Internet-malo radi malo neradi

poruka: 4
|
čitano: 3.695
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovih dana imam problem s internetom malo radi malo neradi, prvo kad mi nije radio otiso sam po ustekat sve kablove ponovno i mislio sam da onaj zuti(nezz kako mu je ime) sto ide iz kompu u router ne radi pa sam ga zamjenio onda je 2 dana bilo ok. Danas kad sam upalio komp nije radio, otiso sam u LAN i repair i nije mogao obnoviti IP adresu i stalno tako nisam mogao otici ni u ruter 192.168.1. pa sam ugasio aviru i ona je proradio i da testiram jel do toga upailm ja aviru internet opet neradi, ugasim ja nju opet on ne radi i dalje, i onda sam ja obriso s kompa resetiro komp modem i sad mi radi al bojim se da nece dugo jel bi to moglo bit do router ii do cega sumnjam da je virus nisam iso nigdje osim na face i bug forum za ono vrijeme koje sam bio na kompu a jucer je cijeli dan radio normalno.

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ajde ljudi pomozite evo sad mi je užasno spor net, a svi susjedi normalno imaju internet.. instaliro sam avast i cini se da nije do AV-a 10min mi je trebalo da dodem do ove teme

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Internet-malo radi malo neradi

hej prijatelju

i ja sam imao isti problem

ja sam to riješio na taj način da sam si ponovno instalirao novi windows

i sad mi već pola godine radi sve perfektno

formatiraj harddisc i  instaliraj si windows 7

nikakvih problema više nečeš imati

17 godina
neaktivan

Koliko sam shvatio iz tvog loše formuliranog posta, problem je najvjerojatnije u routeru pošto se spajaš preko žice tak da resetiraj router. To napraviš prek onog sitnog gumbića za koji ti treba čačkalica ili igla. Ponovno iskonfiguriraj i javi jel pomoglo.

When you came pulling in here, did you notice the sign on the front of my house that said ''Dead Nigger Storage''?
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice