Kako povecati broja viewsa na youtube-u?

poruka: 45
|
čitano: 20.527
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Nasao sam....znao sam to prije,ali sam zaboravio....vidim,vise ste mi se rugali nego pomogli...u svakom slusaj hvala.....

Bug Forumer

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Kako povecati broja viewsa na youtube-u?

Bog,

i meni je potrebno da se moji videozapisi gledaju što više jer mi to puno znači za dobijanje poslovnih angažmana, a posebno da se naslovi pojavljuju na prvoj stanici, a posto nijedan moj video nije popularan uopce se ni ne pojavljuje kad ga tražim preko googlea. I inače nisam baš na "ti" sa računalima pa tim mi je sve još teže. Na američkim stranicama sam pronašla razne softwere za povećanje popularnosti stranica kao tab mix plus, neki se besplatno preuzimaju (meni nije pošlo za rukom, internet mi blokira preuzimanje) kao i one koji se kupuju.....eto molim te javi mi ukoliko si uspio doći do nečega, na koji si način uspio? hvala

16 godina
neaktivan
3D Designer
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

viewing network je stranica bazirana na kreditnim bonovima i s mjestom gdje te bonove mozete potrositi..

Kad si napravite acc i downlodate viewning network. pocnite gledati tude stranice pritiskom "Start" stopirati mozete s "Stop"

15sec gledani =15bodova

kad kupujete viewse za vas site 1views od 5 sekundi kosta=5 bodova
                                                    1views od 10 sekundi kosta=10 bodova

Dali imas jos neko bolji program od ovog

Download VIEWING NETWORK

REGISTER ON VIEWING NETWORK

Be Gamer
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
cezaxa kaže...

Bog,

i meni je potrebno da se moji videozapisi gledaju što više jer mi to puno znači za dobijanje poslovnih angažmana, a posebno da se naslovi pojavljuju na prvoj stanici, a posto nijedan moj video nije popularan uopce se ni ne pojavljuje kad ga tražim preko googlea. I inače nisam baš na "ti" sa računalima pa tim mi je sve još teže. Na američkim stranicama sam pronašla razne softwere za povećanje popularnosti stranica kao tab mix plus, neki se besplatno preuzimaju (meni nije pošlo za rukom, internet mi blokira preuzimanje) kao i one koji se kupuju.....eto molim te javi mi ukoliko si uspio doći do nečega, na koji si način uspio? hvala

Kakvi poslovni angazmani se dobijaj preko videa na youtube?

Sto lijepo ne priznas da hoces nesto zaraditi. 

:)
15 godina
neaktivan
logic kaže...
cezaxa kaže...

Bog,

a ti moras sve znati ?
guras uvjek nost u tudja posla

Be Gamer
17 godina
neaktivan

Imas opciju ignore ako ti je IQ dovoljno velik da je znas koristiti.

:)
16 godina

mario5 jel se ti glup  ili nas zajebaješ? Iznenađen

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
15 godina
neaktivan
damircazin kaže...
logic kaže...
cezaxa kaže...

Bog,

a ti moras sve znati ?
guras uvjek nost u tudja posla

Reci ti tom drzniku, kako se samo usuđuje... :D

14 godina
protjeran
xxCROsainTxx kaže...

Odi na videe Justina Biebera i napiši ovo     Justin Bieber gets hit by car--"link od videa"

Najjača !

15 godina
neaktivan

"Malo" mutava tema...probaj napravit neke zanimljive videe koje će ljudi gledat i to je jedini način kako povećati viewse na You-tubu.NamigivaOvi

hackovi za viewse ti ne pale,i nikad neće.Upamti:budi što kreativniji i dobit ćeš viewsa kolko oćeš!

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 22:36 (Gumeni Patak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
damircazin kaže...

viewing network je stranica bazirana na kreditnim bonovima i s mjestom gdje te bonove mozete potrositi..

Kad si napravite acc i downlodate viewning network. pocnite gledati tude stranice pritiskom "Start" stopirati mozete s "Stop"

15sec gledani =15bodova

kad kupujete viewse za vas site 1views od 5 sekundi kosta=5 bodova
                                                    1views od 10 sekundi kosta=10 bodova

Dali imas jos neko bolji program od ovog

Download VIEWING NETWORK

REGISTER ON VIEWING NETWORK

aj konacno jedan pametan post, usput jos i odgovara na pitanje...

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 22:52 (gjs2000).
15 godina
neaktivan

ahahhahaa...kako se svi prepucavate. Vjerojatno se kladio u nesto da će u što bržem vrjemenskom periodu dostić odrijeđenu gledanost :P

Ja imam par svojih videa, ali mi nije od velike važnosti tko će ga sve pogledati, oni koji su ga videli videli su...a i mislim da se za 10 godina neće promjeniti u velikoj mjeri gledanost...mada nikad se zna...možda odjednom postane toliko popularan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kako povecati broja viewsa na youtube-u?
mario5 kaže...

vidim,vise ste mi se rugali nego pomogli...

A sta trebaju da rade? Da naprave program posebno za tebe? Svi ti lepo kazu "Postavi taj video" a ti neces. Odkud mi znamo o kakvom se videu radi? Dal je neki sugavi video od 5 sekunde ili sta vec...

8 godina
neaktivan
Re: Kako povecati broja viewsa na youtube-u?
https://www.youtube.com/channel/UC3sKVJi-faYOswHPMmH_1Bw
Ko hoce 2 suba za jedan sub neka se javi a ovo je link za moj yt kanal

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice