Mobilni internet t-mobile problem

poruka: 61
|
čitano: 29.569
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Jučer sam uzeo mobilni internet od t mobilea, stick Huawei E173.
Dođem kući, uključim stick, instalira se softver, nakon instalacije povežem se na internet. Odmah mi nađe mrežu HSDPA, otvorim Mozillu počnem surfati, sve super stranice ful brzo otvara... kad odjednom ne mogu niti jednu stranicu otvoriti, gledam mreža je i dalje HSDPA, signal varira od 91 do 98%, ništa mi nije jasno
Imam inače operativni sustav WIndows 7 Ultimate 64-bit verziju
Molim Vas pomognite jer ovi u t mobileu nemaju blagog pojma što se dešava, ali naravno kod njih je sve u redu 
Promatram cijeli dan, internet mi je cijelo vrijeme povezan na HSDPA mrežu, ali nekoliko minuta normalno otvara stranice, pa onda nekoliko minuta neće niti jednu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/mobilni-internet-prekida-vezu/69529.aspx imamo isti problem. Ja imam produžni kabel za usb stick, dug 5 metara, stoji mi na prozoru. Zaboravio sam napomenuti radi se o stolnom računalu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Mobilni internet t-mobile problem
futzi kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/mobilni-internet-prekida-vezu/69529.aspx imamo isti problem. Ja imam produžni kabel za usb stick, dug 5 metara, stoji mi na prozoru. Zaboravio sam napomenuti radi se o stolnom računalu.

Jel ti radi internet kad ustekas USB direkt u USB port?

16 godina
neaktivan
futzi kaže...
Jučer sam uzeo mobilni internet od t mobilea, stick Huawei E173.
Dođem kući, uključim stick, instalira se softver, nakon instalacije povežem se na internet. Odmah mi nađe mrežu HSDPA, otvorim Mozillu počnem surfati, sve super stranice ful brzo otvara... kad odjednom ne mogu niti jednu stranicu otvoriti, gledam mreža je i dalje HSDPA, signal varira od 91 do 98%, ništa mi nije jasno
Imam inače operativni sustav WIndows 7 Ultimate 64-bit verziju
Molim Vas pomognite jer ovi u t mobileu nemaju blagog pojma što se dešava, ali naravno kod njih je sve u redu 
Promatram cijeli dan, internet mi je cijelo vrijeme povezan na HSDPA mrežu, ali nekoliko minuta normalno otvara stranice, pa onda nekoliko minuta neće niti jednu...

Dali si na pretplati ili na bonove? Ako si na pretplati onda nebi smjelo blokirat stranice jer kad imaš prijavljenu tarifu od kojeg imaš otvorenog a kod bonova idu drugačije, prije surfanja trebaš nadopunit račun pa tek biraš tarifu za surfanje. A ovako pretpostavljam da si na bonove i već imaš račune ali nisi uzeo opciju tarifu tak da si naveliko potrošio i nije čudno da nemožeš otvorit drugu stranicu.

Zašto? Znam je ja sam na VIP mrežu i imao na bonove, a kad sam obnovio račun a nije biran tarifu znači kod VIpa za surfanje 1mb 1 knPa se jako brzo ispari, a kad sam birao opciju npr 1GB za  55kn i tam izaberem opciju 1Gb i aktiviram i čekam od VIPa da odobrenje za tu tarifu i čim dobio i normalno sam surfao. Prije toga najvažnije da pogledaš koliki na računu ostao. Ako imaš problema kod prekidanje veze pogledaj pod moje teme i nadam da sam pomogao. Ako još mogu pomoći samo reci.

Nenad
14 godina
neaktivan

Na pretplati sam tarifa XL. Imao sam prije pretplatu od VIP-a i sve je normalno funkcioniralo. Prije instalacije od t-mobilea, deinstalirao sam vodafone mobile connect software, jedino da mi nije nešto ostalo u registryu? Možda to utječe, kako bih to provjerio?

14 godina
neaktivan

cijelo vrijeme sam spojen na mrežu HSDPA i signal nikad ne ide ispod 90%

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
futzi kaže...

Na pretplati sam tarifa XL. Imao sam prije pretplatu od VIP-a i sve je normalno funkcioniralo. Prije instalacije od t-mobilea, deinstalirao sam vodafone mobile connect software, jedino da mi nije nešto ostalo u registryu? Možda to utječe, kako bih to provjerio?

Instaliraj CCleaner jer on očisti nepotrebne registre a Revouninstaler isto uklanja programe.

Nenad
14 godina
neaktivan
Nello kaže...
futzi kaže...

Instaliraj CCleaner jer on očisti nepotrebne registre a Revouninstaler isto uklanja programe.

Probat ću sa CCleanerom kad dođem doma, sad sam na poslu. Hvala

16 godina
neaktivan
futzi kaže...

cijelo vrijeme sam spojen na mrežu HSDPA i signal nikad ne ide ispod 90%

Odjavi s neta i ugasi komp pa ponovno upali i probaj jel sad uredu sa Netom. Pošto imaš na pretplati a kad završiš surfanjem obavezno odjavit s neta radi uštede. Nije zgodno ako ostaviš cijelo vrijeme otvoren vezu a kad dobiš račun na kučni pa onda šokiraš i pitaš  kako sam toliko potrošio? Čuo sam mnoge priče.

Nenad
14 godina
neaktivan

Probao sam to. Uvijke se odjavim kad završim sa netom.

16 godina
neaktivan
futzi kaže...

Probao sam to. Uvijke se odjavim kad završim sa netom.

I još nemožeš surfat na druge stranice? Npr: www.microsoft.com i sl. Ako nemožeš na drugu stranicu možda ti firewall blokira, moguči da su preglednik pun povijest stranice pa bi trebalo pobrisat i reflešat preglednik.

Koji preglednik koristiš? Firefox, Chrome, Opera, IE ?

Nenad
14 godina
neaktivan

Upravo sam počistio registry sa ccleanerom. Koristimo Firefox i Chrome. Mislim da si me možda pogrešno shavtio, ja mogu surfati neko vrijeme, možda 5-10 minuta, onda nastane blackout od jedno 5 minuta, kad ne mogu otvoriti niti jednu stranicu, onda opet radi jedno 5-10 minuta i tako konstanto se vrti u krug..

14 godina
neaktivan
Fenrzy kaže...
futzi kaže...

Jel ti radi internet kad ustekas USB direkt u USB port?

Da

14 godina
neaktivan

čini mi se da je malo bolje odkad sam očistio registry sa ccleanerom, ali još to nije to!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo da se javim, nešto malo je bolje, ali zbilja to još uvijek nije to, ponekad jednu stranicu moram nekoliko puta refreshati da bi se otvorila itd... večeras sam opet zvao njihovu službu za korisnike, da testovi još uvijek traju, te da će mi se javiti kroz nekoliko dana..

sve mi se čini da ću morat se posavjetovati sa udrugom za zaštitu potrošača, jer ne namjeravam plaćati, nešto što sam kupio, a oni mi ne mogu pružati, ali to je već tema za neke druge forume..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

istu situaciju sam prije imao sa t-mobile stickom...

od samog početka je tako štekala veza pa sam im nakon 10 dana što to nisu uspjeli riješit vratio sve i poništio ugovor...

vratio sam se jači nego ikad :) i vratili su mi zvjezdice :D
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

istu situaciju sam prije imao sa t-mobile stickom...

od samog početka je tako štekala veza pa sam im nakon 10 dana što to nisu uspjeli riješit vratio sve i poništio ugovor...

mislim da ako ne riješe da ću im vratit stick i vratiti se na VIP, prešao sam na t-mobile samo zato jer u VIP-u imaju tarifu sa max. 12 GB prometa, što je jednostavno postalo mi premalo...

16 godina
moderator
futzi kaže...

mislim da ako ne riješe da ću im vratit stick i vratiti se na VIP, prešao sam na t-mobile samo zato jer u VIP-u imaju tarifu sa max. 12 GB prometa, što je jednostavno postalo mi premalo...

i ja sam na vip-u...

12GB 200kn...po meni ok...

17 godina

pokusaj bez pokrenutog softwera. da oprostite, sve aplikacije svih operatera su govno.  jeste pratili kako vam procusage skace i koliko memorije papaju.

to je vodafon tek popravio sa verzijom 10.

ajde kad vec imas sednicu, konektaj se bez softwera.

http://en.wikipedia.org/wiki/Carduelis_spinus
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
torrente kaže...

pokusaj bez pokrenutog softwera. da oprostite, sve aplikacije svih operatera su govno.  jeste pratili kako vam procusage skace i koliko memorije papaju.

ja se uvijek tako spajam :D

ono vodafonovo g*vno ždere proc i ram ko da sam pokrenuo photoshop :/

17 godina
XXX-Man kaže...

ja se uvijek tako spajam :D

ono vodafonovo g*vno ždere proc i ram ko da sam pokrenuo photoshop :/

ja ovo koristim kada nisam doma,kao sada.  ispravili su taj problem sa procesorom sa verzijom 10,ali je nema za skinuti kod vipa lol

skines sa vodafona i cak je prevedena.  boze sacuvaj, sve skupa.

16 godina
moderator
torrente kaže...

ja ovo koristim kada nisam doma,kao sada.  ispravili su taj problem sa procesorom sa verzijom 10,ali je nema za skinuti kod vipa lol

skines sa vodafona i cak je prevedena.  boze sacuvaj, sve skupa.

ma i verzija 10 koristi prilično resursa...

na kompu i laptopu je ok, ali za netbook 1,6 GHz i 1 GB ram-a još uvijek je previše...

17 godina

;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
torrente kaže...

kako da napravim konekciju bez softwarea?

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

;)

Na kompu ok i laptop malo više troši a TCPWiev piše da neka aplikacija otvorena pa oduzima više mb-a u laptopu. Slike s kompa neta sat vremena otišlo 5,71mb.

Nenad
17 godina

sedmica pozna taj usb uredjaj kao modem.  dalje je sve stvar sim kartice koja zna sto joj je raditi :)

biti ces uskracen za pracenje prometa unutar aplikacije i slanja sms poruka (ko ih uopce salje), sve ostalo pratis online u svom accountu od usluge.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
futzi kaže...
torrente kaže...

kako da napravim konekciju bez softwarea?

Pogledaj pod Network.

Nenad
14 godina
neaktivan
torrente kaže...

sedmica pozna taj usb uredjaj kao modem.  dalje je sve stvar sim kartice koja zna sto joj je raditi :)

biti ces uskracen za pracenje prometa unutar aplikacije i slanja sms poruka (ko ih uopce salje), sve ostalo pratis online u svom accountu od usluge.

znači uninstall software, i onda umetnem usb stick, a kkao ću zaustaviti autorun?

16 godina
neaktivan
futzi kaže...
torrente kaže...

znači uninstall software, i onda umetnem usb stick, a kkao ću zaustaviti autorun?

Ma neeee, taj usb stick u principu radi kao modem. Kužiš?

Nenad
16 godina
moderator
futzi kaže...

ne moraš ga deinstalirat

pogledaj u softveru dal ima opcija da se ne pokreće automatski kad se priključi uređaj i makni ga iz startup liste

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice