Buduci da je kod mene je dostupan jedino T-com zanima me ako netko zna koji je najjeftiniji flat preko T-Com linije. Gledao sam Optima telekom, ali oni imaju nekako mutavo napisano ali ako sam dobro procitao skoro isto kosta kao da je sve preko T-coma.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja koristim Iskon preko T-com linije. Uglavnom košta me 30 kn manje od T-coma. A za Optimu mislim da ne ide preko T-comove linije.
T-com flat 4 Mbps košta 180 kn
Za 4 Mbps flat na Iskonu plaćam 158 kn
Flat Optima 4 Mbps je 118 kn
Optima je najeftinija ali za nju ne znam kakva je. A Iskon i T-com su ista stvar samo je Iskon malo jeftiniji. Oba dvoje su dobri. Neugodnih iskustava nisam imao.
Ja koristim Iskon preko T-com linije. Uglavnom košta me 30 kn manje od T-coma
Optima je najeftinija ali za nju ne znam kakva je. A Iskon i T-com su ista stvar samo je Iskon malo jeftiniji. Oba dvoje su dobri. Neugodnih iskustava nisam imao.
Kakva je podrška kod Iskona? Za neke problemčiće ovih mjeseci meni je T-Com prilično brzo izlazio na teren i otklanjao kvarove, a i zadovoljan sam brzinom. Možeš malo više opisati taj odnos s Iskonom preko T-Coma, jer mi uskoro ističe ugovor kod ovih, pa razmišljam o tom jefitnijem paketu kod Iskona.
Hvala
PS. i jel mi može ostati MAXtv ako sam kod Iskona?
Ja koristim Iskon preko T-com linije. Uglavnom košta me 30 kn manje od T-coma
Kakva je podrška kod Iskona? Za neke problemčiće ovih mjeseci meni je T-Com prilično brzo izlazio na teren i otklanjao kvarove, a i zadovoljan sam brzinom. Možeš malo više opisati taj odnos s Iskonom preko T-Coma, jer mi uskoro ističe ugovor kod ovih, pa razmišljam o tom jefitnijem paketu kod Iskona.
Hvala
Ne može.
Što se tiče podrške problemi se rješavaju dosta brzo. Tako da kada mi je prvi ruter krepao novi mi je bio dovežen idući dan. Što se tiće MaxTV i Iskon ne vjerujem da takvo što se može iskemijati, ali uvjek valja pitati. Najbolje nazoveš sulžbu za korisnike pa se raspitaš. Inače internet tv usluge još ne koristim.
Hvala na odg, ako nekoga zanima ovo je link na Optimu:
Ne može.
Zašto nebi mogao imat max tv ako nema internet kod t-coma?Naravno da možeš imat max tv,ostat će ti ruter kojeg imaš samo neće svijetlit lampica internet ako pređeš na iskon naravno i valjda ćeš od iskona dobit još 1 ruter