Jeftina izrada web stranice

poruka: 12
|
čitano: 4.878
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Treba mi za firmu normalna ne flashom natrpana stranica. par linkova i sl. Znate li tko radi to za neke male pare?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo ja ti je napravim besplatno uz obavezan moj hosting i domenu.

ivankoperisic@yahoo.com

0 1 hvala 0
14 godina
protjeran

www.netokracija.com/izrada-web-stranica-za-1500-kuna-19581

hacktivist

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Jeftina izrada web stranice

Ne preporučam ti jeftine  izrade web stranica jer je to sindrom susjedovog malog kao što si mogao čitati na internetu.

14 godina
protjeran
BoDdAH kaže...

Treba mi za firmu normalna ne flashom natrpana stranica. par linkova i sl. Znate li tko radi to za neke male pare?!

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura/prodaja-izrada-internet-stranica-najpovoljnije/91529.aspx

Izrada internet stranica - http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-izrada-internet-stranica-najpovoljnije/91529.aspx
17 godina
neaktivan

sindrom čega?!?!!?

17 godina
neaktivan

Evo mene opet, tražim nekoga za izradu web stranice za male pare. Također, potreban mi je hosting i sve popratne stvare koje idu uz to. Zainteresirani neka se jave u pm...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Definiraj jeftino

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
david7 kaže...

Definiraj jeftino

Mogu ja? {#} Jeftino, pa rekoh da nađem zgodnu analogiju, izvodiš curu na ručak, tražiš jeftino, odete u Mc'Donalds. Well, that's cheap. Tražiš nešto skuplje. Odeš u Gajevu, kod Bobana. Well, that's expensive. I u jednom i u drugom slučaju se najedeš. Eh, samo što nikako nemožeš uporediti ručak u Mcu, ili pa, kad već pričamo, kod Bobana. Got it?

17 godina
neaktivan

Ovakav je plan. Osobno bih napravio stranicu na Wix.com (pošto sam skužio da je jednostavno s tim baratit) te je onda takvu dao nekome da mi to prepravi, prilagodi i postavi na internet (najvažnije da ima domenu .hr). Inače, nisam nešto vičan s tim web dizajnom ali pretpostavljam da ovo nije nekakav veliki posao. Stranicu praktički radim zbog kontakt podataka i možda koje slike gore! Mislim da je 500kn sasvim ok cifra pošto ne treba biti inovativan, a i u Hrv. još uvijek vlada kriza stoga je svaka kuna bitna... 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

to prepravljanje bu te kostalo vise neg da das nekom 500kunica i da ti sklepa nesto s htmlom/cssom, al opet ne ocekuj nikakav extra dizajn jerbo kolko para tolko muzike..

al ak oces usparat tih 500kn najbolje ti je skini si dreamweaver(ne ulazim u to kak bus ga nabavio), zemi FREE template i samo drag and dropaj ono kaj ti treba te unajmi hr domenu kod nekoga, mislim da ti je to oko 50kn godisnje za takvu jednostavnu stranicu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tnx na savjetu...tako cu onda i napravit!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice