Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.388.670
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
RE: Lockerz

napravis puno laznih mail adresa i na njih posaljes pozivnice onda koristis proxy za reg. i nakon nekog vremena ih posjetis!

16 godina
odjavljen
CroVandal kaže...

cestitke na ipodu a sad

dobio sam ovo Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of cool, hip, in-the-know trendsetters who discovered Lockerz very early. Now you will enjoy lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt.

Before we can ship your Z-List t-shirt, you must verify and update your account settings by 7:00 a.m. EST, Monday, Feb. 8, 2010. If your address is not verified, chances are we will not be able to send out your free Lockerz t-shirt. You can locate your settings in the top right of your Lockerz page under 'My Account'.

Please make sure that your address is in standard English lettering, and that all of the address fields are filled with your full mailing address. If your mailing address is valid you will receive a shipping confirmation within 3-5 business days.

Thanks for being a Lockerz member and for achieving Z-List status.  Keep earning PTZ so that you'll be ready to redeem a prize during our next PTZ Place redemption.

Sincerely,

The Lockerz Crew

sta misle pod verifed samo da provjerim podatke i stisnem submit jel to sam napravio!

Cudno, jer ja sam isto postao još prije z listener, i u petak sam dobio isti taj email.

D=mc2, Deinstein
15 godina
neaktivan

Eto, meni stigla majica, isto sam dobio ovaj e-mail kao i svi... z-lister sam kojih 3 mjeseca :)

EDIT: evo slika, zaboravih da mi je nick na forumu samo biha, inače mi je svugdje biha92 :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 16:04 (biha).
17 godina
neaktivan
Jari kaže...

meni jos nije jasno sta su napravili oni kojima je stiglo 25$ na koji nacin koja procedura je bila, meni skinuli bodove a od love ni traga

Tako i meni.

ljut sam !!!!

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
17 godina
biha kaže...

Eto, meni stigla majica, isto sam dobio ovaj e-mail kao i svi... z-lister sam kojih 3 mjeseca :)

EDIT: evo slika, zaboravih da mi je nick na forumu samo biha, inače mi je svugdje biha92 :D

Haha, kuži drugu sliku. "Official launch: FALL 2009"

Koji fail!

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
the mir kaže...
Jari kaže...

meni jos nije jasno sta su napravili oni kojima je stiglo 25$ na koji nacin koja procedura je bila, meni skinuli bodove a od love ni traga

Tako i meni.

ljut sam !!!!

takodjer, ni ja nisam dobio 25$ ali su mi oduzeli bodove -.-. poslo sam im 3 mejla i na nijedan nisam dobio odgovor.. hm

15 godina
odjavljen
biha kaže...

poštarina ništa?

http://regmasters.bloger.hr/
16 godina
neaktivan
Same here. Isto im poslo mail.
01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
somy kaže...
Perkan777 kaže...
LiL'Jo kaže...

mene sad nes zanima...ak ste vi redeemali 25$ i sad hocete nes kupit na ebayu ...kao prvo...cula sam da je to amazonov gift card...ili? kak to ide nis ne kontam :S ugl...nadalje...hocete kupiti nesto na ebayu...onda vam oni to isto moraju slat doma..znaci ISTO ide preko carine...kak se onda to placa? mislim pitam ovo jer ne znam da li da na sljed reedemu uzmem ipod ili 25 $...cak sam i razmisljala i o wii-u ...ali posto je 200$ to bi mi masno naplatili..pa sad..vi meni recite sta je bolje...i kak to ide sa tim gift card-ovima ..pls :)

Kao prvo amazon i paypal su potpuno razlicite stvari.Kad dobijes Amazon gift card to mozes potrositi samo na Amazonu a kad dobijes PayPal to je kao neka vrsta kreditne kartice.PayPal je najbolji nacin ako oces ista kupiti preko interneta.

Pa tako sa PayPalom mozes kupovati na E-bayu.Bit je u tome sto kad kupujes na e-bayu u cijenu ti odmah budu uracunate postarina i carina tako da ne placas nista dodatno.

BTW malo sam se shebo.Ja sam kupio onaj dock za ipod.ups.Cek koje kupio ono ipod sa lockerza pa da mu prodam.

Nije istina. Ne plaća se carina na stvari vrijedne do mislim 160 kn. O onima koji ti otvaraju taj paket ovisi hoćeš li popušit carinu il ne, ugl na male stvari ne ide carina, a na velike i skupe će ti zapaprit da nećeš proći ništa jeftinije nego što bi prošao kupujući u hrvatskoj. Možda čak i skuplje

Nije istina.Ne placas nista za predmete u vrijednosti do 1000kn.

E vidiš, ni to nije istina. Ne plaća se do vrijednosti 160 po novom zakonu.

EDIT: Čak ni po starom zakonu nije 1000 kn, nego 300 kn.

Bart zašto thumbs down na prošli post? Ako si ne upućen pa ne znaš, pitaj nekog tko zna

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 20:51 (somy).
16 godina
neaktivan
bart94 kaže...

***PAYPAL GIFT CARDOVI I SLICNO***

Ko' prvo i prvo, Amazon card je iskljucivo za Amazon, a PayPal card za sve ostalo.

Ovako, ove pare sa 'gift - carda' nemozete dobiti na PayPal račun registriran na Hrvatsku.

Da bi potrošili pare sa PayPal accounta morate već imati registriranu karticu na njemu, i minimum oko 100kn, ako se ne varam.

I da bi primili uopće ikakve pare trebate platiti još oko 2 - 3 $, koristim PayPal za online kupnju, i sve lijepo piše.

Tako da mislim da mi sa ovim 'gift - cardovima' možemo rit obrisat. A Amazon koliko ja znam bi trebao raditi.

EDIT: Svima kojima novac nije stigao, to je zbog jednog od gore navedenih razloga.

Varaš se. Trebaš imati onu svotu koja je potrebna za plaćanje.

Sorry za double post

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 20:55 (somy).
15 godina
neaktivan
K1so kaže...
biha kaže...

poštarina ništa?

ništa...

15 godina
neaktivan
dal je to bas vrijednost stvari ili kolko si ti platio?
TJ-Lux
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
biha kaže...

Haha, kuži drugu sliku. "Official launch: FALL 2009"

Koji fail!

A i prva mi je dobra: Congratulations, you've just made the Z-List... da, prije 3 mjeseca :D

17 godina
neaktivan
Lockerz

ja se samo nadam da cu uskoro dobit 25$ :( al zanimljivo je ovo ekipa koja je fejkala mailove na tak malim nagradama nisu im otkazali nagrade, a na vecim nagradama su otkazali bas zanimljivo XD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Za male im se neisplati pregledavati tolko. Malih je negde bilo oko 3milje a velikih samo oko 2000 pa im se neda male.
01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

napravis puno laznih mail adresa i na njih posaljes pozivnice onda koristis proxy za reg. i nakon nekog vremena ih posjetis!

ajde ti to molim te malo pojasni ovo sa proxyem za registraciju.

Ja sam među onih 8% normalnih. Ako ste i vi normalni ne mojte kopirati ovaj potpis
15 godina
neaktivan
nailer kaže...
CroVandal kaže...

http://www.hidemyass.com/

16 godina
protjeran
Lockerz

Happy Tuesday! We asked you what new prizes you wanted on PTZ Place, and PC games were a top choice -- so we got them. And they're here now and ready to go for the upcoming February redemption!

To.Napokon su dodali igre za PC.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Lockerz

to... i nek svaka bude 100 ptz ... ja imam 1000 ptz... i uvatim par igara ... to je to .. da :D

Neoverclockabilni - Shit happens

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
rebelsy kaže...

to... i nek svaka bude 100 ptz ... ja imam 1000 ptz... i uvatim par igara ... to je to .. da :D

Podsjecam te da mozes reedemat samo jednu stvar.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
15 godina
neaktivan
Lockerz

nema veze ;) bit ce jos reedema :P

i kad otvore full stranicu ... nek nagrade odu gore x4 .. znaci igra ce bit 400 bodova .. do tada cu moci bar 3 igre piknut ... ja sretan i zadovoljan ... ;)

Neoverclockabilni - Shit happens

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

da barem bude MW2

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
17 godina
RPG vs TENK kaže...

da barem bude MW2

a I kao bude sve ce nestat za 000.2 stotinke sekunde

Chuck Norris twita na facebook_u xD
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

nema veze ;) bit ce jos reedema :P

i kad otvore full stranicu ... nek nagrade odu gore x4 .. znaci igra ce bit 400 bodova .. do tada cu moci bar 3 igre piknut ... ja sretan i zadovoljan ... ;)

nadam se da si čuo za onu kad na vrbi rodi grožđe

17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
RPG vs TENK kaže...

da barem bude MW2

nadam se da si svjestan da je 000.2 isto sto i 0.2...

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
Assassin kaže...
rooswelt1991 kaže...
RPG vs TENK kaže...

da barem bude MW2

nadam se da si svjestan da je 000.2 isto sto i 0.2...

Znam, ali sam mislio da ce ovako izgledati malo dramaticnije xD

ps salim se, tek sam sad skuzio da sam pogresno stavio tocku Izlanuo se

Chuck Norris twita na facebook_u xD
17 godina
neaktivan
Buda kaže...
nailer kaže...
CroVandal kaže...

http://www.hidemyass.com/

U ovome sam noob tako da pliz malo detaljnije objasnis sve ovo.

Ja sam među onih 8% normalnih. Ako ste i vi normalni ne mojte kopirati ovaj potpis
17 godina
neaktivan
Lockerz

kreteni iz lockerza niti na 1 mail nebi odgovorili

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 11:39 (Jari).

1 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

čestitam na iPod nanou (znam malo sam zakasnio)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jari kaže...

kreteni iz lockerza niti ja 1 mail nebi odgovorili

treba im oko 2 tjedna

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice