Ovih dana imam problem s internetom malo radi malo neradi, prvo kad mi nije radio otiso sam po ustekat sve kablove ponovno i mislio sam da onaj zuti(nezz kako mu je ime) sto ide iz kompu u router ne radi pa sam ga zamjenio onda je 2 dana bilo ok. Danas kad sam upalio komp nije radio, otiso sam u LAN i repair i nije mogao obnoviti IP adresu i stalno tako nisam mogao otici ni u ruter 192.168.1. pa sam ugasio aviru i ona je proradio i da testiram jel do toga upailm ja aviru internet opet neradi, ugasim ja nju opet on ne radi i dalje, i onda sam ja obriso s kompa resetiro komp modem i sad mi radi al bojim se da nece dugo jel bi to moglo bit do router ii do cega sumnjam da je virus nisam iso nigdje osim na face i bug forum za ono vrijeme koje sam bio na kompu a jucer je cijeli dan radio normalno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde ljudi pomozite evo sad mi je užasno spor net, a svi susjedi normalno imaju internet.. instaliro sam avast i cini se da nije do AV-a 10min mi je trebalo da dodem do ove teme
hej prijatelju
i ja sam imao isti problem
ja sam to riješio na taj način da sam si ponovno instalirao novi windows
i sad mi već pola godine radi sve perfektno
formatiraj harddisc i instaliraj si windows 7
nikakvih problema više nečeš imati
Koliko sam shvatio iz tvog loše formuliranog posta, problem je najvjerojatnije u routeru pošto se spajaš preko žice tak da resetiraj router. To napraviš prek onog sitnog gumbića za koji ti treba čačkalica ili igla. Ponovno iskonfiguriraj i javi jel pomoglo.