Ja sam dobio imejl, da je majca poslana :D z-lister sam tek 2 tjedna :D
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.388.670
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kreteni iz lockerza niti ja 1 mail nebi odgovorili
treba im oko 2 tjedna
Lol meni odgovore za 1-2 sata ali zadnji mail je iznimka .
Može li mi itko pojasniti kako se bodovi dobijaju i koje su nagrade na lockerzu(je li 1 pogledan video 1 bod).Prvi put ga koristim.
Ja sam dobio imejl, da je majca poslana :D z-lister sam tek 2 tjedna :D
Aj pliz daj ss.
dobila majicu danas :))) nema postarine ni carine ni nis.... da bar uvatim neki ipod ovaj redeem i ne platim nis xD kao da je to moguce xD
hvala....sada cu ici ili na igru za ps3/pc ili ipod touch....
p.s.- perkane molim te odgovori mi Na privatne poruke
hoce nam perkan onda dati program ili ne?
PERKAN NE DA PROGRAM.
hmm razmisliti cu mozda ga budem dao ali samo trojci s ovog foruma
Ajde Perkane malo previše muljaš. Očito je da program samo pošalje neku porukicu kako bi ti mogao staviti ovdje SS-ove.
Nema razloga da ne daš program, osim ako neradi.
Ajde Perkane malo previše muljaš. Očito je da program samo pošalje neku porukicu kako bi ti mogao staviti ovdje SS-ove.
Mislis da cu ti dati program haha.
Sad nek ti se svi zahvale jer cu ga dati samo jednoj osobi.
Mislis da cu ti dati program haha.
Sad nek ti se svi zahvale jer cu ga dati samo jednoj osobi.
Kako si ti opasan...
Ocito vam je dosadno pa počinjete jedni druge provocirat!
Smanjite doživljaje a gospodine Perkane ne izazivajte svađu. Ili daj program ili ne!
Koji će vam k...c program kada nećete stići ništa uzeti ako se oslonite na njega. Dok on registruje promjenu na stranici,dok vam stigne meil i dok vam to dodje do mob. proći će skoro minut,a za to vrijeme će otići sve vrijednije nagrade i ostati samo gluposti poput desktopa i majici. Zaj..i program,budi na lockerzu od 6 popodne do 12 naveče i uzećeš nešto sigurno.
hahahahhaha, ja ne vjerujem...
scorpion majmune!
šta ćemo sad kad nam neda program!
brb idem se ubit!
uh...mora da je srećković ta osoba kojoj češ dati...lmao
Evo prvo da ponovim sto radi moj drugi program.
On refresha stranica u onom intervalu u kojem mu vi zadate (minimalan je 5 milisekundi).Svaki put kad refresha usporedi stranicu s prijasnjim stanjem i tako u nedogled.Kad se napoko otvori lockerz.ptzplace.com on svira neku pjesmu po vasem odabiru.Tj. morate imati u istoj datoteci jednu pjesmu koju cete nazvati rickroll.mp3 te ce vam ona zasvirat kad se nesto promjeni.
A sad zasto ne zelim davat program.
Najvise zato jer onda samom meni smanjuje izglede za redeemat nesto a program je isprva razvijen samo zbog osobne upotrebe.A kad bih ga dao jednoj osobi ona bi ga razdjelila svim po forumu pomocu pm-a i svojim prijateljima.Sad neznam da li da dadnem ili ne.
BTW program radi 100% isproban je a i mozete ga sami isprobat jednim jako jednostavnim trikom.
ja sam samo pitala ^^ pa gle.ako hoces sebi poboljsat onda ni nemoj dat...ostavi za sebe i kraj...ne moze tebe nitko natjerat da to das :)
hahahahahahaha jbg kad je netko sebičan onda je sebičan, uostalom koga briga za taj k***c
hahahahahahaha jbg kad je netko sebičan onda je sebičan, uostalom koga briga za taj k***c
Ajde sta bi ti uradio na mom mjestu.Mogu mislit sta ces reci."Ja bi taj program dao svima i pomogao gladnima u svijetu."
Perkane ne s..i,da si ga imao u planu kome dati već bi ga dao,a pošto si cicija i nedaš to je tvoj problem. Ko hoće da uzme nešto na lockerzu uzece to i bez tvog šugavog programa. Neka ti imaš taj program,a ostali neka gladuju
Ajde sta bi ti uradio na mom mjestu.Mogu mislit sta ces reci."Ja bi taj program dao svima i pomogao gladnima u svijetu."
sad da ga stavis na ovaj forum ne bi ga namjerno koristio prekan zvani shareware
Malo nas je al nas ima, redeemat ćemo nešto i bez tog tvog programa... snaga volje, kužiš?
Malo nas je al nas ima, redeemat ćemo nešto i bez tog tvog programa... snaga volje, kužiš?
Nada umire posljednja ali nada je i kurv4
Zna li se tko sluziti s TeamViewerom da mu demonstriram kako radi.
A što ste se svi tako uskokodakali oko tog programa. Osnovno znanje C# i 1 minuta slobodnog vremena - i imate program!
Odokativno, program ima 12 linija koda.
Evo teamViewer cekat cu jos 5 minuta da vam pokazem:
ID: 570 970 631
Pass: 1256
i sta sada bi te trebao dodati na TW ili??
Ne nego odes sa desne strane upises ID koji sam dao i onda onu sifru i gledat ces me uzivo dok demonstriram.
a sta demonstriram..ne kuzim...ili daj ili ne program
Ma zaboravi.Samo sam htio pokazat kako radi i da otklonim sumnje kako ne radi.
Ma zaboravi.Samo sam htio pokazat kako radi i da otklonim sumnje kako ne radi.
snimi s nečim i uploudaj