Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.388.672
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
Lockerz

Ja sam dobio imejl, da je majca poslana :D z-lister sam tek 2 tjedna :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lockerz
highgamer kaže...
Jari kaže...

kreteni iz lockerza niti ja 1 mail nebi odgovorili

treba im oko 2 tjedna

Lol meni odgovore za 1-2 sata ali zadnji mail je iznimka .

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
16 godina
neaktivan
Lockerz

Može li mi itko pojasniti kako se bodovi dobijaju i koje su nagrade na lockerzu(je li 1 pogledan video 1 bod).Prvi put ga koristim.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vkm996 kaže...

Ja sam dobio imejl, da je majca poslana :D z-lister sam tek 2 tjedna :D

Aj pliz daj ss.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
15 godina
neaktivan

dobila majicu danas :))) nema postarine ni carine ni nis.... da bar uvatim neki ipod ovaj redeem i ne platim nis xD kao da je to moguce xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 13:56 (LiL'Jo).
15 godina

hvala....sada cu ici ili na igru za ps3/pc ili ipod touch....

p.s.- perkane molim te odgovori mi Na privatne poruke

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan

hoce nam perkan onda dati program ili ne?

16 godina
protjeran
Lockerz

PERKAN NE DA PROGRAM.

hmm razmisliti cu mozda ga budem dao ali samo trojci s ovog foruma

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Ajde Perkane malo previše muljaš. Očito je da program samo pošalje neku porukicu kako bi ti mogao staviti ovdje SS-ove.

Nema razloga da ne daš program, osim ako neradi.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ScorpioN60 kaže...

Ajde Perkane malo previše muljaš. Očito je da program samo pošalje neku porukicu kako bi ti mogao staviti ovdje SS-ove.

Mislis da cu ti dati program haha.

Sad nek ti se svi zahvale jer cu ga dati samo jednoj osobi.

17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
ScorpioN60 kaže...

Mislis da cu ti dati program haha.

Sad nek ti se svi zahvale jer cu ga dati samo jednoj osobi.

Kako si ti opasan...

Nothing is true, everything is permitted...
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 17:47 (Assassin).
16 godina
neaktivan
Lockerz

Ocito vam je dosadno pa počinjete jedni druge provocirat!

Smanjite doživljaje a gospodine Perkane ne izazivajte svađu. Ili daj program ili ne!

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Koji će vam k...c program kada nećete stići ništa uzeti ako se oslonite na njega. Dok on registruje promjenu na stranici,dok vam stigne meil i dok vam to dodje do mob. proći će skoro minut,a za to vrijeme će otići sve vrijednije nagrade i ostati samo gluposti poput desktopa i majici. Zaj..i program,budi na lockerzu od 6 popodne do 12 naveče i uzećeš nešto sigurno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

hahahahhaha, ja ne vjerujem...

scorpion majmune!

šta ćemo sad kad nam neda program!

brb idem se ubit! Namigiva

uh...mora da je srećković ta osoba kojoj češ dati...lmao

nije to kurac sir, to je sir od krave. vidiš krave u pičku materinu!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 18:15 (SPAWNK4MPER ti mama).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Evo prvo da ponovim sto radi moj drugi program.

On refresha stranica u onom intervalu u kojem mu vi zadate (minimalan je 5 milisekundi).Svaki put kad refresha usporedi stranicu s prijasnjim stanjem i tako u nedogled.Kad se napoko otvori lockerz.ptzplace.com on svira neku pjesmu po vasem odabiru.Tj. morate imati u istoj datoteci jednu pjesmu koju cete nazvati rickroll.mp3 te ce vam ona zasvirat kad se nesto promjeni.

A sad zasto ne zelim davat program.

Najvise zato jer onda samom meni smanjuje izglede za redeemat nesto a program je isprva razvijen samo zbog osobne upotrebe.A kad bih ga dao jednoj osobi ona bi ga razdjelila svim po forumu pomocu pm-a i svojim prijateljima.Sad neznam da li da dadnem ili ne.

BTW program radi 100% isproban je a i mozete ga sami isprobat jednim jako jednostavnim trikom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam samo pitala ^^ pa gle.ako hoces sebi poboljsat onda ni nemoj dat...ostavi za sebe i kraj...ne moze tebe nitko natjerat da to das :)

15 godina
neaktivan
Lockerz

hahahahahahaha jbg kad je netko sebičan onda je sebičan, uostalom koga briga za taj k***c

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
HeadHunter500 kaže...

hahahahahahaha jbg kad je netko sebičan onda je sebičan, uostalom koga briga za taj k***c

Ajde sta bi ti uradio na mom mjestu.Mogu mislit sta ces reci."Ja bi taj program dao svima i pomogao gladnima u svijetu."

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 18:34 (Perkan777).
15 godina
neaktivan

Perkane ne s..i,da si ga imao u planu kome dati već bi ga dao,a pošto si cicija i nedaš to je tvoj problem. Ko hoće da uzme nešto na lockerzu uzece to i bez tvog šugavog programa. Neka ti imaš taj program,a ostali neka gladuju Cool

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
HeadHunter500 kaže...

Ajde sta bi ti uradio na mom mjestu.Mogu mislit sta ces reci."Ja bi taj program dao svima i pomogao gladnima u svijetu."

sad da ga stavis na ovaj forum ne bi ga namjerno koristio prekan zvani shareware

15 godina
neaktivan
Lockerz

Malo nas je al nas ima, redeemat ćemo nešto i bez tog tvog programa... snaga volje, kužiš? Belji se

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
HeadHunter500 kaže...

Malo nas je al nas ima, redeemat ćemo nešto i bez tog tvog programa... snaga volje, kužiš? Belji se

Nada umire posljednja ali nada je i kurv4

16 godina
protjeran
Lockerz

Zna li se tko sluziti s TeamViewerom da mu demonstriram kako radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

A što ste se svi tako uskokodakali oko tog programa. Osnovno znanje C# i 1 minuta slobodnog vremena - i imate program!

Odokativno, program ima 12 linija koda.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Evo teamViewer cekat cu jos 5 minuta da vam pokazem:

ID: 570 970 631

Pass: 1256

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

i sta sada bi te trebao dodati na TW ili??

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
protjeran
Lockerz

Ne nego odes sa desne strane upises ID koji sam dao i onda onu sifru i gledat ces me uzivo dok demonstriram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a sta demonstriram..ne kuzim...ili daj ili ne program

16 godina
protjeran
Lockerz

Ma zaboravi.Samo sam htio pokazat kako radi i da otklonim sumnje kako ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 19:27 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Ma zaboravi.Samo sam htio pokazat kako radi i da otklonim sumnje kako ne radi.

snimi s nečim i uploudaj

Neznam di se ide za to .
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice