja99X).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice