Najjeftiniji flat preko T-Scum linije

poruka: 7
|
čitano: 5.069
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Buduci da je kod mene je dostupan jedino T-com zanima me ako netko zna koji je najjeftiniji flat preko T-Com linije. Gledao sam Optima telekom, ali oni imaju nekako mutavo napisano ali ako sam dobro procitao skoro isto kosta kao da je sve preko T-coma.

0 0 hvala 0
17 godina

Ja koristim Iskon preko T-com linije. Uglavnom košta me 30 kn manje od T-coma. A za Optimu mislim da ne ide preko T-comove linije.

T-com flat 4 Mbps košta 180 kn

Za 4 Mbps flat na Iskonu plaćam 158 kn

Flat Optima 4 Mbps je 118 kn

Optima je najeftinija ali za nju ne znam kakva je. A Iskon i T-com su ista stvar samo je Iskon malo jeftiniji. Oba dvoje su dobri. Neugodnih iskustava nisam imao.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 7:30 (Hummer).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Najjeftiniji flat preko T-Scum linije
Hummer kaže...

Ja koristim Iskon preko T-com linije. Uglavnom košta me 30 kn manje od T-coma

Optima je najeftinija ali za nju ne znam kakva je. A Iskon i T-com su ista stvar samo je Iskon malo jeftiniji. Oba dvoje su dobri. Neugodnih iskustava nisam imao. 

Kakva je podrška kod Iskona? Za neke problemčiće ovih mjeseci meni je T-Com prilično brzo izlazio na teren i otklanjao kvarove, a i zadovoljan sam brzinom. Možeš malo više opisati taj odnos s Iskonom preko T-Coma, jer mi uskoro ističe ugovor kod ovih, pa razmišljam o tom jefitnijem paketu kod Iskona.

Hvala

PS. i jel mi može ostati MAXtv ako sam kod Iskona?

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 8:11 (Faerdhur).
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Hummer kaže...

Ja koristim Iskon preko T-com linije. Uglavnom košta me 30 kn manje od T-coma

Kakva je podrška kod Iskona? Za neke problemčiće ovih mjeseci meni je T-Com prilično brzo izlazio na teren i otklanjao kvarove, a i zadovoljan sam brzinom. Možeš malo više opisati taj odnos s Iskonom preko T-Coma, jer mi uskoro ističe ugovor kod ovih, pa razmišljam o tom jefitnijem paketu kod Iskona.

Hvala

Ne može.

17 godina

Što se tiče podrške problemi se rješavaju dosta brzo. Tako da kada mi je prvi ruter krepao novi mi je bio dovežen idući dan. Što se tiće MaxTV i Iskon ne vjerujem da takvo što se može iskemijati, ali uvjek valja pitati. Najbolje nazoveš sulžbu za korisnike pa se raspitaš. Inače internet tv usluge još ne koristim.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Hvala na odg, ako nekoga zanima ovo je  link na Optimu:

http://www.optima.hr/za-po-doma/internet/adsl-traffic

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
franky kaže...

Ne može.

Zašto nebi mogao imat max tv ako nema internet kod t-coma?Naravno da možeš imat max tv,ostat će ti ruter kojeg imaš samo neće svijetlit lampica internetSmijeh ako pređeš na iskon naravno i valjda ćeš od iskona dobit još 1 ruterNeodlučan

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 22:54 (big_guy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice